icon

Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi

natyreggae
9. nov 2020

Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem

natyreggae
autor
10. nov 2020

@stary_ujco áno presne 👌👌to, kde pracuje nieje tvoja starosť a to je vlastne aj jedno... za mesiac sme sa videli asi 5x keď on sem chodil... ale je už na čase aby som išla ja za ním... a nie nebol u mňa, chodíme k jeho rodičom ktorý sú odtiaľto...

natyreggae
autor
10. nov 2020

@lenka1993 to že ona poznala nieje moja vec a fakt sa o to báť ty nemusíš ...

pallacinka29
10. nov 2020

@zuzuliennka1 a vsetky detaily okolo toho, ci sa to mohlo stat pri takej alebo onakej praktike 😅😅😅

jana_eyre_2
10. nov 2020

@karelova psychicky dospieva predsa tiež každý v inom veku.. niektoré ženy nedospejú ani v 30tke.. tak ako nemusia dospieť v 19tke.. (píšem preto že si reagovala aký je sakra rozdiel medzi 16tkou a 19tkou.. no nemusí to tak byť..)

jana_eyre_2
10. nov 2020

@natyreggae tak proste budeš musieť akceptovať aj otcove rozhodnutie a tvoj priateľ tiež.. vo vzťahoch ide o to aby ste sa dokázali dohodnúť.. vy ste sa dohodli, tvoji rodičia akceptujú tvojho priateľa, teraz je rad na vás, akceptovať ich pravidlá..

hopsadobrandejsa
10. nov 2020

Dievca bude cerstvo po 50-tke a muzovi uz bude objednavat nahrobny kamen ako darcek k narodeninam......brutal.

To je uplne jedno, ze ty si urobila prvy krok. Nechapem, ze na toto vobec pristupil.

lenka1993
10. nov 2020

@natyreggae ja sa nebojím. Popravde celkom sa tu bavíme s manželom na odpovediach. Idem variť, inak mna to naučila mamka nie chlap 😂. Pekný deň 🙂.

natyreggae
autor
10. nov 2020

@pallacinka29 hahahahahaha.. ste trápne..obidve🙂

natyreggae
autor
10. nov 2020

@lenka1993 tak vám teda zo ❤ prajem krásnu zábavu🙂 lebo aj ja sa tu bavím na niektorých odpovediach😀😀

beronsche
10. nov 2020

@natyreggae nuz teraz si ma pobavila.. co presne ta teda moze naucit ten starsi a skusenejsi chlap (ozaj skusenejsi v com?)? Okrem varenia samozrejme... 😉
Znies teraz velmi naivne..

cickamon
10. nov 2020

rodic ma dieta vychovavat, davat rady zo zivota, starat sa onho, poskytovat strechu nad hlavou, chodit do prace a davat potrebne financie, naucit ho varit, prat a postarat sa same o seba a ano aj rozoberat s detmi plany do buducnosti a pod. ked sa vsetko toto dieta nauci prestava byt "dietatom" a stava sa zrelou dospelou osobou, a partnery by si mali byt rovni...z tvojho opisu tvoj priatel zastava funkciu tvojho otca a preto sa to otcovi nepaci a ty si sama odpovedz co do vztahu prinasas ty ze sa citis byt rovnocenna s priatelom... 17 rokov rozdiel je vela, ale ok, pokial uz su obaja partnery dospeli a samostatni, a nemusia sa na nikoho spoliehat ... ja mam 31moj muz ma 32, susedia pred 50-tkou a ich dcery po 18.19 a 24... jednoducho ked si vezmem nas a susedov tak v 50-tke zmyslaju cca rovnako ako my, ich najstarsia dcera zijuca v prahe tiez zmyslanie uz na nasej urovni, ale ich dcery 18,19 este trochu trpia detskou naivitou ako si myslia ze svet je gombicka a vsetko sa kruti okolo nich a vsetko im v zivote vyjde rovnako ako ty .... neboj o par rokov mozno pochopis ze zalozit podnik nieje len tak a kolko penazi stoji zivnost a podnajom a hypoteka a strava a zivot vo velkom meste a ked sa chces vybudovat na najlepsieho v meste tak aj reklama a cas cas cas ktory obetujes na ukor rodiny a mozno nakoniec budes rada aj za stolicku v cudzom salone 😀 zatial odporucam po strednej to nevzdavat a ked chces vlastne podnikanie tak minimalne vyskoku skolu alebo ekonomicku nadstavbu

oli18
10. nov 2020

@beronsche Mal by s ňou aj diktáty písať, lebo tvrdých chýb má celkom dosť.

