icon

Partie

20. nov 2022

Ahojte v poslednom čase si viac všímam fotky ľudí ktory niečo dávajú na FB a vo väčšine vidím samé partie a príde mi že je to normálne že sa ľudia stretávajú a nechápem ale ja niesom úplne že introvert ale môj priateľ má partiu ktorú všade ťahá ( väčšinu ľudí z nich ) ale ja s tým veľmi nesúhlasím a ako keby mi vadilo že musím čas stráviť s ľuďmi keď ideme s nimi von len odpocitavam sekundy kedy pôjdeme domov a konečne si ľahnem,oddychnem,pozriem seriál ,ale pritom ľudí mám rada čo mám kamarátky tak rada s nimi idem na kávu len mi vadí viac ľudí ale není to žeby som sa bála alebo nechcela s nimi byť ale mám to v sebe akurát mi vadí že frajer je naštvaný keď nesúhlasím aby s nami všade niekto niekam chodil mne nevadí byť aj stále v dvojici ale jemu tiež nie ale radšej je keď je viac ľudí pokope čomu ja nechápem vie mi to niekto vysvetliť ?

hilda08
•
20. nov 2022

Tak sa dohodnite, ze raz pojdete len vy dvaja, potom partia, a striedajte to….ja nechapem ludi co stale musia byt obklopení kopov kamaratov, my chodime najradsej len my, len par krat do roka ideme s partiou. Kebyze je to moj priateľ, tak ma to trapi, ze nechce tráviť čas len so mnou. Ved take výlety su super na prebratie všetkých možných tém, spoznávanie sa.

luccija
•
20. nov 2022

Tak ty bud doma a nech ide sam.Tiez mam rada aktivity s viacerymi ludmi

dadka128
•
20. nov 2022

Tak je fajn občas zájsť do kolektívu medzi kamarátov, ale stále, to by aj mne vadilo... Najlepšie je tráviť čas spolu

nicegirl369
•
21. nov 2022

Uplne ti rozumiem, ja som podobná.