Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi
Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
@janulik2008 oni sa ma tu pýtali na oblecenie... ja som sa vôbec nechcela vychvalovať preto som to ani nespomenula hneď ako som to dostala ... lebo som vedela že peniaze niesú všetko🙂
@natyreggae po dnešku som už na 100% presvedčená, že si nereálna osoba, ktorá si vymýšľa a darí sa ti to, lebo ti stále ženy do diskusie prispievajú, tak môžeš reagovať a zvyšovať si ego, ale keď už píšeš vymyslené storky, tak si tých 18 strán občas po sebe aj prečítaj, lebo sa zamotávaš do vlastných klamstiev.
@natyreggae prepáč musím sa ti smiať...chcela si odpoved na otázku ako presvedcit otca aby ťa pustil k priatelovi a už 18-tu stranu bojuješ s odpovedami typu, "tvoj priatel je uchylak-pedofil-je na 16-tky....akoze ha ha ha ha ha....naco na toto vôbec reagujes? preco sa nechávaš tak vyhecovať že este nakoniec aj pošleš foto vecí čo ti kupil? a co je vobec niekoho do toho co a ci ti nieco kupil?? vies o tom ze si koledujes o to, aby si o stranu dalej bola oznacena za zlatokopku? nepoznas modreho kona ci?

ale sak ju nechajte za amstaff ci co to je :D vela z nas si v zivote preslo roznymi stylmi ke sme boli mlade a teraz ked vidim stare fotky ci uz segry co bola tazka depesacka tak sa na tom rehoceme jak kone ked s kamaratkami chodili v dlhych ciernych plastoch po zem ala potter...ona ma cas si tym prejst za 3 roky bude mozno nosit stekle...ale týpek ako som uz pisala..to bude ach🤐
@h2 zda sa ze autorka je niekde inde ako spoluziacky a evidentne si rozumie so starsou vekovou kategoriou.inak ja som si nemyslela ani nemyslim ze by ju znasilnil, zavrazdil atd, ved rodiny sa poznaju a PE je male, vsetci tam.o vsetkom vsetko vedia🙈len sa mi zda divne ze je na mlade dievcata taky chlap v rokoch.ja sa bojim ze on bude na sestnastky aj ked autorka bude mat 30 a on 46😏ale to uz je jej boj
@natyreggae este daj co robi pracovne ten tvoj roooomeo 😂😂😂
@nenne27 Ktovie, ako to s ním je. Možno ani nie je na mladé žabky, keď autorka píše, že ho pozná rok a dlhšie sa ho snažila zbaliť. A on zrejme celý ten čas nemal žiadnu priateľku, možno ani dlho predtým. Možno si tak rozumejú, lebo ona je mentálne popredu a on zase pozadu, taký večný puberťák, nezrelý. Zrejme sa aj správa, oblieka, rozpráva atď. podľa toho, takže u vekovo vhodných žien zrejme úspech nemá. Ak by bol "úchyl" na mladé baby, buď by sa snažil zbaliť on ju, alebo by sa nechal zbaliť oveľa skôr. Ale to sú len také dohady, fakty nepoznáme. 🤷🏻♀️
@natyreggae Raz budeš aj Ty mama, a myslim, že tiež budeš mať obavy , keď Ti 16 ročna dcéra bude behať za 33 ročnym chlapom...
@lienka.7 to máte jedno kde...proste v jednej firme kde niečo vyrábajú😉
@natyreggae
Skrátka obyčajný roboš, taký ten teplákový týpek, ktorý normálnu ženskú v jeho veku moc nemá čím ohúriť ...
@yoxinka tak možno pre vás... mne bol veľmi sympatický hneď na 1. Pohľad😉😊
@yoxinka a je nieco zle byt 'robosom'? 😉
@h2
Nie, nič na tom nie je zlé. Celá moja rodina bola “obyčajní roboši” vrátane mojej mamky ... pochádzam z veľmi jednoduchého prostredia a vážim si každú jednu prácu, ešte aj smetiarovi poďakujem, keď nám príde vyniesť smeti ... a aj svoje deti učím vážiť si každého jedného človeka, ktorí poctivo pracuje. Ale tuto slečna má úplne vytáča ako sa tu hrá na neviem akú veľkú ženu, lebo zbalila 30ročného chlapa a už 18 strán tu všetky zrelé ženy presviedča o jeho dokonalosti ... a zaklincuje to tým, že jej kúpil tepláky ... ospravedlňujem sa, nechcela som sa nikoho dotknúť ... nechala som sa uniesť.
@yoxinka Jasné, v pohode, viem, že si to nemyslela zle.
Z môjho pohľadu sa autorka skôr obhajuje, lebo teda mnohé komentáre nie sú hodné dospelých zrelých žien. A k tým teplákom: nech by jej kúpil čokoľvek, na všetkom by tu komentujúce dámy našli niečo zlé. Či by to bolo lacné, či drahé, či zo sekáča, alebo značkové, či tepláky, alebo večerné šaty, alebo spodné prádlo... Mne z toho pekné štýlové tepláky ešte vychádzajú najnevinnejšie, ale ako vidím, ani tie nie sú OK.
@yoxinka keby hlupost kvitla, tak sa slecna nadnasa ako holubicka 🕊 za 1 teplakovu supravu 🙈🙉🙊
Neurazam nikoho, aspon nie je ale na kabelky 😉 tie by ho vysli drahsie 😱🤣🤣🤣
Ide skor o to, ze napr. sef banky by sa s deckom, ktorym on je proste nezahadzoval.. jednoduchsi robotnik hej 😋 tento ju vezme tak nanajvys do krcmy na capaka 🍻
A podotykam, ze si vazim kazdeho jedneho cloveka... ci je to smetiar alebo upratovacka.
Som cakala, ze napise co dnes... ale stale nic 🤔
@lubiss ja somuz asi uplna vykopavka, lebo v zivote som o takej znacke nepocula 😂😂😅 amstaff couple ma dostalo 👏🏻😅
@pallacinka29 googlila som 😂
Asi daco take akp pitbull 🤔😂
@lienka.7 je to stafford keď už tak😁
Presnejšie americký stafordšírsky teriér
@pallacinka29 netrap sa, ani ja a to robim s pubertakmi a nejakych mam aj doma😊ale takemuto stylu neholduje nikto z nich
@h2 autorka tu skor obhajuje nieco, co si vysnivala... nema ziadny vztah. Lebo obcasne sex stretnutia cez vikend nie su v ziadnom pripade vztahom, sorry. 🤐
Slecna by sa skor mala venovat uceniu cez vikend aby zmaturovala a mohla si teda otvorit to kadernictvo 👏
Robit toto moja 16 rocna dcera, tak ju dorazim. Alebo skor toho "chrena" aby si hladal seberovne a nebalamutil mozog dietatu! Ale ok, mozno sa to teraz nosi 👌
@lienka.7 nie sú to iba sex stretnutia... v septembri októbri keď bolo teplejšie sme aj na výletoch boli😉a na maturity mám ešte času dooosť😀

@janeninka ano my preferujeme teplákový štýl a tá značka je o tom😉