Otec mi stále nosí vecí, ktoré mám predávať
Ahojte ani neviem ako to nazvať správne ale pokúsim sa
Problém je ten že krátko bývam sama
Postupne si kupujem veci do domácnosti čo potrebujem najskôr
Skrátka mňa to nesuri ale otec to vidí inak
Nosí mi stále veci , niektoré sa zídu ale väčšia časť nie
A prejdem k pointe , známy mu robí v logistike takže otec to s ním dojedna a donesie mi odtiaľ hocičo
Je pekné to mať zadarmo ale je to zbytočne
A keďže je to bez bloku darmo je to nové keď sa to ledvaj dá predať
X krát mu poviem nech nič nenosí len nech príde na návštevu ale on mi chce pomôcť , žije sám nikoho okrem mňa nemá a záľuby aj keď má tak si to zadeli
Hádať sa nemienim ale čo s tým akože mám robiť ?
Viem že väčšina by sa tešila a vidí to možno že som nevďačná ale tak to nieje
Predávam tie veci po x bazároch ale mne sa to kopí doma a zaberá miesto
Mám vyčlenené skrine na to aby to nevidel hneď každý čo príde
Potom mi donesie veci že predaj si a rovno si zarobis
Neviem prečo to takto komplikuje
S ním sa nedá ma ťažkú povahu urazí sa a dovidenia viac sa neozve
počuj, kuriér mi ujebal balík z gymbeamu, nemáš ho doma? akože peniaze sa mi vrátili, dokonca to nebolo ani extra drahé ale bol to posledný kus z mojej veľkosti tak by sa mi hodil 😀
@zuzanka.zuzu tak toto je trefné... možno má, snaží sa v bazariku predať ... 😀
@anonym_5e29e2 mne osobne je to jedno, len babenke asi docvaklo, že asi to nie je s kostolným poriadkom... verejne sa pochváliť, že tatov známy kradne, dáva tatkovi ako protihodnotu za bohvie čo... a starý fotrík dcérke nosí, však predaj... Hnuuuuus! Etika a morálka v koši na odpad...
@anonym_9d5ed3 Presne tak. A autorku na tom celom najviac trápi to, že tie veci nemá kam dávať a zavadzajú jej. Choré 😖
Dobrý model, nie? Ona však prišla riešiť iné... Že ako otcovi povedať, že nech jej to nenosí, lebo že to nepotrebuje. Zariaďuje si vlastné bývanie... Darovať nie, predať sa nedá... Tak sme jej vysvetlili, že v podstate je spolupáchateľ a mala by ich nahlásiť... I potom zmazala svoje príspevky... príliš veľa podrobností. Mal by aj admin filtrovať či a čo tu pustí... Toto bol popis zlodejského modelu: známy otcami nakradne z logistiky (skladu), dá otcovi za protislužbu, otec donesie dcére, ktorá nepotrebuje, ale nedaruje, hromadí, predáva po bazároch... No nekúp to... Fuj! Fuj dpč!
@anonym_9d5ed3 plne skrine, nie jedna aké skrine na ukradnutý tovar a rieši aby sa otec neurazil
Žumpa trio
Ráno prídem, čitam a tu nič. Ale tušila som dobre🤦♀️
Oco dohodne: fritéza, tepovač kobercov, fén, nejaké značkové spodné prádlo dámske aj pánske, umývač okien, nejaké šampóny... Oco dá protislužbu, neviem, možno výmena oleja v aute alebo rozvody alebi neviemčo, chlapík z "logistiky" dodá tovar... ten sa hromadí kočke, jedinej dcére v skriniach v novom byte. Schovať treba aby nikto nevidel kolko čoho má... Darovať nie, lebo nie je charita, predať sa nedá, alebo ťažšie, lebo bez bloku, kto by kúpil? Ale my ostatní by sme sa potešili, že je to zadarminko. Ani náhodou.
@anonym_autor čiže ti nosí krasnuté veci, čo nejaký jeho kamaráť čorkol, keďže “robí v logistike”. To je jednoduché- stačí mu povedať, že oci, nechcem kradnuté veci. Dakujem.
Juj dievca, ak si myslis, ze si nedohladatelna, lebo si pisala ako anomym, tak sa netes, ak Ta niekto nahlasi, budete mat dusno a uz Ti veru otec nic neprinesie a mas po probleme, nic sa Ti hromadit nebude
@anonym_8e6afd a to uz ako? Horšie prípady tu boli, zanedbávanie deti, tyranie, sexuálne obťažovanie a kto koho dohľadať?
čo ten jej tatko musí robiť,keď za to už dostal tolko vecí,že sa to autorke nezmestí do skríň....
humus, dúfam, že skončíte v base
Ľudia vo vašich niektorých komentároch je toľko zloby, závisti a nespracovaného osobného bôlu.Nečítala som všetko, ale nevieme presne ako sa k tovaru dostávajú, možno je to 2.trieda ,ktorú si môžu zamestnanci odkúpiť za malú sumu a vy to dievča tu idete linčovať. Asu nikto z nás tu nie je svätý.
Ľudia vo vašich niektorých komentároch je toľko zloby, závisti a nespracovaného osobného bôlu.Nečítala som všetko, ale nevieme presne ako sa k tovaru dostávajú, možno je to 2.trieda ,ktorú si môžu zamestnanci odkúpiť za malú sumu a vy to dievča tu idete linčovať. Asu nikto z nás tu nie je svätý.
