icon

Ozval sa vám niekedy bývalý?

21. aug 2021
dzulli1980
21. aug 2021

Ozval ... nie jeden a nie raz.

melli88
21. aug 2021

Ak myslíš ex-priatel, tak nie. A je to tak lepšie

mirka414
21. aug 2021

Nie nemal na to gule 😂vždy len vyzvedal cez kamarátov ,že ako sa mám

elizabet173
21. aug 2021

ozval a? Neviem, čo konkrétne myslíš?

autor
21. aug 2021

Ze co Vam povedal ? A po akej dobe sa Vam ozval ?

elviku11
21. aug 2021

Každý ex sa mi po čase ozval. No boli z toho len zbytočne naťahovačky a nikdy z toho nevzniklo ďalej nič normálne.

pimpulka
21. aug 2021

jasne ze ozval,kazdy jeden....😵‍💫

breznica
21. aug 2021

Ja som s ex bola po rozchode dosť dlho a dosť intenzívne v kontakte a to už sme každý mali nový vzťah.predsa len sme toho veľa spolu prežili a nerozišli sme sa v zlom.teraz po viac ako 5 rokoch si napíšeme k narodeninám, meninám, Vianociam.ale to je len jeden.s otcom svojho dieťaťa sa nekontaktujeme vôbec

mimka1402
21. aug 2021

Všetci 😊 Aj tí, s ktorým som randila a nevyšlo to. Alebo sa rozhodli pre inú. Každý časom to som ľutoval. Tak mali tendenciu mi to aj povedať. Žiaden druhú šancu nedostal, lebo si to nezaslúžil. Ex je minulosť a netreba sa k nej vrátiť. Iba v spomienkach 😊

selu11
21. aug 2021

Ozval, viac krát. Napríklad mi písal na narodeniny a meniny a najhlúpejšie bolo, keď sa mi ozval v deň kedy by sme mali, nebyť rozchodu, výročie desať rokov.

mia7222
Odpoveď bola odstránená
kitycat
21. aug 2021

Hladas falosne nadeje?

autor
21. aug 2021

@kitycat mne sa ozval .. ale len ze ma ma stale rad .. bla bla bla…

kikus7
21. aug 2021

Ozval. Boli sme raz aj na výlete. Ako kamoši. Nestretávame sa. Uvedomila som si, že by som už s takým byť nemohla. A priznal sa, že sa ku mne správal hrozne. Neverila by som, ale v krátkom čase mu to karma vrátila. Sám to priznal. Nič zlé som mu nikdy nepriala, ale asi niečo na tej karme je..

makova333
22. aug 2021

Autorka: ano, ozval sa mi exmanzel po 5 rokoch od rozvodu. Bol opity, sedel kdesi v krcme a nutne potreboval vediet o 01.00 h ci ho este milujem. Btw v tom case mal frajerku.

janulik2008
22. aug 2021

Mňa pozval raz do kina že len ako kamaráti a viem že pár dní po tom, čo sme sa rozišli mi písala jeho sestra že prečo sme sa rozišli lebo že je hotový z toho 😁

sonicka96
22. aug 2021

Áno ozval 🙂 po rozchode sme boli na nože (z mojej strany) teraz sme kamaráti a sem tam napíše 🙂

elizabet173
22. aug 2021

ozval sa mi po rokoch, nepamätám si, asi po troch, SMS - ako sa mám. Odpovedal sa som jednoslovne - dobre. Pochopil

3michaela23
Autor odpoveď zmazal
vroni
22. aug 2021

Nakoľko som sa so žiadnym nerozisla nijako burlivo, zostali sme v kontakte.

lucikos
22. aug 2021

Vlastne sa mi skôr či neskôr po rozchode ozvali všetci až na jedného. A práve od neho som najviac chcela, aby sa mi ozval. Asi to tak malo byť.