icon

Partner a jeho kamarátka

nesa929
21. apr 2015

Ahojte, mam problem s partnerom a jeho kamaratkou.. Sme spolu uz 7 rokov, tu svoju kamaratku pozna dlhsie ako mna (myslim, ze ju aj pred cca 10 rokmi aj chcel) a su v neustalom kontakte, tym myslim skoro kazdy den. Pisu si, o com, to neviem, nehrabem sa mu v mobile. Vie, ze som na nu alergicka, tak ju ani nespomina, pravdepodobne sa aj obcas stretnu, ale ako sam tvrdi, pre pokoj v rodine o tom radsej nehovori. Pred vyse dvomi rokmi som sa s nim o tom aj pohadala, chcela som, aby to obmedzil, ze to nie je normalne. Ale podla neho to je uplne normalne. Neviem, co dalej, neviem, ci som ja ta divna a nenormalna... Prosim poradte mi, ak mate podobnu skusenost, potrebujem nazory ludi s nadhladom.. Vdaka

peneloppe
21. apr 2015

ako pisete baby su rozne typy kamaratstiev ale medzi muzmi a zenami su tie nevinne a dlhodobe vacsinou take tie co pretrvavaju este zo skolskych cias, a raz za cas sa stretnu ale zeby si sustavne vypisovali a stretavali sa? tak take nepoznam teda
kazdy nejako obmedzi kamarastva ked je vo vaznom vztahu, ked pridu deti, je to prirodzene podla mna, ibaze by potom tie kamarastva prerastli dalej a kamaratia sa pary navzajom a neskor aj cele rodinky. ale zeby dvaja sa stali stretavali a ostatni partneri ich ani len nestretli, to normalne nie je

timea7
21. apr 2015

@ig0r nemyslím si, že je to celkom tak, aj keď v mnohých prípadoch určite, ja mám od detstva viac kamarátov medzi mužmi, ale ani jedného nezadaného, ani jedného takého, s ktorým by som udržiavala pravidelný kontakt, stretneme sa (takmer nikdy sa nestretneme len my dvaja), pokecáme a napr. aj tri mesiace o sebe nevieme. A aby som niektorého vláčila domov, keď nie je partner doma? To je choré, moji kamaráti sú aj jeho kamaráti, väčšina našich stretnutí prebieha tak, že sú tam oni so svojimi partnerkami a ja s mojím partnerom. Neexistuje nič také, čo by som riešila s niektorým z nich a nevedel by o tom môj partner, naopak, on je mojou bútľavou vŕbou.

nesa929
autor
21. apr 2015

Tak ta jej navsteva u nas, ked som bola prec, vraj bola preto vtedy, lebo kebyze ju dovedie vtedy, ked som tam aj ja, zazerala by som, nakolko ju nemam rada. To som dostala ako odpoved na to, ze preco ju doviedol ked som bola mimo SK. A ked som sa pytala, o com si tolko vypisuju, tak ze o kazdodennych beznych veciach. Ja neviem, ale ja si nepotrebujem ani s najlepsou kamaratkou pisat kazdy den. Inak ta jeho kamaratka nie je vobec jeho typ, ani vlasmi ani postavou, proste neviem, preco ju tak potrebuje k zivotu... Nemyslim si, ze ma s nou podvadza alebo podviedol, to urcite nie, ale aj tak mam toho po krk. Nemyslim si ani to, ze by ona po nom isla, ma uz dlhsie priatela. Ale proste aj tak... Och joj ☹

natalym
21. apr 2015

@nesa929 No je to veru na pováž. A nie je to od neho pekné. A ako si sa dozvedela že bola u Vás? Povedal Ti to?

mawka
21. apr 2015

@nesa929 a preco ju nemas rada, ked ju nepoznas? nemas tak trochu mindraky ze je mozno krajsia a podobne? z toho moze pramenit tvoja averzia voci nej a pritom to moze byt normalna baba. no a tvoj ta asi pozna vies. pokial mas na nu blbe narazky uz teraz, tak sa mu mozno ani necudujem...

