icon

Partner berie steroidy

monaaa
20. jún 2016

Ahojte baby.....stal sa nam doma problem.....uz dlhsiu dobu som si vsimla ze nas tato je nervozny. Svoje nervy si chodieval vybit do posilnovne, neskor zacal cvicit aj v robote, bolo to jeho hobby a i ked sme sa obcas preto pohadali tak som mu to respektovala lebo ako on sam argumentoval aj on potreboval oddych.....

Posledny tyzden vsak cista katastrofa a bol na mna ako pes... Zhukal ma v lidli ze karfiol nebude jest ze tam niesu bielkoviny, ze on chce maso, boli sme na svadbe kde ma zhucal v kostole kvoli malemu v kociku....no katastrofa ... Stale som si nahovarala ze ma toho vela a......
Dnes som ho nasla ako bere steroidy( stanosol) a zrejme si picha aj injekciami..... Voslo do mna tisic certov, nasledovala hadka ze to su iba prohormony, krik, vyhrazky....poslala som ho byvat k svokre ( ta mi medzitym volala ze iba prehanam ze steroidy a plna taska liekov bez oznacenia nie su drogy).....
Teraz sedim na gauci skace po mne nase 16 mesacne cudo a rozmyslam co dalej......co nato poviete? Prehanam? Mate skusenost? Co robit?mozem dat niekomu takemu dieta do ruk? .dakujem

Strana
z3
danavdana
14. sep 2016

@arrest pomylene hodnoty...ale budis. Aspon som sa zasmiala. Tak vela zdaru, nex z toho dlho zijes teda...

dominika7990
14. sep 2016

@monaaa držím palčeky do života a je mi veľmi ľúto že to takto dopadlo 😢 Ale ber to z pozitívneho hľadiska. Radšej že si teraz prišla na to aký je než neskôr. Momentálne si bábätko tieto veci ešte hádam nepamätá a ty nájdeš preň lepšieho otca. Ten debil si ešte len uvedomí čo stratil 😔 Uvidíme ci mna nečaká to iste. Pretože som 23 týžden a partner vždy kamosom povie že konečne sa môže ,,napumpovať" pritom moj postoj k steroidom veľmi dobre vie... Že buď to alebo rodina... Ked chce nech cvičí no nech to je zdravé cvičenie a nie take pri ktorom bude z neho nervózny, impotentný debil.... Taky vzor pre svoju malú fakt nepotrebujem... Držím všetky palce a hlavičku hore. Horšie už nebude. Odteraz už môže byt pre vás len lepšie aj ked trosku tažšie ❤️

michal3691
20. sep 2016

jedina ktora tu dava normalne odpovede je petuska7792 ktora ma pojem aj o tom co vlastne steroidy a ich uzivanie znamena , ostatne ako vzdy mimo realitu 🙂 steroidy funguju v cykloch nie celorocne 🙂 ale typek evidetne debil ked sa zachoval ako zachoval 🙂 typujem na burana 🙂 Ale steroidy niesu take zle ako si vsetky myslia a este tento typek ich nazor podpori 🙂 To co sa stalo ale nieje dosledkom steroidov 🙂

vlasta1818
22. sep 2016

@arrest tak to je fakt super 😀

lucufuk
24. jan 2018

nehnevajte sa na mna ale neskutočne som sa pobavil dobrá telenovela ... nieje nič na steroidoch chlap má agresiu v génoch treba vediet brat a v tejto dobe ženy by chceli zženštilých chlapov ked kus chlap je chlapom už je agresor :D :D :D ale ked niekedy vidím tých metrosexálou nohavice ako legíny,ofinky a žena poňom zhukne tak je ticho ten by ani svoju rodinu nevedel ochránit 🙂 chorá doba nevidím natom nič zlé ked si podporí testosteron a chlap je chlapom pravdaže neprehánať a nerobit scény

mia160316
24. jan 2018

Ahoj !bude to len horšie ak stym neprestane.
Najlepsie bude aj pre teba aj pre maleho ked sa manzel co najskor rozhodne či bude žiť ako zodpovedný rodič alebo nie.

