icon

Páči sa vám manželov brat?

21. jan 2023

Aby som vysvetlila nemyslim to tak ze na nich myslite alebo nieco chcete riesit. Nie nic take. Len ci napriklad ked sa velmi podobaju a maju podobnu mimiku tvare napriklad ze vam pripomina jeden druheho tak vlastne povazujete aj toho druheho tretieho za pekneho ? Ze vam tk tak spontanne napadne ze sa vam vlastne kvazy paci

Strana
z3
guliver19
21. jan 2023

Lepsie na robote v sobotu vecer nebolo???

irusa
21. jan 2023

Nemá brata a sestra sa mi nepáči....

mata1001
21. jan 2023

Ty môj bože...to su témy...
Ešteže má moj muž sestru...

autor
21. jan 2023

@guliver19 nie nudim sa tak mi to napadlo ze sa popytam je na tom nieco zle ? Su tu kadejake temy

divokykonik
21. jan 2023

Manžel nemá súrodencov. Ale bývalý mal brata a v živote som sa nad tým nezamýšľala, že by sa mi páčil.

hilda08
21. jan 2023

Anoo je to fešák, velmi si s ním rozumiem, vzdy sa tesim ked ma prist k nam, nevidím na tom nic zle

bajka16
21. jan 2023

Je rozdiel konštruktívne uznať že je niekto pekný a je rozdiel povedať že sa ti niekto páči. ☝️☝️☝️

bessie12
21. jan 2023

priatel ma sice 2 surodencov, ale nie, nechcem ich, nepacia sa mi a ani na nich nemyslim. Jedneho poznam a druheho nie. Ani by ma nenapadlo nad niecim takym rozmyslat ...🙄

autor
21. jan 2023

@bajka16 viem ako to myslis co tym chces povedat ale ja to myslim napriklad tak ze su vsetci podobny jak vajce vajcu. Tak ked ich vidim tak si pomyslim ze aki su vsetci traja pekny ☺️ ale ze moj je z nich aj tak najkrajsi 😁

beata_k
21. jan 2023

Ani omylom 🙈

lenjaona
21. jan 2023

Ako zakon schvalnosti každý ex mal pekného brata 😁 ex boli fajn ale ich bratia boli krajsi a celkovo lepsi a vzdy som si povedala do certa ze som nepoznala ich skor 😁

andreatytler
21. jan 2023

Muz ma 4 bratov. Kazdy z nich je trochu iny. Jedneho povazujem za atraktivneho. Tych ostatnych 3 vobec. Ale 2 z nich mam rada. Jeden z nich je cierna ovca. Nemozem ho ani citit.

bajka16
21. jan 2023

Tak povedať môžeš že sú pekní to je normálne pokiaľ nie je za tým iná špekulácia 😉 len to nehovor mužovi 😆

andreatytler
21. jan 2023

@lenjaona Moj muz ma exsvagrinu s ktorou ostali kamarati po tom ako sa rozviedla s muzovim bratom. A kratko po tom ako mi ju predstavil mi povedal ze mu jeden vecer ked boli cela partia v bare povedala, ze lutuje ze stretla nespravneho brata... ze moj muz by bol spravnejsi. Odvtedy sa mam pred nou na pozore.

estrella5
21. jan 2023

Má brata a to je pre mňa také tabu, že absolútne sa nad tým nezamýšľam. Proste naňho pozerám tak "inak", že mi absolútne nejde v hlave jeho ne/atraktívnosť... Neviem či mi tu niekto rozumie 😂

lenjaona
21. jan 2023

@andreatytler aj take sa stava, ale neboj sa je stebou

stellarstar
21. jan 2023

Mne sa páčil poštár ktorý niesol balíky 🤣

roja01
21. jan 2023

Ja rozumiem, ako to myslis. Manzel sa ti paci a surodenci byvaju typovo podobni, a tak casto pripominaju partnera. Z toho prameni sympatia atd.

srferreira
21. jan 2023

Manzelovi bratia su dvojicky. A su opak mojho manzela. Ci v spravani, ci vo vyzore.
14 rokov rozdiel medzi nimi.

michaela16
21. jan 2023

Manžel má brata od neho staršieho o 5 rokov, je to tiež veľký fešák ako aj môj manžel a sú si napriek vekovému rozdielu veľmi podobný vyzorovo ale nie povahovo. Vždy keď príde k nám na návštevu, tak radi pokecáme a zasmejeme sa. Keď ma sem tam ten môj nas*ere tak mu poviem, že som si vzala nesprávneho brata 😂

autor
21. jan 2023

@bajka16 nie nie ziadna spekulacia. A on o tom vie ze si myslim ze su vsetci pekni. Sedeli sme v lete u jedneho brata s priatelkou a ja a moj manzel. A spominali sme ze ked by vtedy ked som sa zoznamila s manzelom tam bol miesto neho ten druhy tak by sme boli spolu 😄 lebo oni su v podstate rovnako pekni a maju dokonca aj rovnaky vkus na zeny 😄 akurat sme poznameli ze uz je otazka ci by to vydrzalo kedze povahy su uplne odlisne. Ale bolo to vsetko v ramci srandy

autor
21. jan 2023

@roja01 ano ano presne nejak tak to bolo myslene

20erika07
21. jan 2023

Manzel ma len jedneho brata, ale su uplne odlisni, jeden je na otca ,druhy na mamu a iba jeden z nich je pre mna pritazlivy 🙂 bohvie keby boli viac podobní, ci by som sa z pohladu na jeho brata viac tesila 🙂 ale mam ho velmi rada, som s nim rada , mame super vztah

raja95
Odpoveď bola odstránená
xckaret
21. jan 2023

Prosim, pouzivaj aspon ciarky....

nwnw
21. jan 2023

Presny opak mojho muza.. krpaty, riedke vlasy, hrozne chudy a lenivy 😂.

arasidka123
21. jan 2023

😂môj švagor sa podobá na môjho exmanžela ..
Ani nie tak vyzorovo ako mimikou, gestami a správaním..rovnako aj kmotor našich dvoch detí je ako exmanžel a aby toho nebolo málo...všetci traja Raci...a doteraz neviem čo som videla na mojom ex ,🙈

vroni
21. jan 2023

Sakra, musím sa rozviesť. Moj muz ma dve sestry.

miadi
21. jan 2023

Nezamyslam sa nad tym takto. Svagor je o 20r starsi no vyzera super na svoj vek ale s mojim muzom sa vobec nepodobaju. On je po mame a mm po otcovi. Vizualne je stihli a vlasaty oproti mm.. ale povahovo mam pocit ze by mi siel na nervy viac . Ze je total pedant. Ak ked svagrina ked zila tak ju vzdy chvalil za kazdu malickost, ale zas ona mala taky trpitelsky vyraz a Neviem teda ci to s nim mala tazke ci len to bol taky jej face. Asi face lebo na vsetkych foto mà taky usmev trpky. Aj ked Moj muz by mal schudnut a vlasov mà stale menej. Pozeram sa nanho uplne inak ako na svagra. Pre mna jeho brat vyzera dobre ale 0% pritazlivost. Pozeram nanho Akoby bol Moj brat.

elizita
21. jan 2023

Nie. Sú traja. Tí dvaja sú dosť iní vizuálne aj povahou.

Strana
z3