natyreggae
autor
10. nov 2020

@beronsche napríklad ma dosť veľa naučil za ten rok čo sa poznáme... odstránil ma od určitých ľudí ktorý pre mňa neboli vôbec vhodný a ukázal mi že aký naozaj sú a všímam si to odvtedy... a mnoho súkromných vecí o ktorých sa tu moc nechcem baviť..

lubmar
10. nov 2020

Ochranovat a ucit ta veci do zivota maju tvoji rodicia, nie partner. S partnerom sa mas doplnat a byt si navzajom rovnocenni, ty nie si jeho dieta ani ziacka, ktoru ma viest a vychovavat do zivota.
Osobne si myslim, ze tema je vymyslena, zrejme niekto zbiera reakcie na nejaky socialny alebo psychologicky experiment niekomu do diplomovky, pretoze sa nedaju teraz vyuzivat dotazniky v skolach alebo pri vacsich skupinach ludi :-/

beronsche
10. nov 2020

@natyreggae ach dievca... ukazal ti, kto nie je pre teba vhodny, odstranil ta od tych ludi? Len tak dalej a jedneho dna zistis, ze ta pekne krasne prerobil podla svojej predstavy a ty nie si sama sebou..
Vies, aby vztah mohol fungovat, musia si byt partneri rovnocenni... Ty sa sama stavas do pozicie tej, ktoru musi jej partner cosi ucit, lebo on vie a ona nie.. To je vyborny predpoklad toho, ako budes tahat za kratsi koniec a ver mi, ze casom ti to vyhovovat nebude..
Len jednu rada ti dam - pomaly.. nemas sa kam ponahlat, ak ta tvoj pan dokonaly naozaj lubi, pocka, nebude ta tlacit do nicoho a ani do vikendovych navstev..
Popravde, byt tvojou mamou (vek na to mam z prehladom 😉 ), som z tvojho "vztahu" vsetko mozne, len nie stastna...

amelie2017
10. nov 2020

Ste spolu 2 mesiace, vidite sa tak 2-3 krat za mesiac, ale stihli ste zoo, zamky, jazera, kofolu...hlavne, ze uz mesiac zatvorene podniky, zakazy vychadzania, atd., atd.

martul
10. nov 2020

@natyreggae Vieš, čítam celú diskusiu, nebudem ti hovoriť môj názor na to, čo chceš urobiť, ale som si všimla
- dala si diskusiu, pýtaš sa tu, tak musíš očakávať, že nie všetky ti tu dajú za pravdu a odobria ti to, čo chceš spraviť. Ale teda ako ti nie pekne odpovedáš babám, posmešne a pohŕdavo, svedčí o tom, že si proste ešte mladá, nevyzretá, vlastne dieťa.
- pomaličky ale isto ťa začína priateľ ovplyvňovať a manipulovať, samozrejme že mi nedáš za pravdu a ty to tak nevidíš, ale vo viacerých príspevkoch si povedala, že partner povedal, dokonca on ti ukázal, kto je pre teba dobrý, alebo nie, pekne nenápadne ti podsúva jeho názory, netvrdím, že úmyselne, ale proste on má svoj vek a svoj názor, on je šéf a ty si dievčatko
- moja dcéra má 17, mala partnera, prišiel k nám, alebo ona k nim keď mali voľno, ale večer naspäť, ani raz sa neopovážila opýtať, či by mohla ísť na víkend, nie je dospelá som za ňu zodpovedná ja, a už vôbec nie do mesta 100km vzdialeného na celý víkend
- syn má 20, jeho priateľka ,,skoro" 18, prídu k nám, alebo k jej rodičom, keď sme sa rozprávali syn sám od seba povedal, že mami kým nemá 18, ani myslieť, takže som ani nič nemusela riešiť, mal svoj rozum, jej rodičia tak isto pustia ju k nám, ale večer ju pekne syn zavezie domov, jej rodičia takisto povedali, nemá 18 sme za ňu zodpovední a určite im nebudeme pritakávať na všetko čo si zmyslia.
Ale v podstate som to písala zbytočne, ty máš svoj názor, si o tom presvedčená a čokoľvek ti napíšeme nemá zmysel.
P.S. Ja som ani tak neni prekvapená z teba, si zaľúbená pubertiačka, čo si myslí, že je vyzretá, skôr som prekvapená z tvojej mamy, že by toto dovolila, dúfam, že aspoň otec bude mať rozum.

