icon

Otec ma núti dávať dieťaťu Zeolit

3. okt 2025

Ahojte.Toto sa deje...Dvera ma diagnostikovaný oneskoreny vývoj,budu jej ešte zisťovať či to nie autizmus.Ma 3 roky a jej otec ma núti jej dávať Zeolit.,Ked je u nej,jej ho dáva do vody.Poradte uz kam sa obrátiť?Na sociálku,na políciu?

Strana
z3
sabi1223
3. okt 2025
@ciernysokol

@sova7 isto, ale clovek, ktory ma dieta s autizmom, sa mu snazi moct ako vie. Vela detom sa stav zlepsil po odstraneni tazkych kovov. Aj zlepsenie je lepsie ako nic. Pri tak malom dietati by som ale bola opatrna a skor sa zamerala na chlorelu a omegu. Kto veci riesi zmierenim sa nechce nic robit, tiez dobre, rozhodujeme sa slobodne.

@ciernysokol preco by rodič, ktorý miluje svoje dieta a chcel mu pomôcť na nom experimentoval? Ak nie je rodič vedec ani lekár tak preco to neprenechat lekárom? Treba vziať dieta a urobit mu testy. Na ťažké kovy parazity zápal zobrazovacie techniky neviem co vsetko ale naco na nom skúšať nieco, co nevieme ako to telo na to zareaguje? Ja na mieste matky to urcite riešim, minimálne s lekármi a nech ide otec na terapie

ciernysokol
3. okt 2025
@sova7

@ciernysokol nie je to epidémia. Istá časť populácie ma inak nastavený mozog vnímanie nervovy systém a podobne. Nie sme všetci ako cez kopir. Zlepšila sa diagnostika povedomie o týchto zvlastnostiach. Voľakedy to boli nevychovane deti ktoré sa nevedia prispôsobiť dnes sa už vie že su iné aj prečo a vieme to diagnostikovať sú cielene terapie a pomoc. Len sa o probléme viac hovorí a vie ako predtym

@sova7 ano, aj to je pravda, ale kedysi toho naozaj tolko nebolo.

ciernysokol
3. okt 2025
@sabi1223

@ciernysokol preco by rodič, ktorý miluje svoje dieta a chcel mu pomôcť na nom experimentoval? Ak nie je rodič vedec ani lekár tak preco to neprenechat lekárom? Treba vziať dieta a urobit mu testy. Na ťažké kovy parazity zápal zobrazovacie techniky neviem co vsetko ale naco na nom skúšať nieco, co nevieme ako to telo na to zareaguje? Ja na mieste matky to urcite riešim, minimálne s lekármi a nech ide otec na terapie

@sabi1223 tak, vela ludi, ked nepomoze klasicka medicina a su lekarmi poslani prec, skusa hladat inde. Je to na rodicoch dietata, samozrejme, aby sa dohodli. Otec skusa, co sa da, ale autizmus sa neda uplne odstranit ani detoxom od tazkych kovov. Ale pravdupovediac- robila by som to iste, snazila by som sa najst sposob, ako sa da dietatu pomoct, ak je to mozne. Lekari autizmus liecit nedokazu.

sabi1223
3. okt 2025
@ciernysokol

@sabi1223 tak, vela ludi, ked nepomoze klasicka medicina a su lekarmi poslani prec, skusa hladat inde. Je to na rodicoch dietata, samozrejme, aby sa dohodli. Otec skusa, co sa da, ale autizmus sa neda uplne odstranit ani detoxom od tazkych kovov. Ale pravdupovediac- robila by som to iste, snazila by som sa najst sposob, ako sa da dietatu pomoct, ak je to mozne. Lekari autizmus liecit nedokazu.

@ciernysokol ale testy na zápal, autoimunitne ochorenia, ťažké kovy, mri aj angiografiu mozgu urobia. A ked budu testy porobené a lekár dalej povie ze uz nema co potom je priestor na experimenty. Ja by som tiez urobila vsetko co sa da ale urcite by som najskôr dala urobit všetky testy. A je mi jasne ze by som to musela vsetko platiť bohuzial.

anonym_e4d72a
3. okt 2025
@cyneric

@anonym_1dc390 Pointa? Od vynálezu a zavedenia očkovania sa úmrtnosť detí (a dospelých) rapídne znížila. Je to prospešné pre spoločnosť, aj keď to môže mať v ojedinelých prípadoch nežiadané účinky.

@cyneric od zavedenia očkovania sa zmenilo viac faktorov, ktoré prispeli k zníženiu úmrtnosti, napr. absencia vojen (napr.Európa), kvalitnejšia hygiena, strava, dostupnosť liekov, pokrok v medicíne. A úmrtnosť v terajšej dobe vystriedali "epidémie" auto imunitným ochorení, obezity, porúch učenia, rakoviny, civilizačných chorôb všetkého druhu.... ☹

Strana
z3