icon

Otec nerešpektuje súkromie 18-ročnej dcéry

27. nov 2025

Ahojte, mam už 18, byvam len s otcom, mam zvlášť izbu, no zistila som že mi otec velmi pravdepodobne chodi do vecí… konkretne medzi spodné prádlo - vysvetlim. Už niekolkokrat sa stalo že som si pamätala ze som mala na vrchu červene nohavičky (napr. ráno) ale ked som sa pozrela večer(ked som nebola doma) mala som hore modré alebo jednoducho zmeny v šuflíku som videla . A ano pytala som sa otca ci mi nebol v izbe 2x a vzdy povedak ze nie, skusila som teda nechat rano suflik pootvoreny trocha a vecer ked som prisla bol zatvoreny, potom som skusila dat na vrch tričko a zakryla slm teda všetko pod tym a večer som videla ze nebolo zakryte cele, proste viem ze s tym niekto niečo robil a jediny kto može je otec ale vravi ze tam nebol…. neviem co si mysliet co robit nechcem to zatial nikomu blizkemu hovorit a robit z otca uchyla no mam zly pocit, par krat mi aj kupil spodne pradlo(také normálne nič vyzývavé ale aj tak)viem ze si budete mysliet asi ze toto je vymysel ale prisaham ze nie, poradte mi prosim co robit alebo pripadne co si myslite o tom… (otec je sám, mamu mám ale ona byva s partnerom chodim tam sem tam)

anonym_877ea6
28. nov 2025

@anonym_autor mozno tam hlada kondomy alebo ci neberes...mozno

marci9
28. nov 2025

Ja by som ho normálne natvrdo konfrontovala. Ráno pred odchodom z domu by som si odfotila, ako nechávam poukladané nohavičky a ak by po mojom príchode domov boli ináč, na rovinu by som sa ho opýtala, čo robí s mojim spodným prádlom.

puertorico
28. nov 2025

ja by som nechala napísaný veľký odkaz v skrini medzi vecami, alebo skryla pascu na myši medzi gaťky a nech si klepne po prstoch. to s tým tehotenským testom je super !
úplnú kulehu by som na neho vymyslela nech sa cíti trápne že ti tam chodí a hlavne aby vedel že o tom vieš.

motylik2559
28. nov 2025

@anonym_autor Ahoj, skus si schovat spodne pradlo na ine miesto, napr. do skrine za svetre. Ak by ich ozaj vyhladaval, a teda svetrami pohol, pripadne tam najdes bordel, tak je to jasne. Ono aj keby pral on a aj tvoje pradlo, tak by hadam zo susiaka poveril teba samu, aby si si ho zlozila do suflika. Nemas 5 rokov, aby to robil on. Tu ide o pradlo dospelej zeny a tam uz ma byt k tomu urcita forma sukromia, alebo ako to spravne nazvat. Fakt by som to skusila tak,ze vsetko spodne pradlo ulozila na nejake skryte miesto (za svetre, za nohavice alebo za tricka, niekde ich nebude vidno), nafotit si to tiez a pokial to bude inak, tak je to jasne a potom ho uz treba konfrontovat, prip.sa zdoverit aj mame.

yoginka231
28. nov 2025

Pozri ja by som normálne za tým išla a povedala mu napriamo, pozri všimla som si že mám viackrát prehádzané veci v šatníku, neprajem si aby si mi ich tam prehadzoval, zvládnem to sama, viem ako ich mám uložené a preto som si to viackrát všimla.

karolinakr
28. nov 2025

daj tam sacok s modrou farbou, čo vybuchuje, ked bude mať otec modrý nos, budeš vedieť, na čom si

https://youtube.com/shorts/lECEHyHI2iw?si=3IYoZ...

bielasovicka
28. nov 2025

Keď si nabudúce všimneš ze sa tam prehrabaval, tak sa ho nato zas opýtaj ci tam bol on. Keď povie nie, tak mu povedz ze tak musíš zavolať políciu nech to prídu prešetriť lebo tak tam bol určite zlodej, že ty vieš ze tam niekto určite bol. A že zoberú odtlačky prstov. 🤭

lucimichi
28. nov 2025

@anonym_autor keď som mala asi 12 r., hrabávala som sa staršej sestre v šuplíkoch, skriniach, keď bola na intráku. Do šuplíka mi napísala na papier odkaz.. zas mi tu lašuješ?!
Alebo si nenápadne prelepila z boku šuplíka kúsok lepiacej priesvitnej pásky a keď videla že je poškodená, hneď ma usvedčila že som jej tam lašovala 😁

macekovam
28. nov 2025

@anonym_autor normálne máš uchylneho otca ..fuj je mi na grc...

anonym_0d012a
28. nov 2025

A nikoho nenapadlo ze jej nozno prehladava veci preventivne? Ze je vo veku kedy sa fajci, skusaju sa drogy a podobne? Tak sacuje skrine ci nahodou nieco niekde nejade?

macekovam
28. nov 2025
@anonym_0d012a

A nikoho nenapadlo ze jej nozno prehladava veci preventivne? Ze je vo veku kedy sa fajci, skusaju sa drogy a podobne? Tak sacuje skrine ci nahodou nieco niekde nejade?

