icon

Otec vypne dcére hodinky, keď si ju berie von

6. dec 2025

Ahojte. Otec sa po rokoch začal stretávať s dcérou, ma 6 rokov a nosí smart hodinky. Pekne tam vidím aj polohou keď je v škôlke a podobne. Môže mi hocikedy zavolať keď potrebuje. Vždy keď ide s otcom tak on tam vypne polohu a nepovie kde boli. Malá mi povie ale neviem odhadnúť či hovorí čo chce on alebo pravdu. Keby sa nejako hádzal keď houpozornim že chcem vedieť kde mám dieťa nakoľko 5 rokov na nu kaslal ale že totoalne… Často krat príde dcéra smutná domov alebo je na mne až kým nejde spať preto by som rada vedela kde s ňou chodí keď chodí od neho nesvoja. No ako ho poznám otočí veci proti mne. Mne je fuk kde sa on fláka ale kde je dcéra mi nie je jedno. Minúle prišla po 3 hodinách a bunda zafajčena. Tvrdil že boli doma ale in nefajčí.

Strana
z6
sissy27
6. dec 2025

@anonym_autor strc jej airtag do vrecka alebo niekde, nehovor ani dcere ze nieco take ma. Zavolat ti sice nezavola ale polohu uvidis. Ak mas android, tak tiez uz existuje alternativa.

13uzivatelka11
6. dec 2025
@sissy27

@anonym_autor strc jej airtag do vrecka alebo niekde, nehovor ani dcere ze nieco take ma. Zavolat ti sice nezavola ale polohu uvidis. Ak mas android, tak tiez uz existuje alternativa.

@sissy27 tiež mi niečo také napadlo a na Android je mototag napríklad

lenka.25
6. dec 2025

A dcéra s. Im chce chodiť sama ? Ved ju naposledy videl , apson tak mi to vychádza , keď mala rok . Ja by som mu ju samému nedala .

januska12323
6. dec 2025

Ako máte dohodnuté stretávanie mimo domu keď sa defakto nepoznajú?

sova7
6. dec 2025

Ktovie aký má dovod sa hrať na ocka keď doteraz na dcéru kaslal. Je dosť možné že keď už ju nebude potrebovať zase sa vypari. Dieta s toho bude mať akurát tak chaos. Je to pre nu cudzi chlap a bála by som sa ju nechať s ním samu. Keď po takom čase čo na dieťa kaslal si mu umožnila ju vídať mal by dodržiavať tvoje pravidlá a kým si na neho dcéra zvkne určite by som ju s ním nenechala samu. Veď keď ho nevidela celý svoj život ziadny vzťah k nemu nemá ani on k nej. Ten sa buduje aj s dôverou nie ze zveris dieta niekomu kto má k nemu iba ten vzťah že ho urobil. A také že nevieš kde sú a podobne by som rázne zatrhla. Ty máš v prvom rade chrániť dieťa po takom nezaujme aký predviedol si musí tvoju doveru hádam najskôr zaslúžiť. A určite by som konala ak dieťaťu s ním nie je dobre príde smutná alebo nesvoja. S toho môže mať v budúcnosti problémy a určite je to pre ňu veľký stres tráviť čas uplne sama s cudzím chlapom.

tinka3435
6. dec 2025

Podľa tvojho opisu to berieš športovo.Ja by som mu ju viac nedala a ešte vyfliaskala ako si to dovoľuje toto robiť

anonym_db3580
6. dec 2025

A čo 6 ročná nevie povedať kde bola a čo robila?

mogaa
6. dec 2025

To sa ani nedá čítať poriadne...je to otec dieťaťa, zrejme má súdne upravený styk s dieťaťom.....ty si síce matka, ale on je otec a mne by sa tiež nepáčilo keby ma mal niekto špehovať kde beriem svoje dieťa a je jedno že je to jeho matka.....to je choré....

sova7
6. dec 2025
@januska12323

Ako máte dohodnuté stretávanie mimo domu keď sa defakto nepoznajú?

