Otec sa po rozchode vykašlal na dieťa
Ahojte. Idem si k vam po radu alebo sa len vyrozpravat? S partnerom sme sa rozisli. On sa rozhodol ze sa nebude stykat ani s malou. Vypisuje mi ze mu je z toho tazko atd ale ze to robi preto aby nemal so mnou uz nic spolocne. Ma este jednu dceru s byvalou. Na nu neda dopustit. Ona je jeho milacik. Neviem ako sa k tomu postavit. Jeho mama tiez prerusila uplne kontakt. Nezaujima sa o malu ani nic. Mala ma necele tri roky takze chvalabohu to nejak este nevnima. Ale neviem co robit. Hra mi na city. Vypisuje mi ze veci v zmysle ze ak spolu nemame byt a nechcem s nim uz byt tak sa nechce stretavat ani s malou a nebude ani platit. Ja to davat na sud nebidem nie som taka. Ale trapi ma to koli malej. Uz som aj rozmyslala ze sa k nemu vratim len koli dcere ale viem ze by to nefungovalo. Co by ste poradili mate s tym niektora skusenost?
Moja ako dcera slobodnej mamicky ktorej "otec" nezaplatil ani korunu ti poradim aby si za vyzivnym isla! Vychovavat dieta je velmi tazke hlavne ked si sama. Si pamatam ze mama si musela poziciavat na kazdy vylet, na kazdu exkurziu a niekedy to bolo velmi velmi tazke. Je otec tak musi platit. To ze sa s malou nechce stretavat. Na to nemam absolutne slov! To je proste zverske.

ako povedala @taskataska vyssie, pre ohrdnute ego nevidis nic len ja ja ja, jenom jaaaaa...je to skoda....nech tvoja dcera dostane, co jej nalezi a ma krasny zivot, spravnych ludi do cesty jej zelam.