Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi
Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
Poznam takeho chalana. Ma 35 a stale cely svoj zivot lovi 15tky. Mal ich uz stovky. Ziadna mu nebola dost dobra. Teraz ked uz vidi, ze je stary a vztah este nemal, skusa aj starsie, aj zahranicne, aj kadejake. Ale kazda, ktora ho spozna lepsie zisti casom, ze nie je ok.
@nnnuuunnn ale toto nieje prípad môjho priatela .........
@natyreggae...pises odstránil ma od určitých ľudí ktorý pre mňa neboli vôbec vhodný a ukázal mi že aký naozaj sú a všímam si to odvtedy..... ako neboli presne vhodny?...mne to pride ako manipulator, aj s kamosky ti odstavi? Ty si za nimi nestojis? Ty si bez chyb? Jemu neboli vhodny.
Jedna znama sa tak vydala, byvala sama doma s dietatom, s nikym sa skoro nesmela stretat, lebo su tiez pre nu vraj NEVHODNY,a ona tomu verila- psychicky zle, a on herec usmiaty, ze vsetko je o.k., manipuloval.
Skus, co urobi, ak si budes stat za svojimi kamaratmi.
@jana_eyre_2 nemusi ale podla zakona si zodpovedna za svoje dieta do 18😉
@natyreggae jaj moja manipuluje ta a riadne. Poznam to doverne. Kamaratov z fb najprv odstranit atd atd
@natyreggae nemusi byt. No tej sanci verim tak na 5 %. Poznam typka s ktorym su veci v neporiadku, ale su to veci co odhalis povedzme po 2 rokoch, ked ho spoznas lepsie. Vsetci kolegovia vedia o nom svoje, starsich, seberovnych neopije rozkom, ale mladu kocku ano, no aj ta casom zisti a vidi.. preto ma vztahy ake ma, s mladsimi kockami, no max. 2 roky s jednou, zvycajne len rok. A tiez to nie je zly chlapec, vyslovene zly, ale proste to sa neda popisat, musela by si ho poznat. Ja Ti to prajem, tiez by som ho branila v Tvojom veku, no ved snad sa my vsetky mylime, ale vravim, ta sanca je mensia ako ta Tvoja, ze je taky uzasny a este ho ziadna neulovila a on nelovil ziadnu napr. 25tku, co by bola tiez pre neho o dost mladsia, ale musel ist este o dekádu nizsie. Jednoznacne uchyl, alebo je s nim nieco v neporiadku, alebo (nepravdepodobne) vynimka. A poznam aj pripad, rozdiel 10r, sex az po svadbe, len po svadbe kocka zistila, ze je impotent a predtym sa s nim uz jedna rozisla a zdupkala zo svadby, tak dalsej to tajil.
@natyreggae len som prebehla komentare aj to nie vsetky, tak som ti len chcela dat trocha inu story popritom ako sa tu polke osadensta dviha zaludok z vekoveho rozdielu. Moja babka s dedkom mali medzi sebou rozdiel 20 rokov, dali sa dokpy ked mala ona 16, ked mala 18 sa brali a prezili spolu cely pekny zivot. Takze mozne to urcite je ked sa stretnu spravni ludia. Kazdopadne, ak by som bola tvoja mama, ani ja by som ta nepustila, az v osemnastich ak budete stale spolu. Nech chodi k vam ok, ale s vikendovymi prespavackamiu frajera v inom meste v 16 rokoch by myslim mala problem vacsina rodicov bez ohladu na vekovy rozdiel.
dievca zlate uzivaj si mladost si este mlada a on uz ma svoj vek...
nedabojze ta nabucha skoncis s dietatom na krku a on utecie a mozno sa ti podari vysudit normalne vyzivne
otec ma pravdu a mozno mamka je zufala z vas
Pokojne si rob co chces, neskor na to prides. Teraz si len zamilovana a naivna, to prejde a potom prijde vytriezvenie, ktore nebude vobec prijemne. 🙂
@natyreggae len aby si sa nesekla. Nevies o zivote a ludoch absoplutne nic. Dotlaci ta tam.kde ta chce mat. Ak ta uz nedotlacil. Zbytocne tu vyskakujes si este decko a tak sa aj chovas.
