icon

Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce

19. júl 2023

Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏

Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?

u2jana
19. jan 2024

Ten kolega je tiez len chlap, co grga, prdi a ma milion chyb, ktore nevidis, lebo ho mas zidealizovaneho.

V hlave si nastav, ze je nedosiahnutelny. Proste ako nejaky herec alebo spevak, ktoreho plagat si mala ako pubiska zaveseny v izbe. Mozes sa na neho zbozne pozerat, pomoze ti prezit den v praci, ale tym to konci.

autor
19. jan 2024

@u2jana áno áno, spomínam si este na plagáty 😅😂
Visel tam Lunetik 😂😂

Veď viem,že nie je mimozemšťan 😂 rovnako prdi ako moj a ako každý iný. To skôr muži majú takú predstavu o ženách že chodia na wc len cikat a podobne 😅
😄👍

simca06022011
19. jan 2024

Ako fakt nerozumiem, ty musis mat bohovsky nudnu pracu, ked mas cas revat na zachode, a mysliet na kolegu a dokazat sa tym zozierat takto, ako keby si mala 14rokov...

joannita
19. jan 2024

Autorka, takze ako som si myslela....tvoj manzel je tvoj prvy vztah. Uplne standardny scenar tychto vztahov, poznam takych viac. Preto ja stale tvrdim ze clovek by mal pred svadbou vyskusat viac partnerov.
Kazdopadne ja ta chapem, aj ked som to nezazila, ale to co prezivas je uplne prirodzene. Tvoj muz mozno preziva alrbo prezil nieco podobne len nevies o tom.
Radu ti asi nedam, sama by som nevedela ako z toho von. Povedat si ze nepodvedies je jedna vec ale nemysliet na ineho si nerozkazes.
Poznam jednu ktora bola na tom presne ako ty a manzela podvadzala s dotycnym, potom aj s druhym a tak sa "vyliecila". Podotykam ze jej manzel detto. Pretoze....ona bola jeho prva a on jej prvy.
Tak si proste dokazali nieco obaja pomimo, vedia o tom a teraz su ok.
To nieje navod, len skusenost ineho.

autor
19. jan 2024

@simca06022011 nenudím sa v práci 😄
@joannita je to možné. No uz to nezmením, je môj prvý a posledný .

Neviem co mam dnes za náladu, ale dnes to vnímam nejak inak. Už ma to prestáva akosi baviť, uz sa mi nechce ho vyhľadávať všade....

autor
19. jan 2024

Neviem ci to ma nejaký súvis, ale dnes som toto vyslovila... presne tak som sa cítila...
Nebola som v poriadku, nebola som sama sebou.

muchotrafka298
19. jan 2024

Komu niet rady, tomu niet pomoci. Sprav si po svojom, kludne si s kolegom zaflirtuj, aj nieco viac a dufaj, ze pri kazdom "posmyknuti" bude k tebe manzel zhovievavy. A snad tvoje city budu opatovane u kolegu, ktory mozno ani nevie, ze existujes, ze len tak matne ta registruje ako kolegynu. Alebo mozes rovno povedat muzovi, ze by ste mohli mat volny vztah, ze nejaku zabavu treba.

autor
19. jan 2024

@muchotrafka298 a ty nevieš čítať ci čo ti je?

ondro1122
19. jan 2024

Takže už lepšie ?

muchotrafka298
19. jan 2024

ja praveze citat viem. Len na akukolvek radu, ze ho nemas vyhladavat zakazdym napises, ze ho vsade vidis a neviem co. A ako tomu nerozumieme. Tak som Ti napisala nieco uplne odlisne. Dnes si sem vlozila modlitbu a prispevok, ze sa Ti nechce ho vsade vyhladavat. Boh nie je vsemohuci, nezbavi Ta vsetkych starosti, kym ty sama na tom nezacnes pracovat.

autor
19. jan 2024

@ondro1122 myslím ze po dnešku áno, cítim ako keby niečo opadlo zo mna. Nemala som potrebu ho vyhľadať, alebo v kuse naňho myslieť. Áno ano ešte mi napadne,ale je to také v pohode. Ani ma netrápi že ho 3 dní neuvidím.

