Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce
Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏
Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?
@ondro1122 netuším co je Bad guy.😄
Ja si to uvedomujem, že moj muz je poklad , no neviem si pomôcť.
Ale ak myslíš ze je nejaký taky frajerik tak nie. Je priateľský, vzdy pomôže, dobrý kokega, majú ho radi.
Bad guy - zlý chlap....no ale čo ho máš chuť pobozkať ? Alebo chceš aby sa ťa dotýkal, bozkával ťa ? Alebo po čom vlastne túžiš ? Túžiš po niečom to je isté len ty túžiť po tom nechceš lebo si zadaná
@ondro1122 nie nie je taký. Aspoň práci je taký dobrák.
Poviem ti tak, mam rada tie nase dotyky také že nechtiac. Také suchnutia. Raz keď sme išli oproti sebe a neboli sme tak blízko zas ale ruky sa nám nejak dotkli, netuším ani ako 😄
Jasne , keď sa mi dotkol ruky ( práve on mi osetroval zranený prst) bolo to taje úžasné, stále na to myslím.
Bozkávať sa s ním túžim tiež 😔 ale verím ze sa to nikdy nestane.
@ondro1122 manzelove dotyky sú mi tiež príjemné. Aj bozky aj všetko. Neviem ci menej ale tak vieš kolega je nový a zakázaný...
@ondro1122 viem ze je zakázaný.
No ja som fakt uz skúsila všetko .
Nie neskusila si vsetko. Ak si nechces skomplikovat zivot, tak jedine ignoracia, ziadne letme dotyky, pohlady a snivanie, bavit sa len o praci, inak nic.
@u2jana keby to bolo take jednoduché, neviem si to zakázať.
Nehovorim, ze je to jednoduche. Je to vedome rozhodnutie. Nie, nebudem na neho mysliet.
Su ludia, ktorym sa toto nikdy neudeje a potom ti, druhi, ktori aby furt bojovali a odolavali pokuseniu.
Obcas mi napadne, ci sa na to vsetko nevykaslat a proste si uzit 🤦🏻♀️ ale zas znicit vsetko okolo kvoli pobluzneniu. Ak mas cas, precitaj si Annu Kareninovu
@u2jana ja som si to uz tolko krát povedala a skutek utek.
Ktorú konkrétne knihu myslíš?
@ondro1122 netreba sa vzťahu báť. Urcite je niekde ta pravá pre teba. Aj keď v každom vzťahu sú aj búrky.
@ondro1122 🤗😊
Co ti povedať, nič moc. 😒
@autorka Ešte to prebieha takisto ?
Jedno ti napíšem...toto čo zažívaš majú aj chlapi aj ženy...Často hovoria o tom ako ten a tá je fajnová/ý a že by si dali povedať...no v skutočnosti to je podľa mňa tak, že keby k tomu došlo a opustil/a by ich partner/ka tak by plakali od smútku a spomínali by na tie krásne chvíle čo s ním/ňou prežívali...To zvládneš určite
to bude troll toto
@ondro1122 áno, nič sa nezmenilo 😒🥺
Máš pravdu 😄😁
@modraslamka ach, co máte furt s tým trollom 🤦♀️🤦♀️
@ondro1122 možno aj. Ale nie nejaká veľká.
Teším sa ze konecne víkend. No myslím na neho stále.
Skoro 3 mesiace prešli 🤦😭😭
Niečo nové, autorka?
@minka201 nie nič, som na tom stále rovnako a aj po kríze s mužom si nedám povedať. Už si myslím že som nejak pocarovana či ako by som to povedala 🤦🫣
Ja už fakt neviem čo mi je.
Asi ti nieco chyba...
@tundra ale čo? O ničom neviem 🥴🤔
Skus hypnozu,nemam osobnu skusenost,ale poznam tu vo Švajciarsku jednu terapeutku a je celkom uspesna.
@tundra to by mohlo byť zaujímavé, aj keď velmi na to neverím. 😆Veľmi by som chcela vedieť čo sa so mnou deje.
Len vysvetliť mužovi prečo idem na hypnozu🤔
Už neviem čo si o sebe myslieť.
O muža prísť nechcem,to by som bez neho neviem čo robila.
No kolegovi venujem príliš veľa myšlienok.
A skúšam ako skúšam neviem sa z toho dostať

@ondro1122 ved kľudne sa aj tu pýtaj.
Len ja už fakt neviem co robiť, čo si o sebe myslieť....
Taka som bola rozhodna pred par dňami že som si myslela ze je to konecne za mnou. ( možno k takej nálade prispeli moje dni) 🤦♀️🤷♀️
Dnes to bolo zlé, od rána som ho čakala, myslím na neho každu minútu.
Dnes bol nejaký vážny, ani sa nepozrel na mňa.
Som si zas poplakala a potom nato 5min sa ma opýtal ako sa mám, ako sa zohojil moj prst. A ja som bola zrazu ako vymenená . Niekedy zas normalne stratím reč pri nom.
Moj muz mi v utorok doniesol kyticu. Len tak... ze vraj pre najlepšiu zenu. Cítila som sa hrozne 🥺 No nejde mi to zastaviť.
A odísť teraz z práce bude este ťažšie. Keďže mi od januára preplacaju uz aj cast z cestovného.