Ozval sa vám niekedy bývalý?
Ze co Vam povedal ? A po akej dobe sa Vam ozval ?
Každý ex sa mi po čase ozval. No boli z toho len zbytočne naťahovačky a nikdy z toho nevzniklo ďalej nič normálne.
Ja som s ex bola po rozchode dosť dlho a dosť intenzívne v kontakte a to už sme každý mali nový vzťah.predsa len sme toho veľa spolu prežili a nerozišli sme sa v zlom.teraz po viac ako 5 rokoch si napíšeme k narodeninám, meninám, Vianociam.ale to je len jeden.s otcom svojho dieťaťa sa nekontaktujeme vôbec
Všetci 😊 Aj tí, s ktorým som randila a nevyšlo to. Alebo sa rozhodli pre inú. Každý časom to som ľutoval. Tak mali tendenciu mi to aj povedať. Žiaden druhú šancu nedostal, lebo si to nezaslúžil. Ex je minulosť a netreba sa k nej vrátiť. Iba v spomienkach 😊
Ozval, viac krát. Napríklad mi písal na narodeniny a meniny a najhlúpejšie bolo, keď sa mi ozval v deň kedy by sme mali, nebyť rozchodu, výročie desať rokov.
Ozval. Boli sme raz aj na výlete. Ako kamoši. Nestretávame sa. Uvedomila som si, že by som už s takým byť nemohla. A priznal sa, že sa ku mne správal hrozne. Neverila by som, ale v krátkom čase mu to karma vrátila. Sám to priznal. Nič zlé som mu nikdy nepriala, ale asi niečo na tej karme je..
Autorka: ano, ozval sa mi exmanzel po 5 rokoch od rozvodu. Bol opity, sedel kdesi v krcme a nutne potreboval vediet o 01.00 h ci ho este milujem. Btw v tom case mal frajerku.
Mňa pozval raz do kina že len ako kamaráti a viem že pár dní po tom, čo sme sa rozišli mi písala jeho sestra že prečo sme sa rozišli lebo že je hotový z toho 😁
Áno ozval 🙂 po rozchode sme boli na nože (z mojej strany) teraz sme kamaráti a sem tam napíše 🙂
ozval sa mi po rokoch, nepamätám si, asi po troch, SMS - ako sa mám. Odpovedal sa som jednoslovne - dobre. Pochopil
Vlastne sa mi skôr či neskôr po rozchode ozvali všetci až na jedného. A práve od neho som najviac chcela, aby sa mi ozval. Asi to tak malo byť.

Ozval ... nie jeden a nie raz.