kaja153
Autor odpoveď zmazal
lucufuk
12. aug 2018

prosím baby nedávajte svoje rady ked nemáte stým skusenosti len fantasmagorie s internetu lebo je to priam trápne čo píšete :D umely testosteron=je neplodny? WTF?? :D mužom bežne klesá testosteron po 30r života niektorý čo maju nafigu životný štyl a stravu ho maju už v 40 odstavený dosledky velké brucho,unavenost,ženskosť,slabé libido,depresie aťd... v usa sa berú bežne terapeutické dávky testosteronu,rastoveho hormonu človek sa cíti ako mladý,dokáže mať sex aj 5x denne, má zaujem o aktivity,udržuje mu to dobru postavu,nápady dravost proste chlap má byť chlapom .... chápem že niektoré by ste chceli kludných,manipulatívnych podpapučníkov ale každý chlap to má v genoch agresiu,bojovnosť atd terajšia doba je taká že tých alfa samcov je pomenej teraz skor taky homo style letí vygelovany buzíci s ofinou obtiahnute ryfle ako legíny neschopný fyzicky ochránik seba ani svoju rodinu ale vdaka tymto genom by sa náš druh nevyvynul ostali by sme niekde v dobe kamennej :D steroidy nerobia s ludí netvorov ked má niekto agresívnu povahu tak mu to može vystupnovať ešte viac ono to nasobí jeho vlastnosti čo má každý individuálne ked ma niekto depresie tak pri užívaní steroidov ich bude mať ešte vetšie atd taktiež negatívne vlastnosti pupáky,ochlpenie to možu mať 1 zo 100 :D na internete je popísaních XY blbostí steroidy su lieky používaju sa bežne v zdravotníctve ked ich niekto nevie užívať a berie ich vela to je už každeho problem... ale neodsudzoval by som hned steroidy ako také... všetko je to iba v hlave každeho čo ich užíva a blbcov čo ich nevedia brať... osobne poznám ludí čo ich berú 10-15 rokov s prestávkami a niesu ani neplodny lebo v kúre mali deti a su zdravé,taktiež nemaju vedlajšie učinky maximálne vypadávanie vlasov a hruby hlas ale to to u testosteronu bežné

uba199
9. feb 2025

Môže sa fajčiť ket beriete streoidi ale tabletkove?

karolg81
17. máj 2025

Ahojte, prečítal som to celé ale je tu hodne honu na čarodejnice/mýtov a pod. popísaných, tak niektoré sa pokúsim uviesť na pravú mieru. Okrem iného fitko patrí k môjmu životu cca 30r a o steroidy sa zaujímam komplexne rovnako ako o techniku cvikov, stravu od A-Z, spánok a všetko, čo vie ovplyvniť výsledky). Tým, čo sa ich problém netýka, rovno odporučím ušetriť ťas a preskočiť a tí, ktorých sa to bytostne týka, si to prečítajú aj tak a snáď im pomôžem priblížiť závažnosť užívania steroidov.