Jej nepomozu ziadnu rady..Ona je zasnena, bude si stat za svojim. Ako sa hovori, komu niet rady, tomu niet pomoci. Ocakavam, ze tu neskor napises, ze si sa v laske sklamala 😂
@katrina872 nie nenapíšem sem už nič.. a aj keby som sa sklamala a keby som náhodou otehotnela tak to sem na just nenapíšem a takú radosť vám neurobím.. a vlastne.. načo by som to sem písala keď by ste mi ani neporadili iba by ste mi tu nakladali že vidíš nepočúvala si😃takže asi toľko k tomu ...
@natyreggae dobre, ty si teraz velka frajerka 😂
@katrina872 uffff😀a môžeš mi prosím konkretizovať čo také ,, frajerské,, som napísala?
@natyreggae Naivita niektorých žien nemá hraníc....a ľudská hlúposť je fakt nekonečná 🙂
@natyreggae velmi selektujes, co ti tu piseme.. Tak este raz a len jasne a strucne:
V 16r k frajerovi, s ktorym si 2 mesiace a ktory byva tak daleko, na vikend NIE a moze byt hoci aj zo zlata.. V casoch korony je to 3x NIE..
mimochodom, spomenula som si na prihodu sesternice.. Len ona uz bola plnoleta. "Frajer", tiez starsi, byval tiez daleko, vidavali sa, ked prisiel k rodicom, co nebolo velmi casto, ona bola najlepsia kamoska s jeho sestrou, tak u nich pecena-varena.. Az sa raz, po dohode vybrala za nim. ale chlapcovi do toho "cosi prislo"... Ani sa na stanici neobjavil a bolo po laske.. Ona chuda prespala na stanici a rano sa trepala tie stovky km spat..
Ty povies, ze neexistuje, ze toto sa tebe stat nemoze.. Nuz aj ona si to myslela... Vies, shit happens.. 😉
@beronsche tak to sa fakt nemusíš báť že ma tam nechá lebo už všetky veci čo mal odložil... aj kamarát mal ísť k nemu v sobotu ale povedal že inokedy lebo idem k nemu ja 😉 a kludne ti v sobotu môžem napísať že či ma tam nechal... a keď tak... okolo 18tej mi ide vlak späť takže by som tam nemusela spať😁
@natyreggae 16 rocna sa zoznamila s 33 rocnym zabezpecenym muzom s vlastnym bytom v Bratislave 😂😂😂😂 prezrad nam, kde človek pride k takemu stastiu? Vidim to na pokec. 😂😂😂
@natyreggae tato tvoja odpoved len dokazuje, ze si este dieta... 😉
mimochodom kam ides, ked ta otec nepustil?
@natalienka12 tak to vám radšej nepoviem lebo by vás asi šlak trafil🙃
@beronsche porozprávali sme sa včera, ja som mu povedala že už mesiac som nikde nebola a povedal že keď chcem teda tak mám ísť..🙂
@natyreggae och jaj strkat 16r dieta do postele dospelemu chlapovi...
Nuz kazdy si zije po svojom...
@natyreggae určite by som ťa nikam nepustila. Si ešte dieťa ktoré je pravdepodobne ešte školopovinné a k tomu veľmi naivné.
@lenka1993 ako som spomínala po škole sa stahujem za ním
Hlavné nám napis aky je milenec... To je v tvojom prípade najdôležitejšie.
@natyreggae Schvalujem u teba to, že rodičom hovoríš pravdu. Skús sa len nad jednou vecou zamyslieť. Z tejto 8 stranovej diskusie ti koľko ľudí sa vyjadrilo k tomuto celému vzťahu pozitívne. Že by bolo toľko "debilov"?
Si zaľúbená, škoda reči k tomuto vzťahu.
Antikoncepciu používaš? Verím, že sa nebudeš spoliehať na neho, že včas "to" vytiahne, lebo je skúsený. Prosím ťa, rozmýšľaj. Inak veľa šťastia v živote.
@stary_ujco Vieš aká je to výzva pre toho chlapa?! Mladú si "vycvičiť" podľa svojej potreby v posteli. 🤪😂
A pre mladú? Taký 33 - ročný v posteli vie viacej ako 17 ročný. 🤩😅
Si tak predstavujem ak ta láska vydrží ako 36 ročný kôň nacvičuje s láskou svojho života scénky na stužkovú a po večeroch ju skúša maturitné otázky 🙈😂

@natyreggae pises- on sa o teba postara? ...to znamena, ze bud si este dieta alebo Ti bude suplovat tvojho otca, ked sa ma o Teba starat?
Ked mu bude na Tebe zalezat, lahko bude za Tebou chodit aj rok aj viac ako 100km.