natalym
21. apr 2015

@mawka tak pokiaľ jej on prednáša každý deň aká je fasa, tiež by som ju nemala rada. Ťažko takto súdiť.

nesa929
autor
21. apr 2015

Nie, ja som to zbadala, ze niekto u nas bol, tak som sa ho pytala, ze kto... Tak potom povedal. A nemam na nu blbe narazky, ani nemam mindraky, to nie, len jedneho casu sme sa kvoli nej dost hadali, ked som chcela, aby to obmedzil. Ale preco nikdy nemal snahu este predtym ako som mu to zacala vykrikovat zoznamit ma s nou... Vzdy bol len ona a on. Nikdy nie vsetci traja.. Keby ma s nou zoznamil na zaciatku, mohli sme predist mojmu ziarleniu a podobne...

natalym
21. apr 2015

@nesa929 A ako si zbadala, že niekto u Vás bol?

peneloppe
21. apr 2015

@nesa929
To mas uplnu pravdu, na zaciatku ta s nou mal zoznamit.

Inak ja som mala jedneho super kamosa v praci, to som bola uz zasnubena. Stahovali sme sa z prace do novych priestorov viacere oddelenia aj z inych casti a tam sme sa stretli. Normalne sme si padli do oka, teda ako kamosi, inak sa mi vobec nepacil, a tak sme si rozumeli. stale sme si emailovali v robote, domov odchadzali spolu, atd atd Moj manzel, vtedy snubenec o nom vedel a kedze som mu vsetko hovorila, tak neziarlil. Dokonca som ich aj zoznamila. Mali sme pred svadbou a moj muz potom aj navrhoval aby som si ho pozvala ked chcem ale uz sme mali vsetko dohodnute, tak som to nesla komplikovat.

Takze da sa aj kamaratstvo ale odtial potial.

1martincanka1
21. apr 2015

@nesa929 nechapem ako sa da vseobecne dennodenne kamaratstvo 7 rokov tolerovat.. som asi divna, ale mne by to prekazalo.. ak je medzi muzom a zenou, tak duplom, nakolko si myslim, ze VZDY to jedna strana bere inak ako kamaratstvo a skor, ci neskor su s tym spojene problemy..

nesa929
autor
21. apr 2015

@natalym no normalne, mame taku skrinku na caje, tam mam naskladane viacero druhov cajov a ked pride navsteva, vybera si z toho a potom to bolo zrazu na inom mieste, okrem toho sa mi pri umyvani podlahy tahali pod mopom dlhe blond vlasy (ja mam tmave) a tak... Cize som hned vedela, ze tam nebol sam.

simca06022011
21. apr 2015

@nesa929 a to kolko bola u vas ze nechala vlasy po byte ? :P TO som este nepostrehla po navstevach u nas 🙂))

peneloppe
21. apr 2015

@nesa929
Neviem si to predstavit ze by si moj partner vodil domov nejaku zenu ked ja tam nie som, myslim ze ani jemu by sa to nepacilo. Asi bola prilis dlho tolerantna.

domak2
21. apr 2015

@mawka a si si aj 100% ista, ze keby si dvakrat zmurkla, tak by ti povedal, ze ale co si, ved sme ako brat a sestra? 🙂 Lebo ty si mohla vyjasnovat a on mohol prikyvovat...
Inak k teme, tazko povedat, ked ani jedneho z vas nepozname, kazdy ma ine limity co je este ok a co uz nie. Skusila by som sa mozno premoct a chciet ju spoznat a ak by som zistila, ze je to len zaludna presibana liska co ciha na mojho nic netusiaceho nevinneho baranka, tak by som asi jednala ostrejsie. 😀

sasa1310
21. apr 2015

aj ja som mala takého kamaráta...veľmi dobrého....a potom bolo z toho niečo viac, ale v riadnej tajnosti....a v podstate sme stále kamaráti. Aj napriek tomu čo bolo....takže ja na takéto vzťahy kamarát-kamarátka neverím...