@anonym_0d012a to už ona vie či poprehadzovane aj mnohavice..svetre ..

zuzanka.zuzu
28. nov 2025

mne sa nápad s kondómom ani vibrátorom nepozdáva, fakt jej možno otec kontroluje veci PRAVE KVOLI tomu aby tam žiadny sex/cigy/alko nenašiel a týmto "vtipom" môže sklamať jeho dôveru (možno majú doma prísnu výchovu, to nevieme) samozrejme absolútne nesúhlasím s postupom aký zvolil 🙈 ale asi mu je trápne sa o tom s ňou rozprávať 🤷

karolinakr
28. nov 2025

prečo medzi tangačmi prehrabáva?

mizoko
28. nov 2025

@anonym_autor ale no taaaaaak! Chce to lepšiu rozprávku keď už musíš trollovat! Nabudúce sa viac posnaz

mizoko
28. nov 2025
@anonym_8e9d66

Nezalozila túto tému náhodou Viktória Krajňáková, tá čo tu vesa tie osobné veci a potrebuje liečbu? Buď je to ona alebo nejaký iný trol.

@anonym_8e9d66 🤣🤣🤣 aj by som tomu verila. A ako správna študentka, čo veľmi rada zdôrazňuje, na nás robí pokus ako budeme reagovať,aby mohla napísať knihu ☺️

anonym_8e9d66
28. nov 2025
@mirage

@anonym_8e9d66 akurat som sa dnes pozastavila nad tym, ako sem davala svoje fotky aj s menom..

@mirage jej fotky som síce nevidela ale viem, ako sem písala to s tým zneužívaním a každý snáď vie všetky jej osobné údaje. Viem aj že predáva na koňovi vlastnú knihu. Zapájala sa aj do iných diskusií kde prejavovala divné nezmyselné nazory. Nevie sa spratať do kože a to má 26 rokov 🤦.

mirka6530
29. nov 2025

@anonym_autor stáva sa. Aj u mňa to tak bolo. Si pre neho ešte dieťa na ktoré dáva pozor.
Chceš zmenu,ukáž zodpovednosť.
Brigádnik staraj sa a čím skôr sa osamostatni. Ale toto sa nezmení ak sa proti tomu postavíš. Možno len trochu a naoko.

autor
29. nov 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, skus si schovat spodne pradlo na ine miesto, napr. do skrine za svetre. Ak by ich ozaj vyhladaval, a teda svetrami pohol, pripadne tam najdes bordel, tak je to jasne. Ono aj keby pral on a aj tvoje pradlo, tak by hadam zo susiaka poveril teba samu, aby si si ho zlozila do suflika. Nemas 5 rokov, aby to robil on. Tu ide o pradlo dospelej zeny a tam uz ma byt k tomu urcita forma sukromia, alebo ako to spravne nazvat. Fakt by som to skusila tak,ze vsetko spodne pradlo ulozila na nejake skryte miesto (za svetre, za nohavice alebo za tricka, niekde ich nebude vidno), nafotit si to tiez a pokial to bude inak, tak je to jasne a potom ho uz treba konfrontovat, prip.sa zdoverit aj mame.

@motylik2559 vyskusam to len sa bojim ten konfrontacie a hlavne si myslim ze by sa len vyhovoril ze mi tam upratoval alebo hladal niečo na pranie a podobne… že proste by sa len vykrucal z toho takze by som to nevyriešila nijak

autor
29. nov 2025
@anonym_0d012a

@anonym_0d012a nie som tento typ ze drogy a podobne a mam uz 19 skoro som dospela osoba ja sa mu tiež nehrabem vo veciach…

autor
29. nov 2025
@macekovam

@anonym_0d012a to už ona vie či poprehadzovane aj mnohavice..svetre ..

