icon

Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce

19. júl 2023

Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏

Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?

autor
22. júl 2023

@aurora33 jasne ze vie ze som zobrala prácu navyše ako vravím nie je to nič nové. Nie je to vôbec divné .

aurora33
22. júl 2023

Ja neviem ty nevieš citat? Pýtam či vie aj PREČO, alebo teda KVÔLI KOMU si tu prácu zobrala.

autor
22. júl 2023

@aurora33 a ty čítaj s porozumenim. Extra prácu som brala vždy . Toto je len "bonus" teraz. Ze kvôli nemu. Nie nie je to len kvôli nemu.
A inak je jasne, ze nevie ake pocity teraz prežívam .

aurora33
22. júl 2023

Tak to ho krasne ľúbiš, keď mu tak klameš a zatajuješ veci. Wuaw

autor
22. júl 2023

@aurora33 ty by si povedala ze sa ti páči LEN PÁČI iný muž?

aurora33
22. júl 2023

Tu nejde o mňa. Ja nepotrebujem klamať mužovi, aby som sa mohla v práci ,,náhodou” stretávať s iným.

finett
22. júl 2023

Tu nejde o ruky. Tu ide o myšlienky. Ruky bol príklad.
"Hlavnými príznakmi obsedantno-kompulzívnej poruchy sú vtieravé myšlienky, ktoré sa objavujú proti vôli človeka, a bezcieľnej činnosti, v ktorých si človek nedokáže zabrániť. Každý z týchto príznakov sa môže vyskytovať samostatne, ale zvyčajne spolu súvisia. Trvalo sa opakujú, spôsobujú silné nervové napätie, zvyšujú generalizované pocity úzkosti a často sťažujú bežné každodenné činnosti.

Obsedantné myšlienky sa objavujú automaticky a pacient ich vždy vníma ako nežiaduce, trápne alebo dokonca absurdné. Najčastejšie sa týkajú tém, ako je zdravie, sexualita, násilie alebo náboženstvo"

Nemusí to byť 100%, ale môžeš mať možno aj s tým problém. Pri tom by bol fajn nezainteresovany a profesionálny pohľad psychoterapeuta. Tu zožneš domnienky a urážky nanajvýš.

autor
22. júl 2023

@aurora33 viem ze to nie je pekne, ale zapozerat sa moze každá.

autor
22. júl 2023

@finett ďakujem za vysvetlenie, dobre si to napísala.

petronelag
22. júl 2023

Ale keď si prijala prácu aj kvoli nemu, aby ste sa stretávali, tak to je akoby chceš, aby ste boli spolu a vzťah sa rozrastal, v tomto prípade by som urobila opak, vzala by som len prácu, kde by som ho nestretávala.

aurora33
22. júl 2023

Ja nehovorím nič o zapozerani, alebo o tom že sa ti niekto zapáči. Ale brat si schválne prácu navyše aby si bola pri ňom tak to je odveci.

hladamematku
22. júl 2023

mas pure ocd podla mna

autor
22. júl 2023

@hladamematku co mam ? Pure?

@petronelag
@aurora33
Fakt to nebolo kvôli nemu, vždy beriem prácu navyše a ta je jedine v jeho časti. 🤷‍♀️
Viem, že to vyzerá ze to kvôli nemu. ...

hladamematku
23. júl 2023

Vieš po. Angl? Ak nie bohužiaľ na sk nenájdeš odborné články na túto tému, my sme sto rokov za opicami..muža určite nepodvedies. Ak vieš po angl hľadaj pure ocd

autor
23. júl 2023

@hladamematku neviem po anglicky. Ale pozriem to, mozno sa bude dat preložiť.
Som rada, ze mi veríš ❤️😘

muchotrafka298
23. júl 2023

Problem u teba urcite je, ked to riesis takto na fore. Lebo keby si s tym bolav pohode, ze ano paci sa mi a tym to konci, nepises sem. Pre niekoho je nevera aj co i len myslienka na niekoho ineho.

aurora33
23. júl 2023

Ved nám to môže byt úplne u prdeli či svojho muža podvedies, či nie. Koniec koncov si to už aj tak urobila. Ale to že berieš prácu navyše aby si mohla byt pri kolegovi je moc. A nevyhovarala vy som sa na žiadnu poruchu. Jednoducho sa ti páči iný chlap. To je všetko.

hladamematku
23. júl 2023

Samozrejme že ti verím som presvedčená že nepodvedies...máš traumu z toho čo si spravila a zvelicujes že sa ti páči kolega.. 😃 zabudni na minulosť a popeacuj na vzťahu, máš tam priestor 😃. Mne sa tvoj postoj páči.

autor
23. júl 2023

@muchotrafka298 súhlasím. Je to u mňa problém a nemám riešenie. Ver mi,že nechcem cítiť to co cítim.

