icon

Nemocnica Bory: Zoperujú vás na vlastnú žiadosť?

Včera o 18:21

Ahojte, co si myslite o tejto nemocnici? Zoperuju vas tam aj na vlastnu ziadost? Ze napriklad by ste inde cakali, pretoze si lekari myslia, ze tu operaciu este nepotrebujete, ze sa da pockat, kym to nebude horsie. Respektive, ani sa to zhorsit nemusi. Napriklad s kolenom, jednym krcnym stavcom, karpaly, popripade podobne.
Chapete ako to myslim....

sisa_s
Včera o 18:23

O operacii rozhoduje vzdy lekar, ziadny nebude riskovat zalobu, lebo operoval nieco, co nebolo potrebne a pacient velmi chcel...kazdy stav je individualny, dohodni sa na konzultacii a uvidis

anonym_0711ac
Včera o 18:41

Špičková starostlivosť o pacienta dovezeného sanitkou na urgent, spravili mu také vyšetrenia kde by inde čakal aj niekoľko mesiacov, všetko mu vysvetlili, snažili sa za každú cenu odvrátiť kritický stav, špičkové vybavenie, izby ako na hoteli a strava fantastická 👌 Sestričky, lekári, upratovačky 🙏🏻

anonym_372264
Včera o 18:49

Bory su zname tym, ze je vhodne ich obchadzat. Zial, poucit na vlastnej chybe sme sa museli aj my. Muz mal mat dva zakroky v jednej kratkej narkoze a kvoli ich chybe s papiermi mu jeden zakrok nespravili. Druhy mal dvakrat dlhsiu rekonvalescenciu ako bolo ocakavane.
A nie, operaciu na poziadanie ti nikto pricetny nespravi.

anonym_c275da
Včera o 19:08
@anonym_0711ac

Špičková starostlivosť o pacienta dovezeného sanitkou na urgent, spravili mu také vyšetrenia kde by inde čakal aj niekoľko mesiacov, všetko mu vysvetlili, snažili sa za každú cenu odvrátiť kritický stav, špičkové vybavenie, izby ako na hoteli a strava fantastická 👌 Sestričky, lekári, upratovačky 🙏🏻

@anonym_0711ac
Kamaratka po 6 hodinach cakania na urgente odisla na Kramare

anonym_9f4442
Včera o 19:10
@anonym_c275da

@anonym_0711ac
Kamaratka po 6 hodinach cakania na urgente odisla na Kramare

@anonym_c275da bohuzial , existuje triaz pacientov
Evidentne tam sama nebola, niekto potreboval pomoc viac ako ona..

beata_k
Včera o 19:12
@anonym_9f4442

@anonym_9f4442 6 hodin je dost na akukolvek triaz

taktotedanie
Včera o 19:12

@anonym_autor nie, ziadny lucidne zmyslajuci lekar, ti neurobi “dopredu” operaciu tj nie nebude ti vymienat bedrovy klb , ked to este na operaciu nieje , nebude ti dopredu operovat karpaly, toboz aby sa pistali do neurochirurgickej operacie ked sa to da riesit aj inymi sposobmi a operacia je ta posledna moznost ak sa vsetky ine vycerpaju, sukromne neznamena, ze si tam prides vytiahnes platobnu kartu a vsetci budu skakat ako ty piskas - toto chcem, hento chcem, toto mi pooperujte

andrejka1974
Včera o 19:25

@anonym_autor nedá dá nikde vybaviť skôr čakačke sú vždy dlhé a vírom sa radšej vyhnúť

anonym_c275da
Včera o 20:46
@anonym_9f4442

@anonym_9f4442
Figu bolo to vazne na Kramaroch ju zobrali za 30 minut

anonym_c66250
Včera o 21:56
@anonym_372264

Bory su zname tym, ze je vhodne ich obchadzat. Zial, poucit na vlastnej chybe sme sa museli aj my. Muz mal mat dva zakroky v jednej kratkej narkoze a kvoli ich chybe s papiermi mu jeden zakrok nespravili. Druhy mal dvakrat dlhsiu rekonvalescenciu ako bolo ocakavane.
A nie, operaciu na poziadanie ti nikto pricetny nespravi.