@37373 to skôr ty nevieš aké boli tie zmazané príspevky, ty bôl 😀 ujebané veci má doma po skriniach... ja som ok, mne gymbeam prachy vrátil, ale veď kuriéri kradnú aj tovar poslaný medzi povedzme dvomi mamičkami 🙈 nemáme ju ešte pochváliť?
@37373 Zloby? Závisti? Si mimo. Ale že na totál. Zlodejinai schvaľovať a dievča ľutovať? Tak to isto... Arogantná. Keď jej radili, že keď to nemá kam dať, nech daruje. Ich odpálkovala, že či im šibe, že nie je charita. Sa preber, zloba a závisť. Lynčovať sa píše s ypsilonom, ty linč
Keby si to kupovali ako druhú triedu, asi by mali doklad, nie? Svätý tu nie je nik. Stačí byť etický a morálny. Aspoň trochu. Keď je to čisté, prečo vymazala svoje príspevky, ha?
Ja by som sa s ním dohodla, čo potrebujem a keď aj na niečo natrafí, nech mi predtým zavolá, aby sa to hodilo do bytu a aj aby mne sa to páčilo. Keď chce pomôcť, určite to pochopí.
Ja by som sa s ním dohodla, čo potrebujem a keď aj na niečo natrafí, nech mi predtým zavolá, aby sa to hodilo do bytu a aj aby mne sa to páčilo. Keď chce pomôcť, určite to pochopí.
@amy234 toto je super nápad 😀 oci, keď budete kradnúť, tak sa mi hodí len drahšia kozmetika, luxusnejšie oblečenie a možno bižutéria... nenos mi žiadnu elektroniku lebo bez bločika ju nepredám a doma mi zavadzia a ja predsa nie som žiadna charita aby som rozdávala poctivo nakradnuté 🙈😂
@anonym_autor zacat mu tie veci vracat, ine nepomoze. A ano, asi sa urazi. Ale tak co uz?
Bohužiaľ toto robím aj ja dcére, stále niečo kúpim, či na oblečenie, kozmetiku, do domácnosti🙄
Ale dám jej aj bločky a čo sa jej nehodí, vráti.
Musím s tým prestať, proste to kupujem, aby som ju potešila, ale zahlcujem ju tým..
Som si to práve uvedomila
@anonym_ecd2ca keby som mala takú mamu čo na mňa tak krásne myslí že ma chce potešiť.
@anonym_autor ber a predavaj a, keď nechceš daruj ďalej.
autorka aby ti jedneho dňa nezaklopali na dvere s kriminalnej policie to bude skôr než nie.
Stretnutie sa v kaviarni. Ak sa opýta prečo povedz mu dôvod. A skús obmedziť stretávanie, kým sa toho nezbavíš.
Ešte by som rada vedela, na akej logistike to otecko s kamarátmi pracujú. Či nejde o kuriérsku službu. V poslednom čase som si všimla, že mi prišlo niekoľko zásielok rozbalenych, ale našťastie tam boli veci, ktoré sa kurierovi nehodili (náhradné diely), tak mi ich milostivo v balíku nechal.
@aurelia2000 robim v eshope, niekedy zaskakujem počas dovolenky aj balicku a niekedy odbalujeme balíky aj my, keď nám naskladnene veci nesedia, že sme niečo zle pobalili. A posielame celkom veľa balikov, strati sa možno 1 z 500 a nemame ani reklamacie, že by v balíku niečo chybalo, totiž kuriérske spolocnost účtuje dopravu podľa váhy, takze je aj zaznam o tom, koľko mala zásielka a koľko mala pri doručení. Keď sa balik strati, Kurier to musí zaplatit. Takze riziko, že kuriéri kradnú, je minimálne
@aurelia2000 robim v eshope, niekedy zaskakujem počas dovolenky aj balicku a niekedy odbalujeme balíky aj my, keď nám naskladnene veci nesedia, že sme niečo zle pobalili. A posielame celkom veľa balikov, strati sa možno 1 z 500 a nemame ani reklamacie, že by v balíku niečo chybalo, totiž kuriérske spolocnost účtuje dopravu podľa váhy, takze je aj zaznam o tom, koľko mala zásielka a koľko mala pri doručení. Keď sa balik strati, Kurier to musí zaplatit. Takze riziko, že kuriéri kradnú, je minimálne
@anonym_05e946 Dobre, odbalujete balíky, keď vám niečo nesedí, ale do prepravy ich nedáte otvorené, hádam ich len znovu zalepite. Ja vyberiem balík zo schránky a je už otvorený, už len dúfam, že nič nechýba. Ak by chýbalo, ako sa to potom rieši a dokazuje, keď teda kuriéri sú svätí? Kto iný ten balík mohol otvoriť a popozeral si tovar v ňom?
@anonym_05e946 ako je potom možné, že sa opakovane stráca množstvo balíkov, ktoré sa nikdy nenašli? chceš nám povedať, že každý stratený balík ide na účet kuriéra? tomu neverím.....
@anonym_05e946 nesranduj 😂 existuje veľa skupín na facebooku kde sú DENNE príspevky so zamenenými balíkmi 😂 to by kuriéri už dávno skrachovali 😂 kradne sa ako po nebohom a odkedy za to poriadne nič nehrozí, tak ešte viac 🙈

počuj, kuriér mi ujebal balík z gymbeamu, nemáš ho doma? akože peniaze sa mi vrátili, dokonca to nebolo ani extra drahé ale bol to posledný kus z mojej veľkosti tak by sa mi hodil 😀
@zuzanka.zuzu Ale ona by ti ho tiez iba predala, nie je charita ako pisala 😀. Tak neviem ci by sa ti to oplatilo. Samozrejme srandujem 🙂.