@januska12323 veď to. Pre dieťa je to úplne cudzí chlap. Si predstavím 6 r dievčatko musí byť vystrašená mama jej povie toto je tvoj ocko on sa zrazu objavil a chce sa s tebou stretávať tak s ním teraz pôjdeš von. S toho môže mať dieťa riadnu traumu. Nepozna ho nema kontakt s mamou nevie kde ju zoberie. Z prostredia ktoré pozná z bezpečia od mamy je zrazu úplne mimo a netuší čo sa bude diat. Veď ako keby ju strčila hocikomu na ulici. Mám s toho mráz na chrbte. Nestačí že ten chlap urobil dieťa veď on je autor nie otec nema k nej vzťah ona k nemu tiež. Nečudujem sa že chodí domov smutná a nesvoja. Jej malý svet je v úplnom chaose. A jej mama netuší čo sa s ňou deje kde chodia nikto z dospelých ju nechráni. S tohto môže mať v budúcnosti veľké problemy vo vzťahoch.

sova7
6. dec 2025
@mogaa

To sa ani nedá čítať poriadne...je to otec dieťaťa, zrejme má súdne upravený styk s dieťaťom.....ty si síce matka, ale on je otec a mne by sa tiež nepáčilo keby ma mal niekto špehovať kde beriem svoje dieťa a je jedno že je to jeho matka.....to je choré....

@mogaa je to autor dieťaťa. Ako čítam dcéra ho nevidela poriadne odkedy mala rok. Žiadny vzťah sa medzi nimi nebudoval a je to pre ňu cudzí človek a určite by ma ako matku zaujímalo kam s ňou chodí.

marci9
6. dec 2025

Vôbec by som mu dcéru nedala, keď sa o ňu 5 rokov nezaujímal. Neexistuje! Mohol by sa súdiť, koľko by chcel.

anonym_becea3
6. dec 2025
@tinka3435

Podľa tvojho opisu to berieš športovo.Ja by som mu ju viac nedala a ešte vyfliaskala ako si to dovoľuje toto robiť

@tinka3435 to nemôžeš. Ani vyfliaskať ex, ani mu nedať dieťa.
Mám tieto veci za sebou.

anonym_becea3
6. dec 2025
@marci9

Vôbec by som mu dcéru nedala, keď sa o ňu 5 rokov nezaujímal. Neexistuje! Mohol by sa súdiť, koľko by chcel.

@marci9 súd by si s veľkou pravdepodobn. prehrala.

anonym_becea3
6. dec 2025

ja by som skúsila právnika - či ako matka mám dosah nato kde chodí dcéra s otcom.

marci9
6. dec 2025
@anonym_becea3

@marci9 súd by si s veľkou pravdepodobn. prehrala.

@anonym_becea3 Neverím, že by ho prehrala, keby povedala, že dcérka tohto pána vôbec nepozná, je to pre ňu cudzí človek a nechce sa ním stretávať.

sova7
6. dec 2025
@marci9

@marci9 obrovsky vykricnik že tají kam chodia a vypne spojenie s matkou. Už to by som bola v strehu. Normálny chlap po takomto nezaujme pochopí že to posral a dôvera sa buduje a nemal by nič proti tomu aby žena vedela kde sú a získal si aj takto jej dôveru. Jemu je to fuk. Len sa mu práve hodi hrať sa na otca.

tinka3435
6. dec 2025
@anonym_becea3

@tinka3435 to nemôžeš. Ani vyfliaskať ex, ani mu nedať dieťa.
Mám tieto veci za sebou.

Matka nieje druhoradá ale ako prvoradá a pokiaľ robí vo robí hádam by som to riešila

sara07
6. dec 2025

riešila by som to cez pravnika, pokial nema sudom určene stretavanie , nedala by som dieta , len v pritomnsoti matky
a vyživne platil vôbec niekedy ?

autor
6. dec 2025
@mogaa

@mogaa čo je choré ? Že mi chodí dieťa domov ako z krčmy ? Potom ste chorá vy keby vám takéto veci nevadia ;)

marci9
6. dec 2025
@sova7

@marci9 obrovsky vykricnik že tají kam chodia a vypne spojenie s matkou. Už to by som bola v strehu. Normálny chlap po takomto nezaujme pochopí že to posral a dôvera sa buduje a nemal by nič proti tomu aby žena vedela kde sú a získal si aj takto jej dôveru. Jemu je to fuk. Len sa mu práve hodi hrať sa na otca.

