Pád 10 mesačnej dcéry
Ahojte maminky.Chcem poradit.Dnes ked som davala dceru do detskej stolicky ikea tak stolicka sa rozisla a mala sa zosmykla dole mnou.zlakla sa ona aj ja.neviem ci je to zbytocny stres ale idem s nou na krv a bojim sa ci si moc neublizila.Ak sa na to spytam doktorky nechcem aby ma poslala zbytocne do nemocnice na pozorovanie.hlavicku si neudrela.len sa rozplasla ako zabka.dakujem za rady.
@kapurka270
Co ma branie krvi spolocne so zlaknutim sa...vysmeju ta na pohotovosti
@kapurka270 Suhlasim s
@anjelicek26
A tiez by ma zaujimalo na co brat v tomto pripade krv.
Na krv ides asi z ineho dovodu? Ak si neudrela hlavu, hybe vsetkymi koncatinami, nic nema modre, nekrvaca, sprava sa normalne, papa, kaka, cika tak jej nic nie je a nemusis nic riesit 😉
Deti padaju casto, nie je to prijemne, ale patri to k zivotu.. Moj 9m uz dva krat zliezol z postele hlavou napred, najprv si rozbil pusu a potom mal hrcu na hlave.. Nic mu nie je ☺
@kapurka270 dieta sa vážne neudrelo, nič mu nie je a doktorka pošle na welnes mozno teba..na upokojenie do Pezinka.Nevyrabaj si problémy tam kde nie su.
Na krv som s malou bola objednana z ineho dovodu.doktorka ju pozrela a v pohode.
Neboj nic tych padov vselijakych este bude mnoho kde si aj hlavku udrie .. a tak. Pokial sa sprava ako zvycajne neriesila by som
To nič. Presne tak ako ti tu písalo viacej báb, proste podobných a iných pádov ešte bude. Môžeš na ňu dávať ako koľvek pozor a aj tak padne. Práveže by som povedala, že vtedy padajú deti ešte viac, ak sa na ne dáva pozor. Ako zákon schválnosti
To fakt supermatky musia radit hned sposobom zosmiesnujucim? Je normalne,ze sa mama zlakne. A toboz ked je prvomatka. Ved nechajte tak,ci vy ste hned boli herecky? Pri prvom dietati? Zrejme az po skusenostiach a po case nie?!
No ja by som sa teda tiež zľakla keby sa mi takéto niečo stalo ale keď vravíš, že sa iba tak rozpľasla tak by malo byť všetko v poriadku neboj sa 🙂 Hlavné je, že si neudrela hlavičku a keď nedáva najavo, že by ju niečo bolelo tak si myslím, že sa nie je čoho báť
@kapurka270 Poradim ti do buducna. Ak ti dietatko spadne, co sa urcite parkrat stane, deti proste padaju, len sleduj. Ak nema na pohlad ziadne viditelne zranenie, neries hned, len sleduj zrenicky, nadmernu spavost, ci vracanie (pri otrase mozgu). Ak nic z toho, dietatko si poplace par minut po pade, viac zo zlaknutia ako z bolesti, a potom sa normalne hra, tak sa nemusis strachovat.

@kapurka270 ved sa len sklzla dolu a nepadla na hlavicku, normalne reaguje, len sa zlakla, nie? Krv ma aky zmysel v tomto pripade brat? Ked vobec - tak den na pozorovani v nemocnici. Ale nejako nevidim u vas dovod 😨