Otvorený vzťah
Stretli ste sa niektora s tym, ze muz si nasiel milenku a nechcel vas opustit, len chcel dovolenie, aby s nou raz za 2 mesiace mohol stravit vikend.
Sila!!! Ako to konci? Kto vyhra? Manzelka ci milenka? Alebo ho radsej hned odovzdat milenke na striebornom podnose? Ved pre nu to musi byt tiez strasne, ze je zneuzivana len na taketo vikendovky. A ked ho clovek posle prec, milenka je stastna, manzelka sa z rozchodu vacsinou nevie dlho spamatat.
Kolko muzov sa vracia spat do manzelstva?
@romanovic tak nejak sa to na mna vsetko sype. Neviem, co chcel ten hore povedat, ale posledne 2 tyzdne je to strasne. Maly dostal vysoke horucky a skoncili sme na tyzden v nemocnici. Takze sme samozrejme potrebovali pomoc od tata. Uz sme 2 dni doma, ja myslim hlavne na krpca a na riesenie problemov dospelych nemam sil. Ale nemyslim si, ze ostaneme spolu. Sice za nami chodil do nemocnice kazdy den, vecer uz mi moc nepisal, aby mi sprijemnil chvilky tam. Cize uplny rozdiel od pisania jej, aj ked mne tam bolo strasne - zavreta v malej miestnosti s dalsimi mamami s detmi a synom 24 h priviazanym k infuzke. Ked som mu napisala odpisal, ale sam od seba len ze ako je malemu. Takze nie je o com. Z tohto mracna uz nezaprsi...
A mam dokonca podozrenie, ze ten cas vyuzil na to aby si uzil s nou. Takze zas jeden rodinny vztah na MK skoncil. Neviem co je s tymi chlapmi. Tie pribehy tu, su na jedno kopyto. Mam male dieta a partner si nasiel milenku. To akoze co ma byt? Ved tie deti chceli. A su malicke.
otvoreny vztah moze fungovat len ak sa stretnu "dve vrany" , teda rovni. Inak je to nepripustne !!!
To fakt?Navrhol ti,aby si si aj ty niekoho našla?A to ako sa dá pri malom dieťati?Pošleš ho jeho milenke,nech sa zatial o dieťa postará,zatial čo si ty budeš užívať s milencom?Tí chlapi sú takí sladkí 🙂

.