-najčastejšie zneužívaný je testosterón v rôznych formách z hľadiska aktívnej dĺžky účinku v tele tzv. ester- (prirovnám k múke- hladká, polohrubá, hrubá a škodlivosť majú rovnakú)
-steroidy sú v prvom rade liek a za týmto účelom boli vyvinuté ale rovnako ako iné lieky sa zneužívajú.
-testosterón má v tele každí v rôznych hladinách (meria sa v mmol) dokonca aj ženy
-vo svete sa steroidy používajú od doktorov na predpis v nízkych dávkach napr. aj na rakovina prsníkov u žien. U niekoho je prirodzená forma tvorby vlastného testosterónu nízka s čím súvisia rôzne veľké problémy od menej závažných ako spavosti, rôzne ťažkých depresií, cez stredné ako neplodnosť, diabetes, obezita, zhoršená imunita , únava dokonca znemožňujúca 8h prac. dobu, nerozvinuté svalstvo až po ťažké ako kardiovaskulárne väčšinou už spojených aj s inou chorobou často vzniknutou práve hormonálnou nerovnováhou. Rovnako sa na liečbu používajú testosterónové steroidy a to väčšinou celožiovtne alebo roky.
-suplementácia testosterónu zvyšuje hladinu prirodzeného testosterónu v tele a ak nie je príliš vysoká, má skôr pozitívne účinky na telo (samozrejme ako u každého lieku nájdete popísané vedľajšie účinky ale tie sa pri rozumnom využití/ v rozumných hladinách nedostavujú na čo slúžia krvné testy ktoré Vám urobia za pár eúr v odberných miestach. Čo všetko dať urobiť, záleží od jedinca, veku, použitého steroidu, zdravotného stavu atď ale určite testorenón, estrogén a ďaľších x ako hemoglobín, cholesterol...)
-orálne t.j. tabletové steroidy sú paradoxne v drvivej väčšine prípadov nebezpečnejšie ako injekčné.
-medzi vedľajšie účinky patria hlavne poškodenie pečene (u tabletových – u injekčných takmer nepozorované)- rovnako sa dá riziko minimalizovať pravidelnými krvnými testami, rôzne kožné problémy u niektorých typov steroidov alebo vyšších hladinách ako akné, príp. ekzémy (zriedkavejšie). Ďalej zhoršenie zraku ako zraková ostrosť (tá však môže súvisieť nie celkom priamo so steroidmi ale s vysokými záťažami a očným tlakom), androgénne problémy ako podanie vlasov/zvýšené ochlpenie. Pri neuváženom používaní zväčšené srdce, onkologické problémy.
-psychická časť: steroidy zvyšujú hladinu hormónov a ako už každá žena vie, keď hladiny kolíšu, prejavuje sa to na náladovosti, podráždenosti ktorá je previazaná napr s dostavením hladu, nadmernej „žravosti“, kvalite spánku, sexuálnom apetíte a pod. Na toto všetko sú jedinci menej a viacej citlivý rovnako ako medzi vašimi kamarátkami 😊. Do značnej mieri (hovorím o 80%) viete tieto negatívne vplyvy pod odborným dohľadom ideálne špecializovaného Dr. rôznymi technikami minimalizovať.
-k problému autorky monaaa- ako tu už bolo spomenuté v komentároch, pravdepodobne manžel je aj v bežnom živote bez suplementácie viacej citlivý človek na kolísanie nálad (v tu spomenutom probléme agresii. Zvýšená hladina testosterónu tento problém môže umocniť, hlavne za predpokladu nesprávneho dávkovania a kolísania hladiny. Určite by si situácia zaslúžila citlivý prístup odborníka, ktorý by vedel problémy odladiť alebo steroidy vysadiť čo však podstatu problému nerieši, len ju zmenší v podobe miernejších reakcií. Neriešené „drobnosti/problémy“ človeka sa však akumulujú, čo skôr či neskôr niekde vyeskaluje podobným prejavom v róznych intenzitách.
-alkohol/cigarety- určite nie sú vhodné pre zdravý životný štýl či už s alebo bez steroidov. Z hľadiska suplemetácie/užitia steroidov sú nevhodné hlavne kvôli ovplyvneniam akýchkoľvek výsledkov tréningov a celého cvičenia kde majú docela významný dopad hlavne ak človek „flámuje“ celú noc a s alkoholom to preženie. Z hľadiska škodlivosti ak pominieme ich všeobecne nezdravý vplyv, sú mierne nebezpečné s pohľadu pečene kde v kombinácii hlavne orálnych steroidov môžu viac zaťažovať pečeň a pri častejšom povyrazení môžu mať trvalé následky (znova pravidelné testy a dohľad by na problém mali upozorniť). Cigarety zas na okysličenie, decht a iné usadeniny v pľúcach čo steroidy môžu negatíne účinky znásobiť a vyústiť v onkologicné ochorenie.
Na záver- nechcem určite steroidy obhajovať (ideálne sa je im vyhnúť) ale uviesť informácie na správnu mieru a vyhnúť sa „honu na čarodejnice“ plynúceho z nedostatku informácii.

Držím palce a hlavne odporúčam ohľaduplnosť, snahu o porozumenie medzi ľuďmi všeobecne a nenávisť + pálenie mostov nechať vo vážnych vzťahoch nechať až keď všetko ostatné zlyhá.

karlamon
17. máj 2025

@monaaa u známych steroidy tiež boli príčinou rozchodu.. Určite nepreháňaš

jamidea
17. máj 2025

@monaaa citala som od zaciatku po tvoju info, ze je koniec. A presne ood zaciatku som myslela na to, ze po steroidoch by chlap trtkal
Aj nebohu, ze ci to vydrzi.
Teraz uz len drzat sa nejako a skusit zit. S nim a so steroidmi nie. Drzim paste

Strana
z3