@macekovam vsimla som si to len u spod. pradla, ine šupliky som si nevsimla inak ani oblecenie

autor
29. nov 2025
@zuzanka.zuzu

mne sa nápad s kondómom ani vibrátorom nepozdáva, fakt jej možno otec kontroluje veci PRAVE KVOLI tomu aby tam žiadny sex/cigy/alko nenašiel a týmto "vtipom" môže sklamať jeho dôveru (možno majú doma prísnu výchovu, to nevieme) samozrejme absolútne nesúhlasím s postupom aký zvolil 🙈 ale asi mu je trápne sa o tom s ňou rozprávať 🤷

@zuzanka.zuzu som dospelá už mam podstate 19 a nie nemame žiadnu taku vychovu, u otca byvam krátko možno rok predtym som bola s mamou ale teraz ma priatela ktoreho moc nemusim tak som u otca

autor
29. nov 2025
@marci9

Ja by som ho normálne natvrdo konfrontovala. Ráno pred odchodom z domu by som si odfotila, ako nechávam poukladané nohavičky a ak by po mojom príchode domov boli ináč, na rovinu by som sa ho opýtala, čo robí s mojim spodným prádlom.

@marci9 podla mna sa vyhovori len pri konfrontacii.. lebo som sa ho pytala ci mi chodi do izby vraj nie , pytala som sa aj ci mi perie veci alebo neberie na pranie veci a podobne a aj na to povedal nie tak je to uz dost podozrive a asi sa neprizna ze klamal alebo ze mi chodi do sukromia pripadne ked poviem ze mam dôkaz povie ze len nieco hladal a podobne, realne to ničomu nepomoze si radsej spod. pradlo budem asi davat niekde kde to nenajde kokos… mi je zle z toho pritom normalny otec pohode ziadne naražky ani nikdy nič nemal teda možno par krat ale nie na mna konkretne

autor
29. nov 2025
@alexka89

Daj pozor aby to nedopadlo ako u Fritzlovcov😲.

@sevrin
@alexka89 preboha take mi tu ani nepište ja taketo kriminalne veci mám poprezerané všetky dokumenty či filmy, prípady rôzneho násilia, zločinu a poodbne ani by mi nenapadlo ze moj otec by bol nejaky uchyl ale som v tomto racionálna radšej lebo práve tí najnormalnejši a vacsinou v rodine páchajú najhoršie veci… no dam si pozor na neho ale zle sa tomu verí velmi

sevrin
29. nov 2025
@anonym_autor

@sevrin
@alexka89 preboha take mi tu ani nepište ja taketo kriminalne veci mám poprezerané všetky dokumenty či filmy, prípady rôzneho násilia, zločinu a poodbne ani by mi nenapadlo ze moj otec by bol nejaky uchyl ale som v tomto racionálna radšej lebo práve tí najnormalnejši a vacsinou v rodine páchajú najhoršie veci… no dam si pozor na neho ale zle sa tomu verí velmi

@anonym_autor musíš sa pripraviť na hocijakú alternatívu. Nikdy nevieš.

macekovam
29. nov 2025
@anonym_autor

@macekovam vsimla som si to len u spod. pradla, ine šupliky som si nevsimla inak ani oblecenie

@anonym_autor no fuj.

motylik2559
29. nov 2025
@anonym_autor

@motylik2559 vyskusam to len sa bojim ten konfrontacie a hlavne si myslim ze by sa len vyhovoril ze mi tam upratoval alebo hladal niečo na pranie a podobne… že proste by sa len vykrucal z toho takze by som to nevyriešila nijak

@anonym_autor Pozri, vsade pises,ze si dospela, mas 19 rokov. Tak sa k tomu teda dospelo postav a neboj sa konfrontacie s nim,ked sa ti to potvrdi. Lebo nie je to raz za mesiac, ze by ti tam nieco "upratoval", ty mas z viacerych dni co sa ti deje. Sprav ako som ti napisala, alebo nieco obdobne a ked sa ti to potvrdi, napriek tomu,ze schovas pradlo inam, tak prejav dospelost, o ktorej pomaly v kazdom komente pises a neboj sa otca - priameho rozhovoru s nim.

lentakyterapeut
29. nov 2025

Nie je to normalne ale stava sa ze muz / otec je vzruseny pohladom na mladu zenu i ked je to dcera. Zamok je blbost, ale hore niekto pisal tie odkazy.

Otec viem ze sem lozis a poviem to mame!

To by bol prvy odkaz a potom uvidis

zobaka
30. nov 2025

kamerrku skrytu do izby a ked ho nacapes sa opytas si si isty, ze nechodis

ketrin1984
30. nov 2025

@anonym_autor
Treba mu nájsť partnerku nech sa má kde vybúriť.

autor
30. nov 2025
@ketrin1984

@anonym_autor
Treba mu nájsť partnerku nech sa má kde vybúriť.

@ketrin1984 no on je dlho sam takže je možne že mu z toho jeblo trocha ale aj tak mi to pride cez čiaru, mam pocit že muži su horši jak zvierata(česť vynimkam) a ze sa nevedia ovladat že maju pudy a nevedia sa kontrolovat, poznam aj osobne pripady kde chlap znasilnil alebo podobne…jednu staršiu kamarátku jeden podvadzal s mužmi a podobne, choré že žena nemá bezpečie nikde…