natalym
21. apr 2015

@nesa929 No dobre a Ty si sa ho opýtala, kto u Vás bol alebo Ti to na základe zisteného sám povedal?

nesa929
autor
21. apr 2015

@simca06022011 netusim fakt. Mozno ma poskodene vlasy a vypadavaju jej, mozno si ich naschval vytrhla a pohadzala po zemi, mozno... Neviem fakt.. Ale citila som sa dost zle.. Ako aj teraz

nesa929
autor
21. apr 2015

@natalym ja som sa ho pytala ci u nas niekto bol, on ze ano, ja na to ze ci ta jeho kamaratka a on ze ano. Preco? Je v tom rozdiel?

simca06022011
21. apr 2015

@nesa929 no tak to ti verim... len nechapem preco sa ty mas citit zle, zle by malo byt tvojmu partnerovi.... a na tvojom mieste mu prelasujem ten telefon a nestresuj sa. Alebo si najdi kamarata... davno zabudnuteho a pozvi ho na navstevu ;)

sasa1310
21. apr 2015

@nesa929 podľa mňa si riadne naivná. Doniesť ju domov keď si neni doma...a ešte keď vie, že ti to bude vadiť? Prečo robí to, čo ti vadí? Nad tým si nerozmýšľala? Prečo toto riskuje, keď vie, že môže o teba prísť?
Keby bola len kamarátka, tak ju zavolá, keď si doma....tam je niečo iné.

natalym
21. apr 2015

@nesa929 Rozmýšľam nad tým. Takže sám od seba Ti to nepovedal. Až keď si to zistila a opýtala sa. To Ti ako ani nemienil povedať?

nesa929
autor
21. apr 2015

@peneloppe ked vies, nechcem mu teraz povedat bud ja alebo ona.. Bojim sa mozno aj toho, ze by to bola ona.

natalym
21. apr 2015

@nesa929 Lenže ak ona je v jeho hlave, tak to raz príde a ani pýtať sa nemusíš. Tak Ty potom niečo tušíš.......

nesa929
autor
21. apr 2015

@natalym neviem ci by mi to povedal, mozno po case ano

natalym
21. apr 2015

@nesa929 No je to divné.

nesa929
autor
21. apr 2015

@simca06022011 aj nad tym som uvazovala, aj som mala prilezitost, ale ked mne to proste neda, robit take veci, co by sa mne nepacili... ☹ som asi hlupa

sasa1310
21. apr 2015

@nesa929 máš ty vôbec hrdosť? Koľko máš rokov, že čakáš na to, čo on spraví čo on povie. A ty sa bojíš, že čo keď si vyberie ju....dokedy chceš čakať? Roky plynú a ty zistíš, že najlepšie roky si vlastne premrhala s človekom, ktorý čakal kedy sa mu "kamarátka" uvoľní

nesa929
autor
21. apr 2015

@sasa1310 to co pises znie velmi rozumne, ked to takto citam...

sasa1310
21. apr 2015

@simca06022011 myslím, že tu nie je o čom. Kamaráta nosiť domov, že čo on na to povie, si myslím, že je zbytočné. Tu je jasne vidieť, že chlapcovi je prednejší vzťah (kamarátstvo-ťažko to nazvať) ako vzťah zo svojou priateľkou. Pretože každý zamilovaný by mal v prvom rade robiť to, čo robí jeho partnera šťastným. A keď mu jednoducho niečo prekáža, a vie, že ho to raní, tak to jednoducho nerobí...
Myslím si, že dievča stráca čas...a chlapec nevie koho vlastne miluje a nevie sa rozhodnúť, že ktorú alebo obe naraz...

mawka
21. apr 2015

@domak2 nehrot to 😀 nie, aj keby som desat razy zazmurkala, aj keby som sa vlnila ako hadica okolo neho, tak by to s nim ani nepohlo. nie som jeho typ. som uplne opacny typ od tych, ktore sa jemu pacia. takze som si ista a viem, ze ako zena resp sex objekt s nim proste nehnem 🙂 a to je dobre.
vynimky existuju no, tak co. som jedna z nich.