Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce
Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏
Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?
@muchotrafka298 a jasne ze nevie 😆
A preco stale spominas boha? ten bol pri tom ked si nohy roztahovala? A ze slubila som vernost pred behom, dalsi krestan NO1. Si skratka prelietava, ale ako spravny krestan sa vyspovedas a dobre bude
@vamajka a co teba do toho ze ho spomínam?
Som veriaca tak je jasné, že budem prosiť o pomoc práve jeho.
ako ti muž prišiel na tú prvú neveru? bola to jednorazovka alebo románik?
hm zaujímavé, veriaca a čomu veríš?
A to super manželstvo - nebuď smiešna. Fakt je super? Len sem - tam sa necháš niekým pretiahnuť? Sa zobuď
@zuzanka.zuzu povedali mu, žiaľ, to druhé.
Žili sme oddelene, ja ba Slovensku on v zahraničí. Tak stalo sa...😶
@kvetinka75 áno, fakt je super.
Urobila som to iba 1x ,stalo sa to, lebo som to nechala zájsť príliš ďaleko a práve preto to teraz chcem riešiť na začiatku.
@valeria_h presne ❤️
kedze si veriaca budem ti pisat recou veriacich ( mozno to mnohe nepochopia, ale pisem tebe 🙂 ). Kedze ctis Boha , tak verim, ze ctis aj jeho slovo a v Biblii je napisane, aby sme svoje myslienky " kaznili " cize vychovavali. Pokusenie pride na kazdeho z nas. Myslienky , tuzba pride na kazdeho z nas. Otazne je co s touto myslienkou urobis . Ak ju prijmes za svoju- mas problem, lebo bude rast v tvojom zivote, v tvojej mysli az sa premeni na skutok. Myslienky, pokusenia tu poletuju , ale ty mas pravo a moc postavit sa im v moci a sile JK a odohnat ich. Naucis sa byt silnejsia a naucis sa odolavat zlemu.
Ina otazka je preco ta ten muz pritahuje . Ale to by bolo na osobnejsi rozhovor. Ak chces napis mi do mailu, mozme to prebrat spolu 🙂.
Ako Bozie dieta mas dost sil odolat tomu, co povazujes za zle! To je dobra sprava!
@jennky13 ďakujem ti za správu, som v práci, tak ti napíšem neskôr. Áno, už som ho videla 😔
Ty skrot svoje libido a o nikoho nic nepros. A neschovavaj za vieru svoju promiskuitu
Vernost znamena, ze sa rozhodnem, ze nepodvediem. Nie, ze nebudem vidiet nikoho ineho. Ked je clovek zdravy a pomerne mlady, tak je uplne normalne, ze mu niekto pripada pritazlivy. A ze do istej miery ma pocit, ze sa nevie ovladat. Lenze v manzelstve je to o tom rozhodnuti. Ze ano, je mi niekto sympaticky, je mi s nim fajn, dokonca sexualna pritazlivost tam je, ale nebudem ten vztah rozvijat a toho cloveka vyhladavat. Cim viac som v kontakte, cim viac ho vyhladavam, tym viac sa ten vztah rozvija. A to nehovorim len o fyzickej vernosti, ved aj kebyze najdem super kamosku a s nou zacnem travit vsetok volny cas na ukor rodiny, tak to je zle. Jednoducho musis obmedzit kontakt, zakazovat si nanho mysliet, nerozvijat fantazie, ani priatelstvo s nim. Ked su ludia verni, to neznamena, ze nikdy nemali pokusenie. Len ze tomu pokuseniu nedavali sancu, odolali.
Ked sa ti zda, ze je to u teba prilis cudne a doslova nevies odolat, tak by som mozno zvazila navstevu psychologa, skor ti pomoze sa s tym vysporiadat a ako to riesit. Pokusena budu stale, cely zivot predsa stretavame ludi a vela ich je peknych aj pritazlivych a je nam s nimi dobre. Stale budu pokusenia. Ked ich nevies zvladat sama, tak by som sa naozaj poradila s odbornikom, velmi ti to vie pomoct.
@vamajka a kto mi ma pomôcť keď sama to uz nezvládam?
@cervenaruza123 ved ja som rozhodnutá ho nepodviest. Písala som ze nechcem a nemôžem to urobiť znovu. Ved ja s nim nechcem späť hneď, nejde mi o to.
Spat ***
@cervenaruza123 a psycholog?veľa báb mi tu radí psychológa, co mi už on len pomôže...🤔😏😶
Takto, maly flirt este nikoho nezabil a niekedy moze byt prijemnym spestrenim. Fakt stoji za to pokazit si vztah neverou??? Nikto nema krasny zivot bez problemu, tak si ich zbytocne nevyrabaj. Paci sa Ti kolega? OK na tom nic nie je, mne sa paci chalan z fitka co tam dlho chodim. Ale neznamena to nic, proste je to chutny svist, pokukam sa, podebatujeme a nemam potrebu hned po nom vystartovat.
@muchotrafka298 nič na tom nie je....jasné. 😃
Muža nechcem podviest, to by som uz nemohla. Len nechápem čo je to posledné dni somnou.
Ako vravím robíme uz dlhé mesiace v jednej firme a do teraz max kuk a dobre . Ale posledné dni ho uz doslova vyhladavam a moje správanie sa mi nepáči.
Vždy ked spoznas niekoho kto sa ti zapaci tak zmenis pracu, ci sa prestahujes a podobne? Ja ta súdiť nejdem, je to tvoj zivot,.... ale zmenou prace nic nevyriesis, pomoze ti to mozno na chvilu kym pride dalsi..... to vsetko je len o tebe bud podvedies alebo nie.....
@neferneferuaton zas si myslím ze tak často to nie je 😃.
13rokov sa mi nik nepáčil až tak žeby som bola hotová
@ptvw súhlasím, tiez by som nešla s týmto.
@laurita285 a prosím ta, co je asap?
Ako vážne niektoré ženy sú fakt choré.. Mm😵💫
@shellmass veľa žien je chorých, aj mužov a Bohu žiaľ aj detičky sú choré 😥😏😥

@neferneferuaton myslím si to