@muchotrafka298 práveže Boh je všemohúci a videl ako ma to trápi. Verím že mi pomohol a bude už dobre.

muchotrafka298
19. jan 2024

Riesis to tu mesiace a zrazu takyto obrat? Akoze super, ze to beries takto a snad Ti to vydrzi.Jasne, Boh je vsemohuci, ale niekedy treba aj vlastne pricinenie, aby sa veci nejakym smerom pohli.

ondro1122
19. jan 2024

Pozri, vidíš, že to aj ostatné tak majú...ver mi, že 70-80 percent ľudí myslia na iných...robím v kaviarni viem čo vravím...a vieš aký je rozdiel ? Teba to trápi lebo manžela miluješ..niektorých to netrápi vôbec...píšeš verejne ako manželovi nechceš ublížiť...niektorí tu verejne písali ako si s tým a tým hercom predstavujú život a že lepšie vyzerá ako ich manžel (sny o Kolenikovi a neviem o kom)...a majú to na háku a smejú sa z toho...na rozdiel od teba kde píšeš, že svojho miluješ a nechceš ho opustiť

sofia1
19. jan 2024

No toto sú tí najväčší kresťania....

autor
19. jan 2024

@muchotrafka298 až sa čudujem aj ja , aký obrat dnes, vôbec naňho nemyslím, len keď idem do tejto diskusie tak si spomeniem.

autor
19. jan 2024

@ondro1122 ďakujem aj tebe za tvoje povzbudivé slová, velmi mi pomohli 🥰😘

autor
19. jan 2024

@sofia1 nikto nie je bez hriechu, aj hlavne pre takých Boh je .❤️

ondro1122
19. jan 2024

@autorka Noo nemáš za čo 😉....vyskúšala si toto čo som ti poradil ?

autor
20. jan 2024

@ondro1122 pomohli mi vsetke pozitívne aj negatívne komenty. Potrebovala som to dostať zo seba von, niekomu to povedať.
Od chlapa by som skôr čakala odsúdenie 😄😊

sticker
muchotrafka298
20. jan 2024

Na tom, ze sa Ti paci iny muz ako manzel nic nie je. Lebo kazda z nas stretava denne inych muzov, ktori mozu byt sympaticki alebo pekni. Pozriet sa na pekneho muza nie je nic zle. Len ustriehnut tu mieru, kedy je to ze "hm, celkom pekny chlap" a nic sa nedeje alebo "nemozem bez neho existovat, musim ho vidiet a stretnut". LEbo vtedy uz blika v hlave kontrolka, ze ci mas doma vsetko OK, ci Ti len chyba pocit, ze si pre niekoho pekna alebo ziaduca, ze mozno vztah ochladol a treba na tom popracovat. To by mala byt prva moznost, lebo rozchod je za mna moznost posledna. Neveru nepripustam, ale zas ja to mam dost volne nastavene, ze pre mna nie je nevera, ze sa na niekoho usmejem alebo sa bavim s peknym chlapom. Pre niekoho je uz toto v jeho ociach nevera.

ondro1122
20. jan 2024

@autorka Nemáš za čo...nebudem odsudzovať...hlavne, že je všetko v poriadku 💪🏼

autor
26. jan 2024

@muchotrafka298 neustriehla som , som za čiarou 😔

autor
26. jan 2024

@ondro1122 nič nie je v poriadku 😭😭

ondro1122
26. jan 2024

@autorka Bože čo sa stalo ?

autor
26. jan 2024

@ondro1122 nič nové. Len som tam kde som bola.
Som myslela ze je to fakt zamnou, no nie je. To ani náhodou 🥺

ondro1122
26. jan 2024

@autorka Pozri sa na kolegu a porovnávaj ho s manželom a mysli na tie krásne chvíle práve s manželom....čo zažívaš a aj čo si zažívala

autor
26. jan 2024

@ondro1122 to nefunguje.
Výzorom sú si dosť podobný, no pri nom si na muža ani nespomeniem. Dnes to bolo dosť zlé v práci.

ondro1122
26. jan 2024

@autorka Môžeš napísať súkromnú ?

autor
26. jan 2024

@ondro1122 hmm to nie. Som tu uz dlho a nerada by som prezradila takúto chulostivu vec 😔

ondro1122
26. jan 2024

@autorka ja som tu krátko tak ťa nebudem poznať určite 😉 a nič neprezradím 🤫