Páči sa mi druhý chlap

26. sep 2021

Ahojte .. dopredu neodsudzujte má.. páči sa mi druhy chlap a som na neho už aj nadržaná (píšeme si aj ,ale len ako kamaráti žiaden flirt a tak)... Ja od svojho muža to nedostávam ,tak môže to byť aj tým ,že mi to len chýba ? Neviem sa už ani mužovi do očí veľmi pozrieť ,lebo kus sa cítim blbo ,že na druhého mám chuť ....

nikpa
26. sep 2021

Čo nemáš doma, hľadáš inde. To je prirodzené a hlavne ak sa to týka takej potreby ako je sex. Neviem čo máte doma s mužom za problém keď nesexujete ale treba to riešiť lebo skôr alebo neskôr si to budeš kompenzovať s iným.

bagre
26. sep 2021

otázka, na ktorú si sama musíš odpovedať je, že čo s tým urobíš...

oli18
26. sep 2021

Nejak sa to tu hemží nadržanými, či?

ella_price
26. sep 2021

Veď otŕčaj jednému alebo druhému. Čo my tu s tým urobíme?

miadi
26. sep 2021

@ella_price uz nemas foto toho vcerajsieho fesaka ? Zeby si zrecyklovala 🤣

ailiba
26. sep 2021

A prečo to nemáš so svojím? Asi preto to hľadáš inde...

miadi
26. sep 2021

Ventiluj si to na svojom muzovi.

ella_price
26. sep 2021

@miadi Toho nafukovacieho? 😂 Toho tuším takéto nechcú 😒 Fajnové sú 😒😒😆

miadi
26. sep 2021

@ella_price ma sice velky usmev ale maleho ..

kitycat
26. sep 2021

Kwby si mne pisala takym prejavom ako tento prispevok tak ma akakolvek chut na teba prejde 🙄

slovakboy
26. sep 2021

Hovoríš že neflirtujete a aj tak máš na neho chuť. Zakázané najviac chutí. Začni riešiť vzťah s mužom. Nevera ti to všetko skomplikuje a aj tak nebudeš šťastná. Teraz pociťuješ prijemne pocity pri predstave s iným a nepocitujes ich so svojim mužom. Ono sa to dá zmeniť len pre to treba niečo urobiť a neočakávať hneď že budeš na svojho nadržaná. Ak tvoj muž ani netuší že ťa nevzrušuje smelo mu to povedz : už ma nevzrusujes myslím na iných a nájdem si niekoho keď niečo neurobíme. Ak je normálny tak sa síce nahnevá ale aj vyľaká. A robte potom veci ktoré sa robia: výlet večera kvietky milé slova sooocne aktivity atd. Sex hoci aj nasilu a trápny . Nie často ale minimálne dvakrát do týždňa povinne obaja. A keď to nepojde tak aspoň sa o to vždy pokúste. Aj to sa počíta medzi dobre body ktoré si vaše mysle budú akumulovať. A potom sa to jedného dňa prelomí a prejde takým plynulým zlepšovaním do krásneho vzťahu. Aj sex bude stále lepší a občas aj výborný.

alexi2211
27. sep 2021

Možno by bolo na mieste porozmýšľať o tom, že jak dostať iskru do vzťahu v ktorom si. Ono keď si už dlhšie vo vzťahu tak je možné, že niekto iný ti príde krajší, sympatickejší, milší a neviem čo. Vieš ako sa hovorí, že susedova tráva je zakaždým zelenšia, ale to len zdanie klame.

0kristina0
27. sep 2021

Paci sa mi veta: "neodsudzujte ma"

madeline1
1. okt 2021

@slovakboy nie, taketo veci sa nehovoria, ak cgce byt vo vztahu

slovakboy
1. okt 2021

@madeline1 máš pravdu.