icon

Pán Tutko Secocve - skúsenosti

veronikaniak
29. sep 2017

Dobrý večer poznáte alebo máte aj osobné skúsenosti s pánom Tutko zo Secoviec.vopred ďakujem

Strana
z3
obsadenemeno
4. okt 2017

@veronikaniak takze ide o majetky..... tak potom odlifrovat svokru. Dom je na vas, tak jej treba dat na vyber - bud sa ukludni a bude spravat normalne alebo pohrozit, ze ju date zavriet na psychiatriu.... ved to nie je normalne spravanie.
No, ale je to na vas.
Kazdopadne minat peniaze na kadejakych "liecitelov" a dufat, ze niekto iny urobi "zazrak" je velmi alibisticke.
Je to vas problem, vasa "karma" tak ju musite vyriesit vy, nie nejaky samozvany sarlatan - co podla vsetkeho aj tak nepomoze, len vas odlahci od penazi.

cacianka
4. okt 2017

ked ti je prednejšia garáž ako zdravie a zdravý vývoj tvojho syna, tak potom sem nepíš. ani s mužom sa hádať ti nikto nekáže , niekoľko slušných a kľudných rozhovorov, kde obaja navrhnete možnosti riešenia, ak to nepomôže a muž nebude riešiť problém tvojho syna, tak v kľude odíď ty. ved ked popri práci robí aj fušky, tak by si to mala na garzónku s deťmi , niekde nedaleko.
garáž môže používať aj nadalej na svoje haraburdy a nástroje, len telo a hlava bude niekde inde, nie v tom začarovanom dome. všetci 4.
alebo odlifrujte svokru tam kam patrí, k lekárom nech jej nastavia liečbu ak je chorá, len už sa zubami nechtami nedrž toho domu. pre dobro tvojho syna. ale aj ostatných.
nerieš liečiteľov a všelijakých šarlatánov, rieš svoje deti, seba , muža a jeho matku, najlepší pomocník pre tvoj problém je len ten na konci tvojej ruky - TY SAMA.

leusko217
4. okt 2017

@veronikaniak Ahoj. Ako ti tu uz baby pisali, ziadny liecitel nevyriesi vase problemy. Takito ludia len tazia z inych ludi, ktori su nestastni. Zbytocne vyhodene peniaze. Sarlatan vzdy hlada chybu tam kde nie je. A povedala si svokre o tom duchovi? Ak ano, ako reagovala? Pozor, tito ludia vedia dokonale rozvratit rodinu a vztahy. Nebud taka hlupa ze to dovolis.

veronikaniak
autor
4. okt 2017

Svokra povedala že som jej dala porobiť asi keď chodím za ním povedala že ona je dobrá a nikomu nič.l nerobí chce len nebyť sama

veronikaniak
autor
4. okt 2017

Veď ja viem že on mi znou nepomôže mne išlo skôr o spánok malého

obsadenemeno
4. okt 2017

@veronikaniak tak jej povedz, ze ked nechce byt sama, tak sa musi spravat tak, aby s nou ludia chceli byt..... a spanok maleho? Ten sa zlepsi, ked chuda chlapec nebude stresovany nasratou babou.

veronikaniak
autor
4. okt 2017

Mala by zmeniť správanie ale ajtak neviem či by som si inej našla cestu.a syn ma babu asi alergiu ešte len príde dole knqm chodí za malou 2x do dňa viac som nepovolila on sa prednou zavie do izby ona pôjde zanim že Paliiinko ahoj tak maznaco a on ticho but vypani ona zas a zas a nakoniec on skočí do nej jak kocúr a us sa byju

veronikaniak
autor
4. okt 2017

Ale správanie by mal zmeniť aj syn k svokre.ale nechce ani po dobrom ani po zlom.

cacianka
4. okt 2017

to sa bije syn s matkou, alebo malý vnuk s babkou ?
preboha to čo má byť ?

veronikaniak
autor
4. okt 2017

No môj mali z babkou

veronikaniak
autor
4. okt 2017

@cacianka svokra bola u lekára psicholog alebo psichiater neviem a dal jej lieky samozrejme ich neberie len ona si zmyslela že ich nepotrebujem.ja sa toho domu nedzim ale som asi sprostá keď beriem ohľad aj na svokru že keď odídeme nebude zvládať paltit inkaso a jasne aj hypo.ved nebudem ju platiť keď tu bývať nebudem.

cacianka
5. okt 2017

@veronikaniak ked ona vie lepsie co je pre nu dobre, tak nech vie ako zaplati svoje naklady. Bud sa staram sama o seba a rozhodujem ako chcem, alebo ak to neviem ci nezvladam, tak sa musim dohodnut a robit kompromisy.nemusi to byt presne 50 : 50, ale tak aby to co najviac vyhovovalo obom stranam. Pripravte si navrhy a moznosti sadnite si v klude a ak nepomoze dohoda, odchadzate a platit si budete inde.

cacianka
5. okt 2017

Toto nesmies pripustit, aby mali bral ako samozrejme ze sa moze bit, bude mat 12 a zabije niekoho, le bo je to normal ?!?
Ale chapem aj jeho, lebo je z nej tak rozhodeny ze nevie ako inak sa ma branit. Keby utekal, tak raz utecie velmi nebezpecne, navzdy. Je vystaveny velkemu tlaku a stresu a to ho poznaci aj vam bude vycitat ze ste mu posrali detstvo a nechali na nom hnusne nasledky

veronikaniak
autor
5. okt 2017

On je kluchny chlapec aj v škole len k nej je taký ale us to ak pokročilo že je taký hoci mu nič ona nerobte naposledy spadol zostal nohu a ona sa mu smiala on začal z nej plakať a skočil do nej jak kohút.a nakoniec mu povedala ti niesol dzrcko ti si hovädo
Moje kvapky trpezlivosť dokvapkavaju.a nebudem brať ohľad na nikoho

cacianka
5. okt 2017

@veronikaniak prepac ale pises strasne
Ber ohlad len na svoje deti a seba

lucienka1981
5. okt 2017

To vazne povedala babka svojmu vnukovi,ze je hovado? Tak ona potom musi byt velmi ale velmi zla zena ked svojim najblizsim takto "krasne" hovori.Fuj hanba takej zenskej 😔 Nic v zlom,ale ona nemala mat deti 😠

veronikaniak
autor
5. okt 2017

Mne telefón opravuje slovíčka neviem to vypnúť.

veronikaniak
autor
5. okt 2017

Povedala ti nesi decko ti si hovädo

obsadenemeno
5. okt 2017

@veronikaniak tu ani nejde o slovicka, ale tie hrubky v nich..... 😨

veronikaniak
autor
5. okt 2017

@obsadenemeno keď mení slovíčka tak mení a i y aj ti a ty ...

obsadenemeno
5. okt 2017

@veronikaniak samozrejme. ale takisto ti dava option to zmenit kliknutim na spravne slovo, ak ho takto napises. Mne telefon meni slovenske slova na anglicke, cize musim opravit. A nevyhovaram sa na telefon.

a telefon meni slovicka na zname, nie na "kluchny" a "nesi" a "dzrcko" a podobne. Take slova neexistuju.

veronikaniak
autor
5. okt 2017

To malo byť že ona povedala dzecko

akt1
13. dec 2020

@veronikaniak poznám a mám dobrú skúsenosť chvála Bohu

cacianka
13. dec 2020

@akt1 2017

Strana
z3