icon

Ozve sa vám muž z práce?

27. jan 2023

Ozve sa vám muž s práce? Alebo prípadne s vonku? Vraj nemá nikdy čas. Samozrejme vidieť ze je prihlásený.

Strana
z3
amelia1234
Odpoveď bola odstránená
pribinak
27. jan 2023

Málokedy, charakter prace mu to nedovoľuje

t1nusa
27. jan 2023

píšeme si počas dňa + niekedy zavolá keď môže 😊

viera77
27. jan 2023

Nevoláme si. Sme predsa v práci a pracujeme. A vykecávame sa doma.

malacibulka
27. jan 2023

Ked sme chodili do prace tak sme si nepisali nevolali vobec. Odkedy robime z domu, tiez ledva slova prehodime a to sedime pri sebe. Robota je holt robota.

martinkatinka
27. jan 2023

Je v zahranici, cez obed napise, vecer sa tiez ozve, po praci. Cez pracovnu dobu malokedy, ani ja ho radsej neotravujem.

stellarstar
27. jan 2023

Z práce z vonku
Z práce zvykol ale ja nie vzdy mám čas telefonovať v práci a keď je vonku tak mu pred spaním zavolám ja

thoughtfulweirdo
27. jan 2023

Z práce nie, pokiaľ nepotrebuje niečo neodkladné riešiť. Von chodí prakticky len športovať, to sa mu ťažko ozýva, ale keď je preč celý deň, väčšinou napíše, keď vyráža smerom domov.

jaskolka
27. jan 2023

Nie, nezvykne, len keď je dačo dôležité. A to isté ja, najviac mu píšem na mesenger, ak treba dačo viac kúpiť zo supermarketu, keďže robí v meste a bývame na dedine.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
aknamorka22
27. jan 2023

Nevolame si, keď niečo tak si napíšeme. Ale píšeme si len o veciach typu čo kúpiť v obchode a pod.

solange7
27. jan 2023

Ak niesme pracovne spolu, tak si piseme v priebehu dna ako to ide a tak. Pripadne co treba kupit.

dankabetka
27. jan 2023

V praci si piseme normalne, obaja sme za pc, aj pracovne veci aj blbosti, mame rovnaku profesiu😉, kazdy v inej firme. Obcas zabehne aj ku mne na obed, cez polku Ba, prakticky vzdy vieme kde sme, a aj mi oznamuje ze deti odniesol a ja ked koncim a idem ich zobrat.

tykat
27. jan 2023

Charakter prace mu to velmi nedovoluje ale napise alebo zavola napr.vzdy ked som ja alebo deti chore. Alebo ked ideme k lekarovi ze co a ako, ako sa mam, ako deti, ci nieco netreba z lekarne. Alebo este ked ma prist kurier 😂 (robim z domu).
Ale zase vidime sa denne a aj vykecavame.

sense
27. jan 2023

On mne áno... Ja jemu nie

tani777
27. jan 2023

Zvykne sa ozvat z prace,aspon raz..vacsinou rano napise,ci toho ma vela/menej,ak stiha,napise este raz..aspon viem,ze je ok,kedze ma nebezpecnu pracu..
Von chodi vynimocne na akciu s kolegami/kamaratmi,vtedy sa nezvykne ozyvat...ak je na sluzobke,aspon 1x za den sa ozve,ze je v poriadku

stanulienkat
27. jan 2023

Nie. Naco? Iba ak sa stane niečo vážne. Inak ho nemám potrebu kontrolovať. A mne samej lezu na nervy nič nehovoriace sms-ky, alebo kontrolné telefonáty.

nenne9
27. jan 2023

Sme manzelia 22 rokov a ked som v robote, nepisem ani nevolam s nikym - vynimocne, ked nieco potrebujem surne riesit.manzel detto.ma toho dost.poobede ked koncime si piseme, co treba kupit apod

nique
27. jan 2023

Áno. Sme stále v kontakte. Voláme si aj kvôli blbostiam. Ale tak to mame nastavené my. Čo je dobre pre jeden vzťah, nemusí byt dobre pre iný.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
andrea78
27. jan 2023

Nie, nevola, nepise. Jedine v pripade, ze nieco potrebuje. Ja rovnako, len ked nutne nieco potrebujem s nim riesit, co fakt nepocka do vecera.

nikpa
27. jan 2023

Nie. Len keď je treba, napr. po práci či je treba niečo z obchodu. Inak som aj rada, že mám chvíľu pokoj od neho 🤷😃

jovka
27. jan 2023

Áno priebežne podľa vyťaženosti,alebo posielame hlasovky ,a fotky🙂

bessie12
27. jan 2023

ano. Casto si piseme a ked moze, tak aj volame.

marca12
27. jan 2023

Pravidelne si nevolame,my chodime do práce pracovat. Ked nieco zaujimave zazijeme,napiseme si alebo posleme fotku. Alebo ak treba nieco riesit,tak si zavolame. Ale len tak si nepiseme a nevolame. Ani to nevyzadujem,aby sa mi hlasil. Nemusi sa hlasit ani z prace,ani ked je niekde mimo domu.

h2
27. jan 2023

Keď je kvôli čomu, tak áno. Keď nie, tak nie. Nesledujem, kedy je prihlásený.

andreakotesova
27. jan 2023

Sukromne ani nie (iba ak mu v sms napisem, co ma kupit v obchode cestou z prace), len pracovne a sem-tam sa vidíme na obede 😄

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
amelie2017
27. jan 2023

Ano, ked ma obednu prestavku zavola na minutku. Vecer tiez vola, to nam popraje dobru noc, chvilku sa porozprava s dcerou. Ja mu tiez volam, ked mam pauzu alebo ked skonci vecera.

zuzubb007
27. jan 2023

Nevolame pokial daco dolezite netreba, naco doma sa porozpravame a trosku treba mat aj klud od seba, mne by to islo na nervy telefonovat si co robis, kde si a bla bla bla pracujem tak pracujem

Strana
z3