Otravná suseda

29. apr 2023

Ahojte. Chcem sa asi len vyrozprávať, prípadne počuť váš názor. Nad nami v bytovke (malá 4 poschodová bytovka) býva jedna hnusná tetka s mužom a ich asi 10-11 ročným synom. Veľa krát počujem ako nadáva na celý byt buď na muža ale skôr asi na syna, keďže asi podľa nej je najlepšie vyhukovať a nadávať na syna aký je to j**** fagan, ko**** a ako si nechce obliekať to čo povie. Obaja rodicmia majú už po 50. P´n manžel je milý, teda aspoň keď sa stretneme na chodbe, alebo venčím psa tak sa mi zdá byť ako fajn chlapík. Lenže ona..to je čistá katastrófa. Vždy jej všetko padá z balkóna a je jej jedno, že si to všimne aj o polnoci a ide nám vyklopkávať a zvoniť, že či to máme náhodou na balkóne, že jej to spadlo a vtedy je strašne usmiévavá ale vidím ten falošný úsmev.. s každým je za dobre ale asi iba na oko. Ja keď idem so psom tak ma ledva odzdraví div ešte neprekrúca oči (no aby sa neposrala rovno). Keď je domová schôdza je tam odutá jak bagandža, sťažuje sa že nikto okrem nej neumýva zem a dohodlo sa, že jej každá domácnosť bude dávať mesačne 5€ na umylvanie aj keď s tým moja mama nesúhlasila, keďže ona svoju časť poschodia umýva aj keď sa to vôbec neoplatí, keďže bývame na prízemí a decká sem chodia s byciklami od blata, veľa krát sem susedov pes sa vysral a nechal to tu..je to iné ako na nejakom 3-4 poschodí. Myslí si, že nad ňu niet…Pred 3 rokmi som maturovala a učila som sa cca 2-3 mesiace a zrovna vtedy si zmyslela, že si asi kúpi harmoniku a bude na nej hrať dokolečka úplne od základu Slovenské mamičky. Na to by však nebolo nič zlé, aj keď som tu bola na nervy a niak nerušila nočný klud a tu v tej bytovke sú všetci so všetkými za dobré, čiže nám s rodičmi ani nenapadlo ísť jej povedať nech si to chodil hrávať inam, lebo je to počuť ako keby to hrla meter odomňa. Hrala to zo začiatku strašne falošne a viete si predstaviť počúvať Slovenské mamičky hrať za deň x y krát, až vám z toho jeb***.. nechcem byť ozaj neslušná ale inak sa nedá. No lenže ono to trvá do dnes a každý jeden boží deň tu s tým vyhráva už si z toho naši len srandu robia, že aspoň máme muziku hahaha. Lenže ja už
Som si na to tak aj zvykla, a teraz mi to znova začína liezť na nervy a do dnes sa čudujem, že niekto nevycapil na dvere nejaký odkaz pre pani dokonalú. Podotýkam, že už jej to celkom ide ale aby hrala dokolečka 50 krát tú istú pesníčku (naozaj nepreháňam) tak to je už moc. Ako by ste reagovali vy ?

autor
29. apr 2023

Ešte pridám, že tak 2-3 roky dozadu nám niekto ukradol rohož z pred dverí aj susedke vedľa (2 byty na prízemí) a riešilo sa to, ona sa na schôdzi na tom chychúňala ale mama so susedkou si myslia, že to bola ona ale nebudeme sa tu predsa súdiť o pár eurovú rohož. Len mi príde, že ona to robí naschvál aj ten jej syn nevychovaný..keď začipna byť teplo tam sa hrá pred našim balkónom s kamarátmi a kopu si loptu, ktorá nám sem už x y krát padla, mame rozbili už 3 krát črepník a normálne mal tú drzosť a skúšal k nám preliezť, keď som bola doma a videla som ho cez okno a ešte si tu sadol na stolicu no akože nonsens keď som otvorila balkónové dvere.

autor
29. apr 2023

*chichúňala.. už mi mozog nepracuje jak to rýchlo píšem

0silvia0
29. apr 2023

Ak to nevadi tvojim rodicom, aj tak ti tu kazdy poradi,, aby si sa odstahovala🤷‍♀️

zmrzlinka2021
29. apr 2023

Pravdepdobne teta ma psychiatricke diagnozy, na ktore sa nelieci.
Este stale v mnohych dedinach, mestach, rodinach je psychicke zdravie tabu a mnoho ludi zial potom takto preziva svoj zivot.
Ty si sa nikdy nebavila s jej priatelom na tuto temu?

autor
29. apr 2023

@0silvia0 práveže vadí, len nechcú tu rozbúriť nejaky hnev medzi susedami, neviem či to počujeme len my pod ňou aj keď asi vedľa nej susedia to musia počuť viac, lenže tam bývajú jej kamošky, takže asi nebudú riešiť nič aj keby má po 22 hodine hudbu nahlas..

autor
29. apr 2023

@zmrzlinka2021 vidíme s našimi na ňom, že je tam pravdepodobne nejak utláčaný, lebo vždy keď počujeme jej hukot a nadávky tak počujeme tresnutie dverí a odchádza na aute niekam preč. A asi by mi to prišlo nejak blbé sa s ním o tom baviť. By si povedal, že čo riešim v mojom veku takéto niečo alebo neviem..

autor
29. apr 2023

@0silvia0 a odsťahovať sa momentálne nemôžem, mám ťažkú školu a dokončujem si bakalára, čiže z toho čo na brigáde zarobím moc na nejaký podnájom nebude a už vôbec by som od našich nežiadala financie na podnájom, keď viem, že splácajú hypotéku a nemajul zrovna na vyhadzovanie. Obaja sú aj tak vždy cez deň v práci a na víkend keď sa dá tak chodia z domu preč a na chatu

0silvia0
29. apr 2023

Ved ja chapem, ale ved komunikovat so susedou mozu tvoji rodicia aj asertivne, bez hnevu. Slusne ju poziadat, ci by sa nemohla trocha stisit, ze dcera sa uci na skusky.

beata_k
29. apr 2023

Ved nalep oznam aby skoncila 🙃

kornelies
29. apr 2023

Aky isiel, taku nasiell. Ty tiez nemas vyberany slovnik...Susede vadi tvoj pes, tebe jej syn. O par rokov sa situacia otoci, ked budes mat dieta, ona psa. Jedinu radu ti dam: zarob si na dom s velkym pozemkom, odstahuj sa a budes mat klud.

autor
29. apr 2023

@kornelies kde píšem že jej vadí moj pes😂

whatever1
29. apr 2023

Myslim ze to privelmi prezivas, zbytocne ju a jej zivot analyzujes, dokonca aj to ako sa tvari. Nech je aka je, nemusi ti byt kazdy clovek sympaticky. Zameraj sa len na to cim ta realne obtazuje a skodi ti. Rusenie nocneho kludu- zavolaj policiu. Hranie cez den, ak ta to rusi popri uceniu, popros ju aby to priklad v case medzi 17-19h obmedzila. To ze sa ponukla, ze bude umyvat podlahy lebo skoro nikto to nerobil je super. Ak vam jej syn rozbil crepnik, mali ste ist za nou nech vam kupi novy. To ze jej spadlo pradlo mi nepride ako nieco strasne…

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz