icon

Otec nerešpektuje súkromie 18-ročnej dcéry

27. nov 2025

Ahojte, mam už 18, byvam len s otcom, mam zvlášť izbu, no zistila som že mi otec velmi pravdepodobne chodi do vecí… konkretne medzi spodné prádlo - vysvetlim. Už niekolkokrat sa stalo že som si pamätala ze som mala na vrchu červene nohavičky (napr. ráno) ale ked som sa pozrela večer(ked som nebola doma) mala som hore modré alebo jednoducho zmeny v šuflíku som videla . A ano pytala som sa otca ci mi nebol v izbe 2x a vzdy povedak ze nie, skusila som teda nechat rano suflik pootvoreny trocha a vecer ked som prisla bol zatvoreny, potom som skusila dat na vrch tričko a zakryla slm teda všetko pod tym a večer som videla ze nebolo zakryte cele, proste viem ze s tym niekto niečo robil a jediny kto može je otec ale vravi ze tam nebol…. neviem co si mysliet co robit nechcem to zatial nikomu blizkemu hovorit a robit z otca uchyla no mam zly pocit, par krat mi aj kupil spodne pradlo(také normálne nič vyzývavé ale aj tak)viem ze si budete mysliet asi ze toto je vymysel ale prisaham ze nie, poradte mi prosim co robit alebo pripadne co si myslite o tom… (otec je sám, mamu mám ale ona byva s partnerom chodim tam sem tam)

Strana
z3
zobaka
30. nov 2025
@anonym_autor

@ketrin1984 no on je dlho sam takže je možne že mu z toho jeblo trocha ale aj tak mi to pride cez čiaru, mam pocit že muži su horši jak zvierata(česť vynimkam) a ze sa nevedia ovladat že maju pudy a nevedia sa kontrolovat, poznam aj osobne pripady kde chlap znasilnil alebo podobne…jednu staršiu kamarátku jeden podvadzal s mužmi a podobne, choré že žena nemá bezpečie nikde…

@anonym_autor zial su dost uchylni, priroda to nedomyslela s tou potrebou rozmnozovania, sice oni sa rozmnozovat nechcu, len robit tie veci okolo toho

ketrin1984
30. nov 2025
@anonym_autor

@ketrin1984 no on je dlho sam takže je možne že mu z toho jeblo trocha ale aj tak mi to pride cez čiaru, mam pocit že muži su horši jak zvierata(česť vynimkam) a ze sa nevedia ovladat že maju pudy a nevedia sa kontrolovat, poznam aj osobne pripady kde chlap znasilnil alebo podobne…jednu staršiu kamarátku jeden podvadzal s mužmi a podobne, choré že žena nemá bezpečie nikde…

@anonym_autor
Áno je to ako hovoríš,pudy...Týmto ho neospravedlňujem ale potreboval by nejakú ženu ako soľ.

ketrin1984
30. nov 2025
@ketrin1984

@anonym_autor
Áno je to ako hovoríš,pudy...Týmto ho neospravedlňujem ale potreboval by nejakú ženu ako soľ.

@ketrin1984
Nechcem ťa strašiť ale to si teraz obzerá čisté gaťky.Tie použité hneď operieš či má pr8stup aj k nim?

mira0611
30. nov 2025
@viestta

@anonym_autor pozicaj od kamaratky vibrator, strc ho medzi nohavicky a uvidis ci ho slahne alebo konecne da pokoj (alebo balicek prezervativov)

@viestta prepac, ale ak otec ma nejake nedobre umyslim, tak tymto by ho len hecovala. Prosim ta toto nerob.

viestta
30. nov 2025
@mira0611

@viestta prepac, ale ak otec ma nejake nedobre umyslim, tak tymto by ho len hecovala. Prosim ta toto nerob.

@mira0611 neviem ake ma otec umysly. Ak je to uchyl, tak mu to neublizi, ak je len zvedavy, mozno mu docvakne. A mizno mu nedocvakne tak ci tak...

mira0611
30. nov 2025
@viestta

@mira0611 neviem ake ma otec umysly. Ak je to uchyl, tak mu to neublizi, ak je len zvedavy, mozno mu docvakne. A mizno mu nedocvakne tak ci tak...

