icon

Stretli ste sa s vaginálnymi zvukmi pri chôdzi?

Dnes o 08:36

Ahojte, nestretla som sa s tým. A preto sa pýtam tu žien 🙂.

Stretli ste sa s vaginálnymi zvukmi pri chôdzi? Mne sa to stáva iba doma, keď nemám spodné prádlo a mám iba tričko dlhé. Nikdy predtým som to nepočula. Nerodila som ešte. Keď mám nohavičky, nohavice alebo sukňu, buď to nie je, alebo to iba nie je počuť, neviem. Nie je to stále, je to občas, ale ja to sama počujem.

Strana
z2
anonym_9f185d
Dnes o 08:38

Tvoja vagina sa s tebou rozprava, doma, ked ste same, normalna vec. Skus jej obcas odpovedat.

anonym_353c5a
Dnes o 08:40

Myslíš zvuk,ked vychádza vzduch von?ci aký zvuk

autor
Dnes o 08:43
@anonym_353c5a

Myslíš zvuk,ked vychádza vzduch von?ci aký zvuk

@anonym_353c5a to je vzduch? Ja som nevedela, čo to je. Rozmýšľala som, či mám nejaký pokles panvového dna alebo nejaký prolaps. Nie je to to vaginálne prdenie, je to také ako keby čvachtanie, ale potichu. Nemám plodné dni.

anonym_008ee6
Dnes o 08:46

Dá sa s tým pracovať. Treba veľa trpezlivosti a tréningu. Tá moja už zvláda aj jednoslovné vety. Ale teda stálo ma to veľa úsilia.

minenkaa
Dnes o 08:58

Bohaaaaaa

minenkaa
Dnes o 08:58

Nosis doma gumáky?

mirage
Dnes o 09:06
@anonym_autor

@anonym_353c5a to je vzduch? Ja som nevedela, čo to je. Rozmýšľala som, či mám nejaký pokles panvového dna alebo nejaký prolaps. Nie je to to vaginálne prdenie, je to také ako keby čvachtanie, ale potichu. Nemám plodné dni.

@anonym_autor sme s muzom.vo vlaku a tak sme sa zchuti obaja zasmiali. Pre toto mam MK v oblube. Nesklame.

autor
Dnes o 09:08
@mirage

@anonym_autor sme s muzom.vo vlaku a tak sme sa zchuti obaja zasmiali. Pre toto mam MK v oblube. Nesklame.

@mirage vedela som, že to ľuďom dvihne náladu 🙂😂

anonym_1183b7
Dnes o 09:09
@anonym_autor

@anonym_autor tak si spotená a lepí sa ti to tam. Bežné, keď beháš holá.

autor
Dnes o 09:10
@anonym_1183b7

@anonym_autor tak si spotená a lepí sa ti to tam. Bežné, keď beháš holá.

@anonym_1183b7 práveže nič sa nikam nelepí, najčastejšie je to po sprche a všetko sa vetrá. Tričko mám po členky, je to také ako maxi šaty, len vlastne dlhé tričko.

anonym_eb3d93
Dnes o 09:13
@anonym_autor

@anonym_1183b7 práveže nič sa nikam nelepí, najčastejšie je to po sprche a všetko sa vetrá. Tričko mám po členky, je to také ako maxi šaty, len vlastne dlhé tričko.

@anonym_autor poviem ti mat vaginu je dost napiču. Co vsetko zena musi znasat a ake problemy su s tym spojene ma nikdy neprestane prekavpovat

autor
Dnes o 09:16
@anonym_eb3d93

@anonym_autor poviem ti mat vaginu je dost napiču. Co vsetko zena musi znasat a ake problemy su s tym spojene ma nikdy neprestane prekavpovat

@anonym_eb3d93 áno je. Máš plodné dni, máš PMS, máš MS a bolesti, okrem toho výtoky, rôzne infekcie. Potom pôrod, potom problémy po pôrode, potom príde perimenopauza, potom menopauza. Okrem toho ti hrozí karcinóm endometria, cervixu, vaječníkov, cysty a zápaly.

anonym_9f185d
Dnes o 09:20
@anonym_autor

@anonym_eb3d93 áno je. Máš plodné dni, máš PMS, máš MS a bolesti, okrem toho výtoky, rôzne infekcie. Potom pôrod, potom problémy po pôrode, potom príde perimenopauza, potom menopauza. Okrem toho ti hrozí karcinóm endometria, cervixu, vaječníkov, cysty a zápaly.

@anonym_autor A este ta architektura. Ktory architekt vymysli zabavny park hned vedla kanalizacneho systemu ...(citát astrofyzika Neila deGrasse Tysona)

buminka555
Dnes o 09:23
@minenkaa

Nosis doma gumáky?

@minenkaa
Môže to byť zaparenina 🤣

anonym_eb3d93
Dnes o 09:25
@anonym_autor

@anonym_autor ano a este k tomu vagina veru ziadno slavne nevyzera 🤣cele zle. Snad budem v dalsom zivote muz

orisker
Dnes o 09:26

"Počúvaj, Jožo, vieš, že som ešte panic. Povedz mi ako vlastne vyzerá vagína."
"Najženskejšie miesto pred súložou vyzerá ako perlorodka a nerozvinutý púčik ruže, má krásnu ružovú farbu, vonia žensky a ako drahý parfum."
"A potom po súloži?"
"Hmmm... Už si niekedy videl buldoga žrať majonézu?"

anonym_a612dc
Dnes o 09:31
@anonym_eb3d93

@anonym_autor ano a este k tomu vagina veru ziadno slavne nevyzera 🤣cele zle. Snad budem v dalsom zivote muz

@anonym_eb3d93 no neviem či tie visiace lepiace sa vajcia v lete sú vzhľadnejšie, a pindúr? Čo je na nom sympatické? Prašť alebo uhoď, to máš zajedno, aspoň ti nič nevisí a nehompáľa sa.

autor
Dnes o 09:44
@anonym_a612dc

@anonym_eb3d93 no neviem či tie visiace lepiace sa vajcia v lete sú vzhľadnejšie, a pindúr? Čo je na nom sympatické? Prašť alebo uhoď, to máš zajedno, aspoň ti nič nevisí a nehompáľa sa.