@anonym_372264 A o aké zákroky slo? Vedela by si to tu napísať?

anonym_5d6f11
Včera o 22:19

Nespravia ti operáciu takto. Mne po vyklbeni ramena povedal doktor, že mi takmer 100% vyskočí do roka znova a potom mi to zoperuje. Že štatistika nepusti. Mám tam také nálezy, keďže už som raz poranené to rameno mala. Ja by som radšej nečakala, ale nezoperuju mi to bez ďalšieho vyklbenia. Príde mi to na hlavu.

anonym_bd7652
Včera o 22:21
@anonym_c275da

@anonym_9f4442
Figu bolo to vazne na Kramaroch ju zobrali za 30 minut

@anonym_c275da na kramaroch cakavam aj 4-5 hodin. Vsetko je podla zavaznosti a podla toho kolko ludi privezie sanitka. A tiez kolko ludi tam proste je. Kramare ma este v zivote nevzali do 30 minut, ani nie skor ako za dve hodiny. Zalezi vsetko aj od toho kam clovek patri. Kramare ak tam nepatris, daju ta uplne dozadu

anonym_372264
Dnes o 05:42
@anonym_c66250

@anonym_372264 A o aké zákroky slo? Vedela by si to tu napísať?

@anonym_c66250 urologicke zakroky na jednodnovej chirurgii.

anonym_9f4442
Dnes o 06:28
@beata_k

@anonym_9f4442 6 hodin je dost na akukolvek triaz

@beata_k nevies ake tam boli pripady
Ked je lekar sam na cele oddelenie, do toho 4 zachranky, zhorsenie stavu na oddeleni, akutny na urgente sorry stava sa, ries si veci so vseobecnym lekarom
Vsetci vieme ako sa pohotovpsti zneuzivaju
Evidentne neumierala ked tam sedela 6 hodin a este vladala ist na kramare

beata_k
Dnes o 06:39
@anonym_9f4442

@beata_k nevies ake tam boli pripady
Ked je lekar sam na cele oddelenie, do toho 4 zachranky, zhorsenie stavu na oddeleni, akutny na urgente sorry stava sa, ries si veci so vseobecnym lekarom
Vsetci vieme ako sa pohotovpsti zneuzivaju
Evidentne neumierala ked tam sedela 6 hodin a este vladala ist na kramare

@anonym_9f4442 Takze aj zachranky cakali pekne v poradi x hodin? Asi nie...

anonym_9f4442
Dnes o 06:50
@beata_k

@anonym_9f4442 Takze aj zachranky cakali pekne v poradi x hodin? Asi nie...

@beata_k podla triaze, aj sanitky
Nevies ako to funguje neozyvaj sa
Vlastne ha ha ty vies vsetko, si tu uz znama “firma”

anonym_c275da
Dnes o 06:57
@anonym_bd7652

@anonym_c275da na kramaroch cakavam aj 4-5 hodin. Vsetko je podla zavaznosti a podla toho kolko ludi privezie sanitka. A tiez kolko ludi tam proste je. Kramare ma este v zivote nevzali do 30 minut, ani nie skor ako za dve hodiny. Zalezi vsetko aj od toho kam clovek patri. Kramare ak tam nepatris, daju ta uplne dozadu

@anonym_bd7652
Inac ona tam patri, ja som jej hovorila ked nabuduce bude mat problem, tak ako moja mama to robila ist len sanitkou.

beata_k
Dnes o 06:59
@anonym_9f4442

@beata_k podla triaze, aj sanitky
Nevies ako to funguje neozyvaj sa
Vlastne ha ha ty vies vsetko, si tu uz znama “firma”

@anonym_9f4442 Som rada, ze som znama 😀 Nie kazdy na to ma.

tilly
Dnes o 07:04
@anonym_9f4442

@anonym_9f4442 my sme tam boli raz 9 hodín 🤣. Nechápem prečo sme tam zostali a neodišli 🙉.

anonym_9f4442
Dnes o 07:36
@beata_k

@anonym_9f4442 Som rada, ze som znama 😀 Nie kazdy na to ma.

@beata_k bohuzial v nie dobrom svetle 🤷🏻‍♀️

tilly
Dnes o 07:40
@anonym_c275da

@anonym_bd7652
Inac ona tam patri, ja som jej hovorila ked nabuduce bude mat problem, tak ako moja mama to robila ist len sanitkou.

