Otec mi stále nosí vecí, ktoré mám predávať
Ahojte ani neviem ako to nazvať správne ale pokúsim sa
Problém je ten že krátko bývam sama
Postupne si kupujem veci do domácnosti čo potrebujem najskôr
Skrátka mňa to nesuri ale otec to vidí inak
Nosí mi stále veci , niektoré sa zídu ale väčšia časť nie
A prejdem k pointe , známy mu robí v logistike takže otec to s ním dojedna a donesie mi odtiaľ hocičo
Je pekné to mať zadarmo ale je to zbytočne
A keďže je to bez bloku darmo je to nové keď sa to ledvaj dá predať
X krát mu poviem nech nič nenosí len nech príde na návštevu ale on mi chce pomôcť , žije sám nikoho okrem mňa nemá a záľuby aj keď má tak si to zadeli
Hádať sa nemienim ale čo s tým akože mám robiť ?
Viem že väčšina by sa tešila a vidí to možno že som nevďačná ale tak to nieje
Predávam tie veci po x bazároch ale mne sa to kopí doma a zaberá miesto
Mám vyčlenené skrine na to aby to nevidel hneď každý čo príde
Potom mi donesie veci že predaj si a rovno si zarobis
Neviem prečo to takto komplikuje
S ním sa nedá ma ťažkú povahu urazí sa a dovidenia viac sa neozve
@anonym_autor no prepac, niekto tie veci uplne uboho kradne a ty tu ides vypisovat nejake mudrosti? Ked nepotrebujes, daruj, vybavene. Hanbila by som sa ako pes to este predat a uz vlastne vobec aj to prijat. Este to mozes nahlasit na kompetentnych.
Si normálna zlodejka. Keď vieš o pôvode. A že "problém s tovarom..."
Napomáhanie trestnému činu, je ako čin sám. Si spolupáchateľka. Ti to došlo? Predaj kradnuté tovaru... chápeš?
@anonym_autor No ty si sa verejne pochválila, že ti doma rastú kopy nakradnutého tovaru a nevieš, čo s tým. Ja myslím, že si dúfala, že tu nájdeš kontakty, ktoré ti pomôžu s odbytom a nejako to premeníte na €.
@anonym_autor nahlásiť sa to dá. Napríklad anonymne. Ako tu väčšina píšeme vrátane mňa. Skôr sa bojíš, že by ti tatkov známy dolámal nohy, ak by si ich natrela. Aj ja by som sa bál... Každopádne mne by sa nestalo, že by som prijal vec, o ktorej pôvode viem, že nebola zaplatená. Si obyčajná zlodejská chudera. A ešte príde sa poradiť na MK, že problém s tovarom. Nahlás tatka fízlom a máš po probléme. Už ti zaručene nedonesie nič... Skôr ty mu budeš musieť sem tam buchty do Želiezoviec príležitostne. Nehnevaj sa, ale prekročila si... a teda že fest
Éjha tu sa maže 🙂
Bohužiaľ toto robím aj ja dcére, stále niečo kúpim, či na oblečenie, kozmetiku, do domácnosti🙄
Ale dám jej aj bločky a čo sa jej nehodí, vráti.
Musím s tým prestať, proste to kupujem, aby som ju potešila, ale zahlcujem ju tým..
Som si to práve uvedomila
@anonym_ecd2ca rozdiel je, že ty to dcére kúpiš. A to je čosi iné.
Paráda. Smeti sa samé vyniesli.Ktosi sa dosral... Ono viac hláv, viac pohľadov na vec. Ešteže to dala ako anonym, bo ináč neviem...
Paráda. Smeti sa samé vyniesli.Ktosi sa dosral... Ono viac hláv, viac pohľadov na vec. Ešteže to dala ako anonym, bo ináč neviem...
@anonym_9d5ed3 v niektorých prípadoch ani anonym nepomôže. Aj keď komentáre vymazala, tak v jej úvodnom príspevku je toľko informácií, že ju isto niekto spozná....
@anonym_9d5ed3 v niektorých prípadoch ani anonym nepomôže. Aj keď komentáre vymazala, tak v jej úvodnom príspevku je toľko informácií, že ju isto niekto spozná....