@aurora33 nechytajte sa vsetke toho ze som zobrala prácu navyše. Vždy to robim. 😃

@hladamematku ty si hrozne milá a chapava . Ďakujem. 🥰

hladamematku
23. júl 2023

Len psychopaticky sadista bude do teba vŕtať pri Tom ako ti je to ľúto 😃😃... Mne sa toľko mužov páčilo. Aj veľmi ...počas vztahu, vzťahov a nikto sa z toho neposr... ♥️. Každý máme v sebe iné množstvo vasne. Niekto je ako stroj..Naozaj to obsedantne riešiš 😃, ty máš len prehnane výčitky. Aký je tvoj sex s mužom?

autor
23. júl 2023

@hladamematku co už, musím riešiť, nedá mi to .🤣
Ešte aj ten sen si s ním spájam. 🤔

Sex je dobrý, niekedy častejšie , niekedy menej často. Ale je .

autor
24. júl 2023

Je to čím ďalej tým horšie. 🤦‍♀️
Chcela som sa mu pozrieť do očí , lebo vždy keď prejdeme okolo seba tak to len pozriem a tvar odvratim. No dnes keď som ho pred sebou videla tak som som sa pripravila a pohľady sa stretli, a myslela som ze sa budem pozerať len ja, no naše pohľady sa stretli a trvali pár sekúnd, boze baby ja som hotova z jeho oči . Celý deň myslím len na to. Ja to nevládzem ovládať. Už len 3 dní a mam dovolenku a ja to snáď nevydržím.
V práci som dnes naznačila že chcem odísť.
Prepáčte baby, musela som to niekomu "povedať "

autor
27. júl 2023

Ja som si ho včera natočila ( nenápadne samozrejme)
🤦‍♀️🤔
Teraz to pozerám dookola, uz asi stý krát 🙄

finett
28. júl 2023

Ja som sa ťa zastávala a snažila sa na tvoj problém pozrieť empaticky, ale konečná 🤯🙈.
Nemyslíš vážne toto. Tak buď to vedome strihneš a budeš sa mu vyhýbať, investujes do prehĺbenia vzťahu so svojím mužom; alebo budeš robiť podobné debiliny, pri ktorých sa aj pubertacka chytá za hlavu a nechápe. A to ti už nie je rady a pomoci z našej strany. Možno ani psychológa predsa nepotrebuješ. Potrebuješ aby ťa niekto prefackal, alebo aby na to muž zasa prišiel a mohol ísť žiť s inou ženou, ktorá si ho bude vážiť a milovať. Fakt nechápem, čo si sľubuješ od toho ze by si riešila kolegu. A predpokladám, že je to jednostranne a keď sa to dozvie on, tiež ťa kopne z otočky.
Tak moja rada, kašli na psychológa, kašli na muža, pozeraj si videjka s kolegom a potom sa dobre pozeraj co sa bude diať. Akcia - reakcia m jednoduchá rovnica, ktorá vždy platí. Je na tebe aký bude výsledok.

aurora33
28. júl 2023

No ty si čistá kravata 😀😀 fakt musíš strašne ľúbiť svojho muža keď potajomky natacas kolegu ako nejaký pošahaný stalker a doma si to pozeráš. No laska ako hrom. Chudak tvoj muž že ma takú pizdu doma.

autor
28. júl 2023

Baby, vymazala som to video ... a nebudem ho uz viac vyhľadávať. 3t ho neuvidím tak zide z oci zide z mysle . 🙏🙏

leskovael
28. júl 2023

Viac rozumu som mala snáď aj ako zaľúbená 15tka 🤦‍♀️

autor
28. júl 2023

@leskovael prajem ti ( aj ostatným ) aby sa vám nikdy nic podobné nestalo. A môžete mať aj 40r.

muchotrafka298
29. júl 2023

Zlatinko, ty si zabity pripad....jak keby si mala 15 rokov, tocis si kolegu, fantazirujes, pritom si vydata a mas doma muza, ktoreho si uz raz podviedla. Tebe ani psycholog nepomoze, lebo toto je uz vyssi level, Prosim Ta, ty sa rozved a potom si obhanaj kolegov kolko chces (ak budu mat aj oni zaujem, lebo tuto mam pocit, ze to je znacne jednostranna zalezitost).

aurora33
29. júl 2023

Pochybujem, že sa toto môže stat dospelej zrelej žene, ktorá si váži čo má doma.