icon

Otec vypne dcére hodinky, keď si ju berie von

6. dec 2025

Ahojte. Otec sa po rokoch začal stretávať s dcérou, ma 6 rokov a nosí smart hodinky. Pekne tam vidím aj polohou keď je v škôlke a podobne. Môže mi hocikedy zavolať keď potrebuje. Vždy keď ide s otcom tak on tam vypne polohu a nepovie kde boli. Malá mi povie ale neviem odhadnúť či hovorí čo chce on alebo pravdu. Keby sa nejako hádzal keď houpozornim že chcem vedieť kde mám dieťa nakoľko 5 rokov na nu kaslal ale že totoalne… Často krat príde dcéra smutná domov alebo je na mne až kým nejde spať preto by som rada vedela kde s ňou chodí keď chodí od neho nesvoja. No ako ho poznám otočí veci proti mne. Mne je fuk kde sa on fláka ale kde je dcéra mi nie je jedno. Minúle prišla po 3 hodinách a bunda zafajčena. Tvrdil že boli doma ale in nefajčí.

Strana
z6
natalka13
8. dec 2025
@lucioques

@anonym_autor Toľko alternatív na polohu že ma jebne.. airtagy, GPS trackers..

@lucioques alternativ kopec ake je normalne sledovat polohu skolkara pocas pobytu v skolke?🙈

sleepy_joe
8. dec 2025
@petulda333

@sleepy_joe on praveze pravnicku ma...od novembra niekolko sudov za nimi,teraz do toho zapojili prokuraturu,ak sa nemylim...

@petulda333 tak držím palce, nech sa učiní spravodlivosti za dosť! Dieťa potrebuje rovnako matku aj otca pre zdravý vývin.

petulda333
8. dec 2025
@sleepy_joe

@petulda333 tak držím palce, nech sa učiní spravodlivosti za dosť! Dieťa potrebuje rovnako matku aj otca pre zdravý vývin.

@sleepy_joe dakujem,verim,ze sa to pohne spravnym smerom

anonym_3eb23f
8. dec 2025
@anonym_autor

@marci9 no presne toto. Že proste ja chcem nejaký dôkaz kde s ňou chodí a možno to bude mať nejakú váhu na súde lebo takto mi to veriť nebudú.

@anonym_autor Citala si aspon 20x ze jej mas dat airtag do bundy ??? Chran si svoje dieta, nik iny to za Teba neurobi.

PS - sama som rozvedena, airtag som nikdy nepouzila, nevysetrujem kde s otcom deti su, ale tie nechodia domov smutne a nesmrdia od cigaretoveho dymu.

bluka2
8. dec 2025
@natalka13

@lucioques alternativ kopec ake je normalne sledovat polohu skolkara pocas pobytu v skolke?🙈

@natalka13 kam moj syn chodil do skolky, airtagy boli vyslovene zakazane. Uz je skolak

natalka13
8. dec 2025
@bluka2

@natalka13 kam moj syn chodil do skolky, airtagy boli vyslovene zakazane. Uz je skolak

@bluka2 na hlavu je aj to ze nosi skolkar smarthodinky

autor
9. dec 2025
@natalka13

@bluka2 na hlavu je aj to ze nosi skolkar smarthodinky

@natalka13 školáčka

natalka13
9. dec 2025
@anonym_autor

@natalka13 školáčka

@anonym_autor
Pekne tam vidím aj polohou keď je v škôlke.
este si pouzila aj diakritiku

autor
9. dec 2025
@natalka13

@anonym_autor
Pekne tam vidím aj polohou keď je v škôlke.
este si pouzila aj diakritiku

@natalka13 a ? Malo tam byt skole nekontrolujem do podrobná veci. Kolo tu píšu s chybami ale Zrovná tohoto sa niekto bude chytať a riešiť tak do hĺbky. Keď budete mať rovnaký problém (zafajčené decko od otca ktoré ma problém čosi povedať keď od neho príde a vscinou sa nevie dojest keďže jej asi nič neda) tak riešte a raďte.

anonym_3eb23f
9. dec 2025
@anonym_autor

@natalka13 a ? Malo tam byt skole nekontrolujem do podrobná veci. Kolo tu píšu s chybami ale Zrovná tohoto sa niekto bude chytať a riešiť tak do hĺbky. Keď budete mať rovnaký problém (zafajčené decko od otca ktoré ma problém čosi povedať keď od neho príde a vscinou sa nevie dojest keďže jej asi nič neda) tak riešte a raďte.

@anonym_autor Este raz. Zachytila si tu 50x slovo airtag? Lebo ja naozaj nechapem, preco tuto radu ignorujes, ani raz si na to nezareagovala. Ci cakas, ze ti niektora z nas navrhne, ze pojde tvojho byvaleho s dietatom sledovat osobne..?

katarinanana
9. dec 2025
@sleepy_joe

@katarinanana sú to len hypotézy, ale možno mu robila také peklo a obštrukcie na súdoch, že bojoval za spravodlivosť 5 rokov, ale tým sa ona chváliť na MK rozhodne nebude.

@sleepy_joe a možno nie.

autor
9. dec 2025
@anonym_3eb23f

@anonym_autor Este raz. Zachytila si tu 50x slovo airtag? Lebo ja naozaj nechapem, preco tuto radu ignorujes, ani raz si na to nezareagovala. Ci cakas, ze ti niektora z nas navrhne, ze pojde tvojho byvaleho s dietatom sledovat osobne..?

Už včera som ho bola kúpiť. Ale nemôžem za ti že sa tu každý chytá úplných kravin a domysla si úplne nechcem povedať čo… Síce sme ho dnes skúšali, sú tam odchýlky že ukazuje bytovku vedľa ale nevadí.

simulienka123
9. dec 2025

@anonym_autor je tu vela protichodnych komentarov, ale niektore maju podobny nazor ako ja. Tiez mi napadlo ci nie je pedofil. Ci nie je nejako zneuzivana a preto nechce nic hovorit. Kazdopadne snad sa ukaze ze je vsetko v poriadku a naozaj nikde nechodia a ten dym znamena ze fajci cestou v aute. Celkom ma zaujima, ako to dopadne. Napises mi potom, co si zistila tym sledovanim?

anonym_042b97
10. dec 2025
@simulienka123

@anonym_autor je tu vela protichodnych komentarov, ale niektore maju podobny nazor ako ja. Tiez mi napadlo ci nie je pedofil. Ci nie je nejako zneuzivana a preto nechce nic hovorit. Kazdopadne snad sa ukaze ze je vsetko v poriadku a naozaj nikde nechodia a ten dym znamena ze fajci cestou v aute. Celkom ma zaujima, ako to dopadne. Napises mi potom, co si zistila tym sledovanim?

@simulienka123 pedofil 🙏🙏🙏🙏🙏 to je sila...

Strana
z6