Otvorený vzťah
Stretli ste sa niektora s tym, ze muz si nasiel milenku a nechcel vas opustit, len chcel dovolenie, aby s nou raz za 2 mesiace mohol stravit vikend.
Sila!!! Ako to konci? Kto vyhra? Manzelka ci milenka? Alebo ho radsej hned odovzdat milenke na striebornom podnose? Ved pre nu to musi byt tiez strasne, ze je zneuzivana len na taketo vikendovky. A ked ho clovek posle prec, milenka je stastna, manzelka sa z rozchodu vacsinou nevie dlho spamatat.
Kolko muzov sa vracia spat do manzelstva?
chlapi su v tomto ozaj j*bli ... kamoskin manzel si nasiel frajlu, ked uz ho to trapilo na srdci (nejaky pud hanby) tak sa jej priznal a po hadkach a snahe riesit prisiel s tym, ze on sa nevie rozhodnut, s ktorou chce byt, tak ze ci by nemohol byvat na striedacku ... toto navrhol manzelke! jasne ze ona ziadala o rozvod, dostala o hlavu otrieskane, ze rozbila manzelstvo, lebo ona sa chcela rozviest 🙂🙂🙂 on skoncil s frajlou,nech mu je spoluzitie lahke, a ona sa ma 10x lepsie bez neho s inym. tym netvrdim, ze u vas - @almea - to musi byt takisto ... ale aby som ako zena pravidelne tolerovala "zajaci vikend" tak to by som musela bud mat manzelstvo uplne na haku, alebo by som musela byt neviemaka aj vo vlastnych ociach chudera ... pacila sa mi otazka - ked ty, tak aj ja mozem? co by na to manzel povedal? a keby povedal ze ano - tak jasny dokaz ze mu to nedochadza a mate ine hodnoty - a to uz je vazny dovod na premyslanie o ukonceni vztahu. ... teda ak to tebe nie je proti srsti a nechces si tiez raz za dva mesiace vyhodit z kopytka ...
Asi ma ukamenujete...ale on nie je blbi! Prave naopak...ved by mal full servis,rodinu a kto u super konicek raz za cas 🙂 ja skor nechapem danu panie co by jej to stacilo len raz za 2 mesiace....ci aj ona ma do a full servis?
Treba im nabalit aj jeho dieta...nebudu mat cas sa ani rozpravat nie to este sustat 😀
@almea dievca moje zlate ty si myslis ze nejaka milenka moje dlhodobo vyhrat? ma chlapa nastalo so vsetkymi jeho smradlavymi ponozkami, prazdnym bruchom, a mudrymi recami, on sa panko so sexu nenaje a neoblecie... takze mas frajlu??? OK cau lasko, dovi, dopo, vyzivne zavri, zhasni a zdochni !!!
sak by on docupital do 2m naspat kolenacky
@eeffka 😀
@anatalia77 ta mam 37rokov a po 10manzelstve ( 20rvztahu) som prisla na to ze mojho muza viac zaujimaju plne hrnce nez hola rit :D ( z dlhodobejsieho hladiska )
@eeffka to verim,ono sa chlapi od urciteho veku dostanu do stadia,ked im viac vonia robota ako p....
Vtedy uz je dobre. 🙂
Ja teda vôbec neviem ako by som na to reagovala. Vy sa spolu nemilujete - nemáte sex alebo ho to už nebaví? To ti aj povedal, že majú spolu sex? Povedz že ok, že ťa ten návrh veľmi potešil. To mu zoberie vietor z plachiet a bude oči kuliť.
@jahodka8 paradoxne, odkedy ju ma, tak sa na mna stale vrha. Na ziadne sluzobky nechodi, ona je dokonca z ineho mesta, takze na jednej strane pomohla 🙂 nechodi ani s kamosmi na pivo, ani do posilky, stale je doma a svoj vztah rozvijaju vylucne cez sms. A teraz by to radi posunuli dalej asi. A kedze ziadnych kamosov, nema s ktorymi by zrazu mohol chodit na pansku chatu a nema ani robotu kde by sa mohol vyhovarat, tak to vyriesil takto. Lebo sa nema ako legalne dostat z domu 🙂
@simca06022011 kedze pises ex. Teraz si stastna?
Fuuuha... Ja sa priznam, toto keby mi muz povedal tak by som sa asi zosypala.. Obdivujem ta, ze to beries tak triezvo.. A nielen teba ale vsetky zeny ktore sa na taketo nieco dokazu pozerat s nadhladom....
@almea a preco by som nebola? Uz to bolo davno a boli sme mladi... v kontakte som s nim bola este dlho ale po tych navrhoch som ho proste vymazala zo zivota, niektori chlapi nikdy nedospeju (a ak aj ano, ja pri tom nepotrebujem byt) 🙂 Mozes byt stastna s chlapom co si veselo uziva s inymi? Ak to dokazes tolerovat a nevadi ti to, tak v pohode... ale ved sa ho opytaj, ci si aj ty mozes odskocit s inym raz za mesiac ;) Ako sa bude tvarit...
