Páči sa vám manželov brat?
Aby som vysvetlila nemyslim to tak ze na nich myslite alebo nieco chcete riesit. Nie nic take. Len ci napriklad ked sa velmi podobaju a maju podobnu mimiku tvare napriklad ze vam pripomina jeden druheho tak vlastne povazujete aj toho druheho tretieho za pekneho ? Ze vam tk tak spontanne napadne ze sa vam vlastne kvazy paci
Byvaly mal dvoch bratov a ano pomyslela som si,ze on je z nich najkrajsi a vsetci traja boli fesaci dost podobny. Moj muz ma brata,ale u nich nevidim podobu. Nemaju podobnu mimiku ani gestikulacie,takze jeho brat mi nepripomina mojho muza.
Muzovho mladsieho brata som spoznala ked mal 12:D dorastol ma pekneho muza, ma 25, maju spolocne crty s manzelom, ktory ma zaujal najprv vyzorom🙂. Vnimam svagra podobne ako bratranca alebo nevlastneho brata 🙂 aj spomedzi bratov/bratrancov som si vsimla, kto sa mi vizualne paci viac a kto nepatri do mojho "vkusu". Povazujem to za normalne:D
Nepodobaju sa vobec, ani vyzorom ani osobnostne
Môj muž má brata,ale o 13r staršieho od neho. A vôbec sa nepodobajú.
@stellarstar mne nosil kuriér balíky co sa neskutočne podobal na môjho muža 🤣 aj som mu to raz povedala ze sa podobajú.
A ja ze škoda ze neni doma teraz, lebo robí v zahranici a on ta môžem ho zaskocit🤣🤣🤣🤣🤣
Absolutne sa mi nepacia😀 ale zase je pravda ze oni su traja bratia a kazdy z nich je uplne iny
No jasne ze sa mi páči! 😅 Fešák, so zmyslom pre humor, rodinne, športovo aj cestovateľsky založený, no veru hneď by som ho vymenila za toho svojho. 😅 Len keby nemal manželku a dve deti a nežil na opačnej strane zemegule. 😂
A nahodou, to je celkom zaujimava uvaha 🤔 ja som teda nikdy v takej situacii nebola.
Ale cisto hypoteticky, ak sa podobaju, a este aj maju spolocne dobre vlastnosti, moze sa to stat nebezpecnym v pripade ze vlastny muz dako v zivote pochybi (zlajdaci, podvedie...)
ma brata o 7r mladsieho...okolo 20r vyzeral rovnako ako moj co som videla fotky, len mal okuliare 🙂 ...nie, ina povaha, ina hmotnost, niekedy je s nim tazka komunikacia a nerozumiem mu
...ale ma sestru v mojom veku...my sme si sadli a tak mam akoby sestru, co som nikdy nemala
moj nema brata (skoda, zaujimalo by ma to) ale teraz mi tak napadlo ake to asi je ked niekoho manzel manzelka / to je jedno / ma dvojca. nie je tu niekto taký?
Môj muž a jeho brat sú obaja úplne odlišní výzorovo, ale obaja veľkí fešáci, povahovo celkom rovnakí..dokonca náš syn sa viac podobá na toho brata, takže nekomentujem.. 😂 áno, je pekný, páči sa mi ako človek 👍
Nepodobaju sa, maju rovnake gesta, intonaciu. Nie su skaredy- no nepritahuju ma.🤔
@mata90 Vazne? A ja som myslela ze to je velmi ojedinella situacia kedy exsvagrina zostane kamaratka s ostatnymi bratmi.
T amoja svagrina je naramna kocka, takze zo zaciatku kym som nepoznala som mala aj obavu, ale vyklula sa z nej velmi dobra kamaratka.
hahah a situacia ked su dvojicky? 😂
Môjho manžela brat je farár 😁, vysoký modrooký sympaťák. Je pekný
@lenkacanigova ha, ha. katolicky? Zakazane ovocie?
@andreatytler ano katolícky,a neboj ja sa zakázaného nedotknem , ale sympos to je
@pralinka25 ano, ja 😂 Su identicki (az na uces) ale svagor ma absolutne nepritahuje, nemyslim ze by som sa za nim na ulici otocila. Za to moj muz je pre mna velky fesak.
Poprosim psychoanalyzu 😂😂
ak sa na to pytas asi to nie je len o tom,ze je pekny a snazis sa najst oporu v tom,ze je to ok,aby si sa odobrobila pred sebou☺️to nie je vycitka,ja to tak vidim iba
a ak su rovnaki ako vajce vajcu,uz vobec nie je dovod na to pacenie sa ti...skor asi z jedneho vyzaruje nieco pre teba co z tvojho manzela nie
a za mna-v takychto vztahoch mam tieto senzory uplne vypnute
Má dvoch. Jeden mi je vyslovene nesympatický. S tým ani roky nie sú v kontakte, videla som ho asi 4x za 14 rokov co sú spolu. Druhý je o 10 rokov mladší, je trochu zzenstely typ, proste ako mladý chalani teraz. Nosí obtiahnuté rifle, vygelovany že keby je vychrica nepohne sa mu ani vlások na hlave.
Takže nie, nepáčia sa mi jeho bratia
Moj manzel ma 2 bratov. Podobaju sa. Jeden je krajsi, druhy menej, ale paci sa mi len moj muz. U mna robi velmi vela charakter cloveka. Zmeni sa mi pohlad na jeho vyzor, ked ho spoznam. Takze aj ten fyzicky najkrajsi clovek moze byt v mojich ociach skaredy, ak sa tak sprava.
@gladys_07 hehe nemam psychoanalyzu ale paci sa mi to. vzdy ma to zaujimalo ale nepoznam ziadne dvojicky tak som sa nemala koho spytat 😀 respektive poznam ale su to chalan baba takze nepouzitelna vzorka 😂
Manžel má 2 bratov, s jedným sa fyzicky veľmi podobá, takže aj brat je podľa mňa fešák, ale kvôli odlišnosti pováh nemôžem povedať, že by sa mi páčil, absolútne to nie je typ pre mňa, to prebíja aj fyzickú podobu 😄 s druhým bratom sa nepodobá. Má aj sestru, tá je tiež vzhľadom veľmi pekná.
s jednym vizualne dost podobny, sympaticky - to nepopieram, ale ta povaha… ja som rada za svojho, za to aky je… mohol by mat aj 10 “krajsich” bratov, klise, ale pre mna krasa prvorada nie je (a to mam - PRE MNA - najkrajsieho chlapa na svete 🙃) povaha a to aky je, je pre mna dolezitejsie, to ze je aj fesak je len “bonus”
@pralinka25 ja mám jednovaječné dvojičky chalanov a som veeeelmi zvedavá ako toto bude s frajerkami 😂 už teraz sa teším. Ale ešte si počkám 😂
Moj ma dvoch bratov, ale ani jeden z nich fyzicky ani mentalne nestoji na zamyslenie...
@mamickalisticka napis za .... neviem kolko rokov 😉 musi byt sranda mat dvojicku niekoho kto je rovnyky ako ja.

@andreatytler podobne 😂