@anonym_a612dc keďže každý muž sa snaží celý život do vagíny za každú cenu dostať a sú schopní ju aj vylizovať, tak až taká nesympatická pre mužov nebude 🙂. S výnimkou tých, čo majú radi pánske anály.

anonym_a612dc
Dnes o 09:45
@anonym_autor

@anonym_a612dc keďže každý muž sa snaží celý život do vagíny za každú cenu dostať a sú schopní ju aj vylizovať, tak až taká nesympatická pre mužov nebude 🙂. S výnimkou tých, čo majú radi pánske anály.

@anonym_autor no presne😂

autor
Dnes o 09:51
@orisker

"Najženskejšie miesto pred súložou vyzerá ako perlorodka a nerozvinutý púčik ruže, má krásnu ružovú farbu, vonia žensky a ako drahý parfum."
"A potom po súloži?"

@orisker mal si niekedy pohlavný styk so ženou? Praktizoval si niekedy orálny sex? A predtým si partnerke povedal, čo si myslíš o jej vagíne? Inak raz keď tvoja partnerka alebo manželka bude mať intímny problém a obráti sa niekde na iné ženy, aby jej poradili, tak bude pre teba v pohode, ak sa tam z nej iní muži budú vysmievať? Lebo ona má intímny problém a prišla si po radu?

anonym_eb3d93
Autor odpoveď zmazal
orisker
Dnes o 09:59
@anonym_autor

@orisker mal si niekedy pohlavný styk so ženou? Praktizoval si niekedy orálny sex? A predtým si partnerke povedal, čo si myslíš o jej vagíne? Inak raz keď tvoja partnerka alebo manželka bude mať intímny problém a obráti sa niekde na iné ženy, aby jej poradili, tak bude pre teba v pohode, ak sa tam z nej iní muži budú vysmievať? Lebo ona má intímny problém a prišla si po radu?

@anonym_autor ,
vidíš tu niekoho kto sa vysmieva?!
Ja som sem len napísal vtip!
Mohol som?!

anonym_a1afbf
Dnes o 09:59
@orisker

"A potom po súloži?"

@orisker a co tvoje vajcia s vtakom stoja co uz vadnu?

autor
Dnes o 10:21
@orisker

@anonym_autor ,
vidíš tu niekoho kto sa vysmieva?!
Ja som sem len napísal vtip!
Mohol som?!

@orisker do témy, kde má iná žena intímny problém? Skúsim ešte raz. Ak tvoja manželka bude mať intímny problém a obráti sa tu na MK, kde sú iné ženy s prosbou o pomoc a muži jej tu budú písať rádoby vtipné vtipy o vagíne, bude to pre teba ok?

orisker
Dnes o 10:34
@anonym_autor

@orisker do témy, kde má iná žena intímny problém? Skúsim ešte raz. Ak tvoja manželka bude mať intímny problém a obráti sa tu na MK, kde sú iné ženy s prosbou o pomoc a muži jej tu budú písať rádoby vtipné vtipy o vagíne, bude to pre teba ok?

@anonym_autor ,
ten vtip som písal sem všeobecne, na odľahčenie.
Každý tu môže vidieť, že som ho neadresoval nikomu konkrétnemu!
Z nikoho sa nevysmievam.
A témy, do ktorých prispejem si vyberám sám!

anonym_eb8ae8
Dnes o 10:35
@anonym_autor

@anonym_autor tak len na upresnenie, máš s tým, čo píšeš v príspevku, problém??? a sama píšeš, citujem "vedela som, že to ľuďom dvihne náladu"

autor
Dnes o 10:36
@anonym_eb8ae8

@anonym_autor tak len na upresnenie, máš s tým, čo píšeš v príspevku, problém??? a sama píšeš, citujem "vedela som, že to ľuďom dvihne náladu"

@anonym_eb8ae8 áno, mám s tým problém, inak by som to nepísala. Ale vedela som, že niekomu to môže prísť zvláštne, ale nie, že si z toho bude robiť srandu. Je to môj intímny problém. A vadí mi to.

anonym_eb8ae8
Dnes o 10:41
@anonym_autor

@anonym_eb8ae8 áno, mám s tým problém, inak by som to nepísala. Ale vedela som, že niekomu to môže prísť zvláštne, ale nie, že si z toho bude robiť srandu. Je to môj intímny problém. A vadí mi to.

@anonym_autor tak ten zvuk nahraj, najlepšie na video so zvukom a vyzdieľaj niekde, aby sme vedeli, o čom sa bavíme.... inak to tu bude iba šuchot prázdnej slamy...

autor
Dnes o 10:44
@anonym_eb8ae8

@anonym_autor tak ten zvuk nahraj, najlepšie na video so zvukom a vyzdieľaj niekde, aby sme vedeli, o čom sa bavíme.... inak to tu bude iba šuchot prázdnej slamy...

@anonym_eb8ae8 nie určite, ty si chlap a úchyl. Ak by si bola žena, veľmi dobre by si vedela, o čom je reč.

anonym_64626d
Dnes o 10:53

To je vzduch. Aj mne sa to niekedy stane keď behám doma naostro .

Strana
z2