icon

Ozval sa mi bývalý priateľ

atina12
7. júl 2022

Pekný deň,

Ozval sa mi bývalý priateľ, s ktorým sme sa pred viac ako rokom rozišli. Vlastne on sa rozišiel so mnou. Potom sme spolu nekomunikovali. Zachoval sa voči mne veľmi zbabelo a klamal mi do očí a rozchod prebehol veľmi zlým spôsobom. Proste zo dňa na deň kvôli inej žene. Ja som s ním už nechcela komunikovať ale neodolala som a bola som zvedavá, čo chce tak som zareagovala. A on mi odpísal, že sa mi chce ospravedlniť ako sa voči mne zachoval. Nevedela som čo si mám o tom myslieť, načo za rok a načo sa ospravedlňoval? a jeho odpoveď bola, že pretože som to tak cítil. Za rok? Ja som sa cítila po tejto komunikácii veľmi zle a vyčítala som si, že asi som ani nemala zareagovať, ale už sa stalo.

Za každý váš názor som vďačná 🙂
Za každý váš názor ďakujem

Strana
z3
atina12
autor
7. júl 2022

@drahomirrra No co uz sa stalo.

atina12
autor
7. júl 2022

@drahomirrra ja som mu naložila, a nechcel na seba počúvať, a komunikácia bola ukončená, pretože som mu dala najavo že ma podrazil.

barborachors
7. júl 2022

@atina12 je to jasne ako facka, henta ho uz nechce, ma zranene ego, tak žobre u teba. Akonahle ho ona vezme na milost, zasa sa s tebou rozide a vrati sa k nej. A tak dokolečka, dokola.

atina12
autor
7. júl 2022

@barborachors Už nie. Už dostal odo mňa odpoveď čakal ze budem sladká, ale videl ze som nebola, tak sa urazil ze už sa teda nechce v tom vŕtať. Písať ex omluvy v inom vzťahu rovna sa masirovanie ega.

oktobermimi
7. júl 2022

@atina12 posli ho do preč, viem ze vieš kde presne myslím.
Tamtá mu isto dala košom. Tak sa,chce vrátiť hľadá istoty co už pozná, pri najbližšej príležitosti ta zas neha kvôli druhej.

atina12
autor
7. júl 2022

@oktobermimi poslala som, tam kam odišiel.

oktobermimi
7. júl 2022

@atina12 taak spravne🤌🏻

atina12
autor
7. júl 2022

@oktobermimi ale on si mysli ze som to prijala, ale ja chcem aby vedel ze nie.

oktobermimi
7. júl 2022

@atina12 ja myslim ze "chcete zablokovat uzivatela xy..." u teba a u neho "na tuto konverzaciu nemozte odpovedat" viac ako 10000x napisane nie😄

katkami123
7. júl 2022

Ale jemu môže byt realne jedno či si to prijala alebo nie. On sa ospravedlnil a už ako to vezmeš je na tebe. V podstate si očistil svedomie. To, že ty to nedokážeš všetko spracovať si musíš poriešiť v sebe, on už s tým nemá nič, ze ty si to neprijala.

atina12
autor
7. júl 2022

@oktobermimi ona tiež vedela ze ma vztah, co to je za ženu že to dokazala sa k tomu znížiť. Ja by som to nechcela.

oktobermimi
7. júl 2022

@atina12 alez niektorym zenam je jedno ze niekto ma vztah to je ten problem

atina12
autor
7. júl 2022

@oktobermimi ze im neni hanba

oktobermimi
7. júl 2022

@atina12 ono, hlavne ten chlap co ma.zenu doma si ma vede udrat káčera v nohaviciach

atina12
autor
8. júl 2022

@oktobermimi len som riešila ospravedlnenie, to už je jeho problém ešte sa aj priznal že ona o tom nevedela že mi písal.

Strana
z3