@viestta ja len dufam, ze je to nejaka preventivna kontrola u otca. Aj ja synovi kupujem spodne pradlo, uz ma skoro 18 rokov, do skrine mu neukladam veci len to co treba zavesit, ostatne mu dam na postel nech si ulozi. Sem tam mu poviem, ze mu chcem spravit poriadok v skrini tak robi uskrny, potom tyzden trucuje ze ma taky poriadok nic nevie najst.

mira0611
30. nov 2025
@viestta

@viestta chcela som tym povedat, ze ptec sa sprava zvlastne.

viestta
30. nov 2025
@mira0611

@viestta chcela som tym povedat, ze ptec sa sprava zvlastne.

@mira0611 na zvlasne spravanie zvlastne riesenia.

anonym_5afa33
30. nov 2025

Prepana, ja by som mala reálne obavy. Lebo presne niekedy tí, čo pôsobia najviac akože normálne sú najviac prepnutí 😭 Akoze možno extrémne riešenie ale neuvažovala si nad odsťahovanim sa? Predsa len si dospelá, nebudeš žiť s ockom do konca života... a neviem v akej situácii sa nachádzaš? Či ešte študuješ alebo už pracuješ? Ja som chodila na VŠ, takže by som sa spakovala na intrák a domov chodila 3x za rok 🙄
Ale na začiatok by som mu nechala v šuflíku nejaký odkaz, že si neželáš aby ti liezol do prádla, že je to nanajvýš nevhodné 😕🫣
Určite tam nenechavaj vibrátor ani kondómy 😑 Max ten tehotenský test by bol dobrá šokova terapia 😄👍

slnecnica145
Autor odpoveď zmazal
autor
1. dec 2025
@ketrin1984

@ketrin1984
Nechcem ťa strašiť ale to si teraz obzerá čisté gaťky.Tie použité hneď operieš či má pr8stup aj k nim?

@ketrin1984 no ked sa neperie tak tie pouzite dam do šuplika vedľa až kym sa nemá prať ale vacsinou si ich aj len v ruke preperiem a dam na vešiak v izbe

autor
1. dec 2025
@anonym_5afa33

Prepana, ja by som mala reálne obavy. Lebo presne niekedy tí, čo pôsobia najviac akože normálne sú najviac prepnutí 😭 Akoze možno extrémne riešenie ale neuvažovala si nad odsťahovanim sa? Predsa len si dospelá, nebudeš žiť s ockom do konca života... a neviem v akej situácii sa nachádzaš? Či ešte študuješ alebo už pracuješ? Ja som chodila na VŠ, takže by som sa spakovala na intrák a domov chodila 3x za rok 🙄
Ale na začiatok by som mu nechala v šuflíku nejaký odkaz, že si neželáš aby ti liezol do prádla, že je to nanajvýš nevhodné 😕🫣
Určite tam nenechavaj vibrátor ani kondómy 😑 Max ten tehotenský test by bol dobrá šokova terapia 😄👍

@anonym_5afa33 študujem ešte a teoreticky možem k mame ale ona má idiota priateľa čiže aj tam neviem či by som vydržala a o rok idem na vš

anonym_919c94
1. dec 2025
@anonym_autor

@ketrin1984 no ked sa neperie tak tie pouzite dam do šuplika vedľa až kym sa nemá prať ale vacsinou si ich aj len v ruke preperiem a dam na vešiak v izbe

@anonym_autor podla mna ti asi chodi obzerat tie pouzite, mozno aj na internete nejake zhana, bude mat zrejme uchylku, len je bude dobry deviant, nech ocuchava vlastnej dcere br, by som si gate zamykala na zamok

autor
3. dec 2025

Premiestnila som si ich do ineho šuplika, celkovo som pomenila šuplíky ešte 2 dni dozadu a hadajte čo, všimla som si že všetky šupliky (myslim si to aspon) boli prezerane/otvarane 🙂 takže premyšlam že kde si davat lebo zamykanie mi pride akože fes vyriešený problem… Pravdepodobne idem k mame na čas a beriem si aj veci… len neviem ako mu to povedat ( vazne ho nechcem konfrontovat s tymto lebo 1. nemam dôkazy su to moje “ dohady “, 2. aj tak sa nikdy neprizná a este nahodou bude agresivny alebo si da len pozor a podobne… ) A pred par dňami si vylepil na skrinku na chodbe čo mame plagat nahej ženskej čo akože nechapem trosku co si to nenalepi k sebe do izby a neviem ci to je divne ci nie ale uz mi je asi vsetko divne

anonym_6d54be
7. dec 2025

@anonym_autor Daj si to na iné miesto, tá fotopasca dobrý nápad...ak niečo, budeš mať dôkazy. A uvidis. Ale necakala by som a riesila s tym komu dôveruješ.

Strana
z3