Otravný sused
Ide ma poraziť cca od pol 7 rána do teraz tu vŕta človek je rád že si cez vikend oddychne a on toto... Neviem ako to bude keď náš malý príde na svet. Jeden vŕta druhý brat mu s cirkularkou no zbohom....
Vidis, ty by si nešla do paneláku ani zadarmo a ja v nom bývam 😁 pod lesom, všade ticho, ráno kohút od nejakej chaty zabliaka, straky, srny, diviaky... V Bratislave 😁 susedia tichucki, no krása. A prídem k rodičom a na porazenie. Majú nádhernú záhradu a od susedov večne píla, kosačka, oslavy, hluk... A keď magori začnú páliť bordel a vypúšťať žumpy, tak koniec, ani vyvetrať, ani prádlo vyvesiť.... No diky. Takže chapem co ta otravuje, ale obávam sa, že to nikdy neporiesis. Napr pálenie bordelu je zakázané a máš toho plne dediny, z komína sa valí kudol jedu, každý vie kto to robí a nič sa nevyrieši
@andreafa mam 1,5 rocneho, obehne cely byt, popozera kde kto je, ci sme všetci doma, ide k akváriu a pozerá na rybycky. Potom ide do obyvacky, kde ma na koberci penovu podlozku a tam sa hra, buď so zvukovou knizkou alebo penovymi kockami. Čas od času aj s labirintom... Obcas odbehne do kuchyne na ovocie alebo vodu. Ja uz v taky cas väčšinou varim.
Ale sused je kapitola sama o sebe. Raz sa mi podarilo zhodit kaktus, samozrejme hlina všade, tak som si dovolila o 14:00!!! Vysávať. Ten pako mi trieskal do radiatora a vzápätí na to volal, ci neviem byť tichšie, lebo on si išiel pospať
Alebo, deti boli so svokrom na sankovacke od 10-17. My s manzelom a najmladším sme o 12 odisli z domu a vratili sa az s detmi o 17:00. Na dalsi den rano o 8 telefonat, ze on mal vcera navstevu a ze sa pytali ci to nad nimi zije stado zverov, ze tak dupu a trieskaju (najmladsi spal od 9:50-11:40, potom obed, nakup a tak sme isli preč).
Ked som mu povedala, ze sme 1/2 dna neboli doma a dvaja starsi od 10 tak mi povedal, ze asi duch u nas pobehuje 🤷
Takze nie, niesme hluční. Na nasom poschodi ziju len dochodcovia (je tu 5 bytov) a NIKDY sa na nas nikto nestazoval iba tento novy sused (mlady par s 8 rocnym dietatom). Este mi povedal, ze nech dam detom radsej lego, ze jeho dieťa sa s nim dokaze aj 4h hrať...