Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi
Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
@natyreggae - budem stručná. Otec je jediný ktorý má asi rozum. 🙄
@mandarinka555 jasné .. a ty si čo bola s každým chlapom keď všetci sú takí? No však dobre nemusíš mať slov😀 ale ver tomu, že mňa to viacej posilní to že neveríš tomu že budeme mať barbershop že sa budem ešte viacej snažiť
@sofia1 nuž vidíš... s mojou mamou sme už zvládni dosť ťažké situácie a aj po tejto diskusii si ju budem ešte viacej vážiť a viem že mám najlepšiu mamu na svete☺
@natyreggae A co robite ked pride za tebou? Kam chodite? Ake mate spolocne aktivity/konicky?
@natyreggae aspon oco ma rozum
@danica2711 taaakže : 1. Mám kamarátky v svojom veku ale tie nemajú ešte priateľov... a ak hej tak sú to všetko mladé 16 ročné uchá.. tak s nimi sa moc o tomto neporadím ..
2. Aaach jaj 😂🤦♀️to vážne toto myslíš?? No jasné jasné ty vieš ako to funguje lebo vždy si tam pri tom a všetko vieš?😀áno áno, dievča od susedov... Hlavne že ma predstavil ako svoju priateľku😉🤦♀️🤦♀️Som rada, že budem mať takýchto super svokrovcov 🤗
3. No jasné ja sa sama pozývam no nie??😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️hlavne že už vyše mesiaca mi hovorí prídi zamnou aspoň na víkend zlatko budeme spolu ... nie nechcem ho prekvapiť, on o tom vie že chcem prísť a bude ma čakať na stanici.. a fakt neviem s čoho by som mala byť prekvapená😂
4. Áno mám a popravde som neni na ne moc hrdá tak sa k nim nebudem vyjadrovať lebo to som tu naozaj nechcela preberať...
5. Je viacej vecí ktoré sa môžem od neho naučiť a ne len to sprosté varenie... je skúsenejší, starší.....
A tento príbeh je fakt real ale veriť naozaj nemusíš je mi to jedno lebo sa porozprávam s otcom a chystám sa ísť za ním...
@kiwinka007 naozaj mám 16 a píšem to ja.. ale však nemusíte mi veriť mne to je jedno😀 áno prišla som sem po radu ale ako vidím tak som sa nedočkala ...a priateľ je ku mne úplne zlatý, aj s maminou dobre vychádzajú tak naozaj ho nemusíte mlátiť😀neviem čo by ste na to povedali vy keby vám niekto chcel mlátiť mužov...A áno, budeme si snívať svoj sen zatiaľ a aby ste neboli prekvapené keď sa naaaaahodou za 5 rokov otvorí nový barbershop v BA a uvidíte tam babu s vyholenými bokmi a farebnými vlasmi a vysokého týpka... 😁
@fadama jeeej no tak to vám teda prajem❤ áno dávam si pozor, veď niesom hlúpa aj keď si to tu všetky myslia😀 a dieťa ešte neplánujeme a chránime sa🙂
Tak teraz si už aj ja myslím že toto celé je vymyslené..na 16tku až príliš veľa neuveriteľných vecí 😁 a možno je tam niekde za pc práve 33 ročný zakomplexovaný chlap, ktorý je sám a lezie mu to na mozog, a preto sa prišiel vyventilovať a trošku zabaviť na mamičkovské fórum 😅
@makova333 no on chodí v piatok poobede vačšinou... keď príde tak ideme k nemu a sme tam až do večera a potom idem domov... v sobotu zvykneme ísť na nejaký výlet, nejaké Zoo, zámky, jazerá, pár krát sme boli na kofolu s jeho kamošmi čo žijú v inom meste ako je PE, potom poznám aj asi všetkých jeho kamarátov s mesta lebo najskor som spoznala ich a až potom jeho.. takže máme spoločných známych... aj jedna moja kamáratka pozná môjho priateľa... dokonca prvý krát keď som ho stretla bola somnou.. 🙂a potom keď sa vrátime tak zase u neho.. aj s rodičmi a potom zase v izbe a tak 🙃 v nedelu už odchádza do BA tak sa ideme niekde na pol hodinu prejsť ako rozlúčiť sa, s maminou mu dáme koláčiky a niekedy aj obed a to je všetko...
Toto je presne ako cez kopirak. Podľa mňa si toto vymýšľa admin, keď nie je dosť vriaco v diskusii. Príde mlada baba, hodí búrlivé info pre stare harcovnicky a po 3 stranách diskusie zacne kazdej drzo odpisovať len aby bolo ďalších 5 strán diskusie. Rovnaký slovník, rovnaké reakcie, len zakaždým iná téma.
@evaachesa ajaaaaj a čo také čo robíme/ píšem je neuveriteľná vec?😆😆 lebo ja som písala hneď na začiatku že máme normálny vzťah a neviem čo ste tu očakávali že budeme dokazovať😀šak normálka ..klasika 😉asi nebudem až taká blbá ako ste predpokladali.. však?😊
@natyreggae a tebe ešte nezačalo vyučovanie? 🤔
@stary_ujco prebohaaa😀😀 ježíš nie , fakt toto píšem ja a ano cez noc som nabrala sebavedomie lebo to čo ste tu ráno a aj večer popísali ma fakt že pobavilo a ak ste takéto hnusné na každú čo si príde po radu tak úprimne sa im ani nečudujem že sa stanú odvážnymi lebo niektoré odpovede sú aj na mňa brutal a to znesiem mnoho😉a vlastne.. aj som rada že žijem taký zaujímavý život že mnohé z vás mi ho ani nechcú veriť😀 a ako povedal Separ v jednej pesničke.. čo je pre niekoho cez, je pre nás stále málo😊 alebo ešte od Separa : to čo som zažil ja, si ty nevieš ani predstaviť .... týmto sa riadime aj s partnerom...
@evaachesa dneska mám prax😉takže čakám na úlohy od majsterky
Ty si naozaj myslíš že budete hrať kloučku hop? Si dieťa hoc máš 16 rokov si dieťa nie si dospelá 😉
@natyreggae ja verim, ze tento pribeh je realny, lebo tolko naivity by dospely nedokazal vymysliet.
@pallacinka29 napodobne... ja som k svojmu aktualnemu uz manzelovi (10r spolu, z toho 4r manzelia) nikdy nesla prespat, nasi ma tiez nepustili, jasne ze som to musela prekusnut, ale som teraz aj rada a nic nam neuslo, a to som teda mala viac nez 16 a sme rovnako stari... ja mat dceru, bola by som rovnako striktna... kam sa tie decka ponahlaju
@natyreggae Odhliadnuc od toho celeho vekoveho rozdielu a ostatnych veci - chodite spolu 2 mesiace, tie 2 mesiace nam tu uz zuri druha vlna korony, posledne tyzdne zakaz vychadzania. A o sa spaciruje z BA 100km do nejakeho mesta/obce/dediny, navstevujete sa, chodite na vylety, do zoo, na hrady a zamky. A teraz, este stale v case platnosti zakazu vychadzania (s vynimkami) chces ist ty za nim... inak ste ok?
@pallacinka29 *potom tu budeme tak o mesiac/dva citat: asi som tehotna/som tehotna? 😂😂🤦🏼♀️
@zuzuliennka1 🤣
@kikuska872 no a nie? 😂😂🤷🏼♀️
Mna by otec nie že nepustil ale takú by mi po ústach dal keby chodím s o toľko rokov starším že by som si hneď rozmyslela. Ja som mala 15 a chodila s “len” o 9 rokov starším a dodnes si pamätám akú som doma dostala keď má s ním našiel skrývať sa v aute 😂. Chvála bohu že tak, dnes mu za to veľmi ďakujem 🙂
@zuzuliennka1 smejem sa , lebo si to vystihla 🤣🤣🤣
Môj muž má 33, je mi normálne zle keď si predstavím takého chlapa ako opaľuje prvacku/druhacku na strednej 🤨 nevidím problém v tebe si mladá neskúsená, trochu naivná to patrí k veku, predstavy a ružové okuliare túžba po láske a pozornosti. Ale ten chlap nieje normálny, podľa mňa to hraničí s úchylkou. O čom sa bavíte o pisomke zo sloviny? Či už máš hotové domáce úlohy? Alebo ťa on zasypava svojou prácou o čom ty nemôžeš mať ani poňatia? Vy ste v absolútne odlišnej fáze života, pre mna nezlucitelnej. Si predstavím že keby sa mám baviť so 16 r chalanom asi by ma to bavilo tak 10 minút a dosť, bolo by mi trápne a jemu ešte viac lebo je to decko proste nech hovorí kto čo chce. Chalan sa poteší že má peknú mladú babu na sex sprosto povedané, on bude starý tlk na ktorého pomaly dôjde kríza stredného veku a ty mladá krásna v najlepšom veku. Byť to môj syn ho zvozim že by sa od hanby prepadol či má 30 či nie, buď je úchyl alebo tak neschopný si nájsť seberovnu že je rád že k nemu aspoň ty vzhliadas. Keďže je od teba 2x starsi veľmi dobre vie čo ti má povedať, urobiť aby zapôsobil, namotal ťa, preto je ideálny.
Ani ja by som nepustila si ešte dieťa od dospelý chlap...ako čo budete karty hrať? vôbec sa mu nečudujem

Láska je krásna vec taká naivita sa nevidí len tak.