@sova7 Ťahá ju po kadejakých zafajčených pajzloch zrejme a dieťa musí dýchať cigaretový dym.

anonym_157897
6. dec 2025

@anonym_autor zasi jej do bundy airtag

autor
6. dec 2025
@marci9

@marci9 no ono sa k tomu bude schyľovat ak to ešte raz urobí. Len on hneď sudy a neviem čo… Ťažko keď sa vám stále ktosi vyhráža aj na súde že budem pokutovaná a stíhaná za me súdneho rozhodnutia.

autor
6. dec 2025
@marci9

@anonym_becea3 Neverím, že by ho prehrala, keby povedala, že dcérka tohto pána vôbec nepozná, je to pre ňu cudzí človek a nechce sa ním stretávať.

@marci9 ale áno, aj prehrala. Zasraty zákon že dieťa ma právo stýkať sa s oboma rodičmi. A otec ma právo vídať dieťa. Ale že na ňu sral tam nikoho netrápilo. 🙂 nenavidim nás stat za toto fakt. On jej teraz kúpi všetko čo chce a žiaľ malé dieťa sa dá ešte opiť rožkom.

pribinak
6. dec 2025
@marci9

@marci9 súd by pravdepodobne nariadil stretávanie sa pod dohľadom napr v CDR a až potom by sa dieťa stretávalo samé s otcom

Autorka nedala žiadne bližšie info o tom ako to bolo u nich a tak nevieme

autor
6. dec 2025
@marci9

@sova7 Ťahá ju po kadejakých zafajčených pajzloch zrejme a dieťa musí dýchať cigaretový dym.

@marci9 no presne toto. Že proste ja chcem nejaký dôkaz kde s ňou chodí a možno to bude mať nejakú váhu na súde lebo takto mi to veriť nebudú.

autor
6. dec 2025
@pribinak

@marci9 súd by pravdepodobne nariadil stretávanie sa pod dohľadom napr v CDR a až potom by sa dieťa stretávalo samé s otcom

Autorka nedala žiadne bližšie info o tom ako to bolo u nich a tak nevieme

@pribinak prvý sud bol že v mojej prítomnosti a teraz si tam vydupal že sám. Keby som vedela že mi nič nehrozí keď toto robí a ja mu ju nedám tak mu ju nedám. Ale ja nemám stovky € na pokuty žiaľ. A keby vidím že ju berie do takýchto podnikov čo by bol dôkaz vďaka tým hodinkami tam snáď by som si vydupala niečo. No keď on to vypne… V meste mame 100 krčiem a podnikov a kým by som to všetko obehla…

pribinak
6. dec 2025
@anonym_autor

@pribinak prvý sud bol že v mojej prítomnosti a teraz si tam vydupal že sám. Keby som vedela že mi nič nehrozí keď toto robí a ja mu ju nedám tak mu ju nedám. Ale ja nemám stovky € na pokuty žiaľ. A keby vidím že ju berie do takýchto podnikov čo by bol dôkaz vďaka tým hodinkami tam snáď by som si vydupala niečo. No keď on to vypne… V meste mame 100 krčiem a podnikov a kým by som to všetko obehla…

@anonym_autor tak popros kamosku nech sa zahrá na agentku a trosku ich sleduje kam ide a tak
A už ti poradil, daj airtag dcére do bundy

sara07
6. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor aitarg do bundy
potom skusit dôkazy ziskat , a tak ist na sud,
nenapísala si vyživne platil ? má to splatené ?
pripadne posudok psychologičky či je vhodne stretavanie sa s otcom, to by tiež mohlo pomôct
nedat sa zatrašit

januska12323
6. dec 2025
@anonym_autor

@marci9 ale áno, aj prehrala. Zasraty zákon že dieťa ma právo stýkať sa s oboma rodičmi. A otec ma právo vídať dieťa. Ale že na ňu sral tam nikoho netrápilo. 🙂 nenavidim nás stat za toto fakt. On jej teraz kúpi všetko čo chce a žiaľ malé dieťa sa dá ešte opiť rožkom.

@anonym_autor má právo sa stýkať ale to neznamená, že mu ju hneď strčíš do ruky a čau príď o dve hodiny. Najprv sa mali spoznať doma, potom by si išla s nimi a až nakoniec by boli sami.

abbey1
6. dec 2025

6 ročné dieťa musí byť schopné povedať, či bolo na ihrisku, v kine, v reštaurácii. Následne by som riešila ďalej. Nemôžeš žiadať, aby ti presne vravel, kde sa s ňou pohybuje. Pokiaľ s ňou nechodí na nevhodné dieťa. Avšak, to by ti dieťa predsa povedalo. V tom veku deti nepovedia len to, čo nevedia

Strana
z6