@anonym_5e29e2 mne osobne je to jedno, len babenke asi docvaklo, že asi to nie je s kostolným poriadkom... verejne sa pochváliť, že tatov známy kradne, dáva tatkovi ako protihodnotu za bohvie čo... a starý fotrík dcérke nosí, však predaj... Hnuuuuus! Etika a morálka v koši na odpad...
Vraj, ze vacsina by sa potesila. Potesila comu? Ze ste zlodejska trojka? Ze ti otec nosi nakradnuty tovar? Este aj vyclenene skrine na nakradnuty tovar. Snad vas 3 chytia a odsedite si to.
Vraj, ze vacsina by sa potesila. Potesila comu? Ze ste zlodejska trojka? Ze ti otec nosi nakradnuty tovar? Este aj vyclenene skrine na nakradnuty tovar. Snad vas 3 chytia a odsedite si to.
@anonym_36446d moja reč. Nikomu zle neprajem, ale toto je skrz krk...
Na každú sviňu sa voda varí... až sa sviňa uvarí... autorka je akosi ticho... Že "čo som ja spravila?" Odpadol som 😀
Prosím, čo také písala, v tých zmazanych príspevkoch ? Nejako sa to zvrtlo,
@cacianka text úvodu máš. Potom že jej nosí veci, a aké veci... fén, drogéria, značkové spodné prádlo, tričká, fritéza tuším... elektronika, oblečenie, drogéria.
@cacianka a plakala, že to nemá kde dať, že tato jej veľa toho nosí, radili jej, nech daruje, ona že nie, že nie je charita, ale predať sa to nedá, lebo nemá doklad...
@cacianka zvrtlo, lebo normálne zlodejská banda... a kočka sa ide radiť, čo s tatkom, lebo že sa uráža... a čo s tovarom, lebo sa jej to doma hromadí... vybuchla mi hlava zaraz... veď preto zmazala tie podrobnosti, asi jej to dočkalo v hlavičke, že to nie je kóšer... niektorí tu majú správne názory, totožné s mojimi, napr. Aurélia, aj anonymi
Pri všetkej úcte, mne keby niekto donesie čokoľvek o čom budem vedieť, že má pofidérny pôvod, letel by s tým a ende schluss... zlodejinu nepodporujem. Radšej budem bez toho. Buď si zarobím alebo nemám. Menej je viac niekedy.
Dobrý model, nie? Ona však prišla riešiť iné... Že ako otcovi povedať, že nech jej to nenosí, lebo že to nepotrebuje. Zariaďuje si vlastné bývanie... Darovať nie, predať sa nedá... Tak sme jej vysvetlili, že v podstate je spolupáchateľ a mala by ich nahlásiť... I potom zmazala svoje príspevky... príliš veľa podrobností. Mal by aj admin filtrovať či a čo tu pustí... Toto bol popis zlodejského modelu: známy otcami nakradne z logistiky (skladu), dá otcovi za protislužbu, otec donesie dcére, ktorá nepotrebuje, ale nedaruje, hromadí, predáva po bazároch... No nekúp to... Fuj! Fuj dpč!
Ja pracujem v logistike... Výrobná firma. Sem tam sa čosi stratí, ujebe niekto pracovnú mikinu, hrnček, zapaľovač, cigi, desiatu z chladničky, ale zrobiť takýto biznis model a zatiahnuť do toho rodinných príslušníkov... Fuuuha... Silné kafe.
Juj dievca, ak si myslis, ze si nedohladatelna, lebo si pisala ako anomym, tak sa netes, ak Ta niekto nahlasi, budete mat dusno a uz Ti veru otec nic neprinesie a mas po probleme, nic sa Ti hromadit nebude
Juj dievca, ak si myslis, ze si nedohladatelna, lebo si pisala ako anomym, tak sa netes, ak Ta niekto nahlasi, budete mat dusno a uz Ti veru otec nic neprinesie a mas po probleme, nic sa Ti hromadit nebude
@anonym_8e6afd aj o ubytko postarané... rátam tak 2 na 3 podmienka, dlhodobo natvrdo. Želiezovce. O rok je doma.
Bohača, takýmto treba naložiť pod kotol. Zakúriť pod riťou. To kde sme? Výmenné obchody... Boha mu naraz tam...
počuj, kuriér mi ujebal balík z gymbeamu, nemáš ho doma? akože peniaze sa mi vrátili, dokonca to nebolo ani extra drahé ale bol to posledný kus z mojej veľkosti tak by sa mi hodil 😀