Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce
Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏
Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?
@ondro1122 netuším co je Bad guy.😄
Ja si to uvedomujem, že moj muz je poklad , no neviem si pomôcť.
Ale ak myslíš ze je nejaký taky frajerik tak nie. Je priateľský, vzdy pomôže, dobrý kokega, majú ho radi.
Bad guy - zlý chlap....no ale čo ho máš chuť pobozkať ? Alebo chceš aby sa ťa dotýkal, bozkával ťa ? Alebo po čom vlastne túžiš ? Túžiš po niečom to je isté len ty túžiť po tom nechceš lebo si zadaná
@ondro1122 nie nie je taký. Aspoň práci je taký dobrák.
Poviem ti tak, mam rada tie nase dotyky také že nechtiac. Také suchnutia. Raz keď sme išli oproti sebe a neboli sme tak blízko zas ale ruky sa nám nejak dotkli, netuším ani ako 😄
Jasne , keď sa mi dotkol ruky ( práve on mi osetroval zranený prst) bolo to taje úžasné, stále na to myslím.
Bozkávať sa s ním túžim tiež 😔 ale verím ze sa to nikdy nestane.
@ondro1122 manzelove dotyky sú mi tiež príjemné. Aj bozky aj všetko. Neviem ci menej ale tak vieš kolega je nový a zakázaný...
Nie neskusila si vsetko. Ak si nechces skomplikovat zivot, tak jedine ignoracia, ziadne letme dotyky, pohlady a snivanie, bavit sa len o praci, inak nic.
Nehovorim, ze je to jednoduche. Je to vedome rozhodnutie. Nie, nebudem na neho mysliet.
Su ludia, ktorym sa toto nikdy neudeje a potom ti, druhi, ktori aby furt bojovali a odolavali pokuseniu.
Obcas mi napadne, ci sa na to vsetko nevykaslat a proste si uzit 🤦🏻♀️ ale zas znicit vsetko okolo kvoli pobluzneniu. Ak mas cas, precitaj si Annu Kareninovu
@u2jana ja som si to uz tolko krát povedala a skutek utek.
Ktorú konkrétne knihu myslíš?
@ondro1122 netreba sa vzťahu báť. Urcite je niekde ta pravá pre teba. Aj keď v každom vzťahu sú aj búrky.
@autorka Ešte to prebieha takisto ?
Jedno ti napíšem...toto čo zažívaš majú aj chlapi aj ženy...Často hovoria o tom ako ten a tá je fajnová/ý a že by si dali povedať...no v skutočnosti to je podľa mňa tak, že keby k tomu došlo a opustil/a by ich partner/ka tak by plakali od smútku a spomínali by na tie krásne chvíle čo s ním/ňou prežívali...To zvládneš určite
@ondro1122 možno aj. Ale nie nejaká veľká.
Teším sa ze konecne víkend. No myslím na neho stále.
Skoro 3 mesiace prešli 🤦😭😭
@minka201 nie nič, som na tom stále rovnako a aj po kríze s mužom si nedám povedať. Už si myslím že som nejak pocarovana či ako by som to povedala 🤦🫣
Ja už fakt neviem čo mi je.
Skus hypnozu,nemam osobnu skusenost,ale poznam tu vo Švajciarsku jednu terapeutku a je celkom uspesna.
@tundra to by mohlo byť zaujímavé, aj keď velmi na to neverím. 😆Veľmi by som chcela vedieť čo sa so mnou deje.
Len vysvetliť mužovi prečo idem na hypnozu🤔
Už neviem čo si o sebe myslieť.
O muža prísť nechcem,to by som bez neho neviem čo robila.
No kolegovi venujem príliš veľa myšlienok.
A skúšam ako skúšam neviem sa z toho dostať

@ondro1122 ved kľudne sa aj tu pýtaj.
Len ja už fakt neviem co robiť, čo si o sebe myslieť....
Taka som bola rozhodna pred par dňami že som si myslela ze je to konecne za mnou. ( možno k takej nálade prispeli moje dni) 🤦♀️🤷♀️
Dnes to bolo zlé, od rána som ho čakala, myslím na neho každu minútu.
Dnes bol nejaký vážny, ani sa nepozrel na mňa.
Som si zas poplakala a potom nato 5min sa ma opýtal ako sa mám, ako sa zohojil moj prst. A ja som bola zrazu ako vymenená . Niekedy zas normalne stratím reč pri nom.
Moj muz mi v utorok doniesol kyticu. Len tak... ze vraj pre najlepšiu zenu. Cítila som sa hrozne 🥺 No nejde mi to zastaviť.
A odísť teraz z práce bude este ťažšie. Keďže mi od januára preplacaju uz aj cast z cestovného.