Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce
Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏
Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?
@aurora33 určite sa jej to môže stať, tak ako aj zenatemu mužovi 🤔😆
Som na tom lepšie, rste na neho sem tam myslím,no týždeň na dovolenke a rozum mam viac inde .
toto je čistý výmysel baby a všetky ktoré ste naleteli si dajte pohár vínka 😀 určite to nie je pravda. ja neverím že niekto tak priblblý existuje.
Keď muža skutočne lúbiš, tak skús nohy držať pri sebe pri druhých chlapoch alebo sa rozveď ale tomu chalaniskovi viac neubližuj, nezaslúži si to. Dal ti druhú šancu, to je viac než dosť. Prídeš mi taká nevybúrená, alebo si proste nevieš vážiť veci, čo za peniaze nekúpiš…ale život ťa naučí, to sa neboj✌️
@banderaska29 ženy čo podvádzajú (hlavne dobrých) manželov? Je ich ako maku.
Vratis sa do prace a budeš tam kde si bola.
Juuuj prázdniny sú ale dlhé 😂
@aurora33 tiež sa toho trosku obávam , no ja sa mu budem vyhýbať ( budem sa o to veľmi snažiť)
@banderaska29
@konikmodry111
Je to smutne skutočne
@vevapeto nohy budem držať silno pri sebe. Mužovi to uz nikdy fakt nikdy neurobím, len oči nepustia, chcú ho vidieť. Ale nič iné .
@banderaska29 konečne dobrý zmysluplný nápad 👌😁. Ja idem na to. V podstate mi je jedno, či je to vymyslené alebo nie. Ak nie, nech jej padne na úžitok diskusia, ak hej, tak mfp 😎. Ale to víno si dám dnes na tvoje odporučenie 🫡
No oči ho chcú vidieť ale potom stačí trocha alkoholu na firemnom večierku a to ti nepomože ani pas cudnosti😂
@finett co je mfp
?
@vevapeto nechodím na firemné večierky, ani na vianočný, nebola som ani raz 😆
@finett vôbec ti nerozumiem ,si mimozemšťan? 😅😅🤣
No ako zmenila si pracu ci podviedla manzela...
@neferneferuaton ani jedno z toho
Nepomohla mi dovolenka 🙊🤦♀️
@aurora33 mala si pravdu
Vsak ja viem, to už bolo zrejme z tvojho písania…
@aurora33 😭 nedá sa to ovládať.
A pritom naozaj nemyslím na nič sexuálne s ním.
Baby ja už nevládzem 😭😭😭😭
Tak je načase sa spamätať.
@aurora33 som v tom až po uši, niet cesty spat.
Už viac nevládzem. Stále plačem keď som sama, uz ma nebaví sa pretvarovať že je všetko ok a usmievať sa.
a co presne nevladzes? zit v stastnom manzelstve? ved v poriadku, kludne podved manzela opat a garantujem ti, ze tentokrat ti neodpusti (teda pre jeho dobro dufam, ze nie), lebo si ho absolutne nezasluzis
@petamich nejde o podvadzanie fyzické lebo s kolegom nič nemám. Neviem prestať na neho myslieť, hrozne mi chyba, myslím na tých par okamihov keď sa usmieva, keď sme sa nahodne dotkli.... počúvam piesne a vidím sa v nich .
😭
Som nešťastná ale len vo vnútri. 😭😭
Asi by si sa mala priznať a uľaví sa ti.

@muchotrafka298 To je pravda a ešte by sa dalo povedať, že skúsenejší muž to vidí, že sa neho vyvaľuje oči, obyčajne sú aj takí muži, ktorí sa páčia väčšine žien, ale ak sú už tiež zadaní alebo majú priateľku, tak takúto obdivovateľku by iba zneužili alebo rovno odmietli.