@anonym_c275da zneužívanie sanitky nie je pekná vec... potom, keď ju budeš volať a bude to opodstatnené, nepríde.
My sme volali k svokre, ktorá mala evidentne mrtvicku a neprišli. Svokra onedlho zomrela.

anonym_a7bf93
Dnes o 07:45

cakali sme na Boroch na pohotovosti od 17:00 do 4:00 skoncilo to hospitalizaciou ale teda do Borov na urgent uz nikdy, voda im z klimy kvapala na pocitace a pacientov v ordinaciach mladunki lekari, ktorym bolo treba hovorit co maju robit katastrofa
ale sestra si napr porodnicu chvalila a dopredu brali ludi s bolestami pri menzese a pod cele zle

beata_k
Dnes o 07:46
@anonym_9f4442

@beata_k bohuzial v nie dobrom svetle 🤷🏻‍♀️

@anonym_9f4442 Mne to nevadi 😉

anonym_bd7652
Dnes o 08:13
@anonym_c275da

@anonym_bd7652

@anonym_c275da sanitkou by som sla, len ak by bolo najhorsie. Ak si myslim ze je to zle (mam problemy so srdcom), tak ma dovezie muz autom. Sanitku by som si nikdy nevolala, keby chcem len kratsie cakat. To by bolo velmi nefer voci ludom ktori by tu sanitku potrebovali naozaj.

anonym_8892cf
Dnes o 08:14

My sme boli v boroch na urgente 3x, raz s reakciou na bodnutie hmyzom, to bol syn v ambulancii do 10 minút od triaze, druhý krát muž s podozrením na renálnu koliku, z ktorej bola nakoniec platnička, to bolo 9 hodín, ja so silným krvácaním desiaty deň so zrazeninami a vysokým crp na domácom teste a teplotou, to som bola za chvíľku vybavená s tým, že má chceli hospitalizovať, ale ja som chcela ísť domov, čo som potom aj oľutovala. Nedávno som podstúpila hysterektomiu v boroch a ja som úplne nadšená. Všetko bolo super zorganizované, priestory krásne nové, žiadna padajuca omietka. Nikde som nečakala. Personál bol v pohode. Ja som veľmi spokojná.

anonym_c275da
Dnes o 09:21
@tilly

@anonym_c275da zneužívanie sanitky nie je pekná vec... potom, keď ju budeš volať a bude to opodstatnené, nepríde.
My sme volali k svokre, ktorá mala evidentne mrtvicku a neprišli. Svokra onedlho zomrela.

@tilly
Moja mala problemy zo srdcom volala ked mala + 200 a tensiomin pod jazyk nezaberal co bolo dost casto byvala sama nic nezneuzivala plus patrila na Kramare, takze nepoucuj

tilly
Dnes o 09:34
@anonym_c275da

@tilly
Moja mala problemy zo srdcom volala ked mala + 200 a tensiomin pod jazyk nezaberal co bolo dost casto byvala sama nic nezneuzivala plus patrila na Kramare, takze nepoucuj

@anonym_c275da tak to napis rovno. Z toho, čo si písala to vyznelo, že jed chceš ísť na urgentne, volaj so sanitku, aby si predbehla ľudí v rade...

anonym_c275da
Dnes o 09:41
@tilly

@anonym_c275da tak to napis rovno. Z toho, čo si písala to vyznelo, že jed chceš ísť na urgentne, volaj so sanitku, aby si predbehla ľudí v rade...

@tilly
Ano chcela sa prebehnut to je lekar poradil, lebo ked isla pred tym taxikom aj keby mala tlak 300 tak ju nezoberu lebo stale prichadzali sanitky

anonym_bd7652
Dnes o 10:49
@anonym_a7bf93

cakali sme na Boroch na pohotovosti od 17:00 do 4:00 skoncilo to hospitalizaciou ale teda do Borov na urgent uz nikdy, voda im z klimy kvapala na pocitace a pacientov v ordinaciach mladunki lekari, ktorym bolo treba hovorit co maju robit katastrofa
ale sestra si napr porodnicu chvalila a dopredu brali ludi s bolestami pri menzese a pod cele zle

@anonym_a7bf93 mladych doktorov mas aj na Kramaroch. Tam som este starsieho doktora nestretla nikdy, ci uz sama so sebou alebo s niekym z rodiny.