mmoni89
10. nov 2020

@martul pekne napísané 👍

martul
10. nov 2020

@beronsche presne toto som aj ja napísala, ako ju pekne začína ovplyvňovať.

stary_ujco
10. nov 2020

@hopsadobrandejsa on na to nepristupil. On sa k tomu postavil 🙂)) Bohužiaľ ako chlap a nie ako skutočný muž. Lebo skutočný muž by ju poslal do detskej izby lustit krížovky a netahal by k sebe na vikend na byt 16 ročnú zubrienku. Ktora mu cela naradostena otrci vymasteny pekac za výlet do zoo a kofolu.

vevekralikova222
10. nov 2020

@natyreggae ahoj ja mám tiež 16 rokov a s vlastných skúsenosti ti radím nechod ku nemu.

hopsadobrandejsa
10. nov 2020

@stary_ujco asi tak....

marca12
10. nov 2020

@natyreggae ziadny normalny rodic nepusti 16 rocne dievca za 33rocnym. Co je on pedofil? V hlave musi mat nasrate,ked si rozumie so 16stkou

zuzap33
10. nov 2020

@stary_ujco načo tu vlastne píseme, keď ona stále melie svoje. Na mieste jej otca jej dam par po hube a sedí doma. Keď ju mama pustí, nech si ide, spadne totálne na hubu, veď si zničí svoj život. Asi to bude, aká matka, taká Katka. Pre mňa táto diskusia skončila

natyreggae
autor
10. nov 2020

@beronsche no odstránil ma od nich ešte keď sme spolu nechodili ale iba kamaráti sme boli .. a naozaj som rada že ma odstránil od človeka ktorý si dáva tramal a fetuje a chcel ma dostať len do postele a ešte ktomu to je pokrytec.. a ja som mu za to vďačná že mi otvoril oči a povedal mi že sa o mňa bojí...

natyreggae
autor
10. nov 2020

@amelie2017 no boli sme v zoo začiatkom októbra, na jazerach sme boli 2x asi, na kofole sme boli keď sme išli s jedneho jazera a to bolo v septembri ešte...

natyreggae
autor
10. nov 2020

@martul nie nezačína ma ovplyvňovať to sa nemusíte báť... lebo videl že mám dosť blízko k jednému feťákovi a otvoril mi oči čo je to zač ...

kikuska872
10. nov 2020

@natyreggae no , aj tieto dievčatá/ ženy ktoré ti napísali sa tiež snažia "otvoriť oči". Keďže na túto situáciu pozerajú z iného pohľadu na základe svojích skúseností (a nemusia to byť negativne skúsenosti z vlastného života). Aj keď to teraz nevidíš (čo je pochopiteľné). Pekný deň 🖐

natyreggae
autor
10. nov 2020

@zuzap33 no jasné vy viete aký je ... vy ho poznáte, vy s ním trávite čas..... uuuurčite mi zničí život lebo to je presne to čo chce...😉

nenne27
10. nov 2020

@sissy27 no len jedneho moja ale ten stal za to, uzila som si vsetky druhy uletov policajti, frajerky, profesorky na prasky. Praveze viem o com hovorim co je vychova problemoveho pubertaka🙂Neni som premudrela, ale zaujat taky postoj ze 16rocnu budem strkat do postele staremu chlapovi( relativne staremu) je akoze oka?