@almea fuck ... oni sa chcu posunut dalej 🙂🙂🙂 on nevidi tu absurditu? a co keby si mu navrhla trojku - ze ok, drahy, tak dame jeden mesiac s nou a druhy mesiac si ja vyberiem chlapika z pokecu. vies, aby som aj ja mala kontrolu nad tebou, ale aby som si v rovnakej miere tiez mohla uzit ... chlapi su fakt v tomto bezprizorny ... inac krasne heslo od @eeffka - zavri, zhasni, zdochni 🙂 za tieto blbe navrhy si ho tvoj mangel zasluzi (sorry)
Hrozné, ako moze byť niekto tak pribrzdeny a dať ti taky návrh...😉
Zlahcujem to, samozrejme. Mame tichu domacnost od kedy to povedal a uz ma aj zbalene prve veci. Takze skor som chcela pocut, ze je to absurdne. Lebo to je tak mimo cele, ze mi to rozhodnutie strasne ulahcil. Inak by sme sa v tom zrejme placali este dlho. By som si nieco myslela, on by popieral a stale dokola. Samozrejme najhorsie chvile pridu az teraz.
@fidka79 ano smutné,ale to neni fenomén len dnešní doby....možno v minulosti to nebolo až tak okate,ale bolo...tiež potom nechápem naco taki muži uzatvaraju manzelstva...
@almea držím palce. Hlavne si buď vedoma svojej hodnoty
@almea Vrhá sa na teba, lebo je z nej nadržaný alebo čo? Alebo máte menej sexu ako kedysi? No ked je dieťa, niektorým mužom, teda veľa mužom to znižuje chuť na sex s tou matkou, lebo že už majú k žene úctu ako k matke, že v nej vidia viac matku ako ženu sex. objekt. Aj u nás to tak bolo. No ked som chcela, tak sme sa milovali, tak ako som chcela, ale ked nie aj mesiac, dva, tak muž mi to nevyčítal vôbec. Pre neho bolo prednejšie, aby som sa venovala dieťaťu. A je to tak stále. A ked povieš nie, tak nepôjde nikam? A to si máš ako na víkend pozvať nejakého muža domov? Jemu to nebude vadiť? Ja myslím, že sám nevie, čo navrhuje a ako to môže vypáliť. A potom ťa ešte obviní z nevery a bude sa chcieť rozviesť, že je to tvoja vina? Rob ako to ty cítiš.
Nasi rodinny priatelia dlhorocny toto riesiliBoli spolu uz skoro 20rokov.ked on cez interne nasiel skolsku lasku.Stretavali sa pitajomky 8 mesiacov.ked to prepuklo z milovanrho manzela sa stal zly agresivny clovek.ktory ale nechcrl opustit ani manzrlku ani milenku.Jeho manzrlka bola z toho velmi na netvy a my vsetci s nou.Kazdy jej nieco radil.ale ona sa hovnechcrla pustit no a tiez milenla.Nakoniec povolila milenka.kedze manzelka odstavila nevernika od vsetkych financii.Nakoniec sa manzel poslusne vratil .ale zmenil sa .Neviem ako funguju dalej vo vztshu.pretoze odvtedy sa stretavame len na oslavach narodenim hoci on casto chyba.On sa velmi zmenil.nikto ho nezaujima .len on sam.Kamoska mu to toleruje.Ja by som takeho muza spat neprijala.Ak to raz spravil.urobi aj druhy krat.tiez abyma niekto pre milunku ponizoval a aj udrel.tak by nemal u mna zmilovanie hoci mame 5deti.Ine veci sa daju prepacit a prekobat ale nevera pre mna nie.Jednoducho ak raz niekto pispini manzelsvo neverou uz don nepatri.Velazien ale odpusti a prepaci mozno koli strachu.ze sa nemajuako uzivit.kde ist alebo ich az tak neskutocne miluju.

@almea a teraz vážne
ja som sa stretla osobne s tým, že mojej priateľke jej muž, keď mu po x-tý raz prišla na bočák, zahlásil, že teda ok, tak nech sa ako doteraz tvári, že je všetko v pohode, on bude v týždni " pracovne na cestách " a cez víkend príde akože normálne domov, "zahrať sa na rodinku". a že či súhlasí 😅
samozrejme, skončilo to rozvodom, opustil malé druhé vytúžené dieťa, jedno dospelé a 22 rokov manželstva
a nechal ju v novom dome s hypo na 25 rokov, ktorá bola nastavená samozrejme na 2 príjmy, pričom on zarábal omnoho viac, ako ona
teraz žije veľmi biedne, ale ako hovorí, konečne má POKOJ
ako rodiny sme sa intenzívne priatelili 11 rokov, akože som to dodnes nepochopila 😕
že - dovi- dopo 😝