Partner chce, aby som schudla
Ahojte baby.Prosim vas neviem čo mám robiť.
S mojim partnerom sme spolu 7 rokov a ja už konečne som začala tému svadba a rodina.
Bývanie už máme a tak som chcela niekam posunúť naše životy.
Dnes keď som začala túto tému mi povedal že o takýchto veciach sa budeme baviť keď začnem zo sebou niečo robiť.A ja že čo napríklad? A on že musíš schudnúť do svadobných šiat.
Dosť ma to zabolelo,nezmohla som sa na jediné slovo a hneď som plakala.
Už nemám chuť nic riešiť keď ma nemá rád takú aká som.Ale v posteli mu to nevadí,sex chce stále.
Vzdy su na vec dva pohlady, zalezi kotory si vyberies. V okoli poznam vela parov kde je muz stihly a žena nad 75kg. Vsetko su to pohodaci s stastny ludia. Taka Evelyn je mi velmi sympatická ju si chudu ani neviem predstavit. Navyse vsetko je o sebavedomi. Aj silnejsia zena ked je pekne upravena moze mat viac sexepilu ako chuda teplakova zirafa. Zalezi co vyzarujes navonok a co chces ty, a aj ako ti to ten partner povie. Na jednej strane si vaz uprimnost - lepsie vediet ze sa mu to prestava pacit a ma obavy, ako keby ta mal klamat a potom podvadzat nebodaj. Poloz si aj ty otazku ako by sa ti on pacil s velkym pupkom? Je to len o diskusii medzi vami na com sa zhodnete.
@nistika no tak neviem stále nevieme o akej váhe sa bavíme. No ale ak je ona spokojná tak ten jej nech si nájde inú potom ju asi nemá rád inak by jej to nepovedal.
@froschka
Toto som chcela aj ja napísať. Nie je všetko o postave ... pokiaľ sa nebavíme o nejakej brutálnej obezite. Poznám chudé baby a presne, nevyžaruje z nich nič. Mala som spolužiačku a kolegyňu, ktoré boli obe také guličky, ale boli úžasné. Vedeli sa perfekne obliecť a mali toľko elegancie a šarmu v sebe a také perfektné vyžarovanie ... každý bol rád v ich spoločnosti 🙂
@froschka presne tak ako si napísala. Nemôžme byť všetky rovnaké niekomu sa páčia chude inemu pevnejšie ide o to co v tom cloveku ju ake ma srdiečko ja neodsudzujem nikoho život nieje len o tom kto a ako vyzerá.
@butterfly333 s tym suhlasim, taku moznost ma kazdy z nas
Jemu nejde o to, aby si reálne schudla (to mu je evidentne jedno, keďže spávať s tebou dokaze). On si ta proste nechce zobrať, tak ti povedal niečo, čím ťa rani a ublíži ti. Poslala by som ho do kelu. Uz len z toho dôvodu, že je to obyčajný zbabelec a nedokáže ti priamo povedať, že si ťa nechce zobrať, tak na to išiel cestou tvojho poníženia.
A keď by chcel teraz niekedy sex, tak by som mu povedala, že až keď priberie a bude vyzerať ako chlap.
@cuci22 no vidis,u nas naopak, najprv sme mali syna a on ze hned druhe chce a ja ze ne,lebo chcem schudnut do siat...dnes mame dve deti a dva velke pupky, a o dietovani sa snim bavim viac ako s kamoskou 😅😅😅
Podla mna ti naznacil ze sa mu prestavas pacit alebo pritahovat, podla mna je to lepsie ked je k tebe chlap uprimny ako keby to v sebe dusil a neskor sa s tebou rozisiel lebo si nasiel atraktivnejsiu. Sama pises ze si pribrala tak je normalne ze sa to priatelovi nepaci. Ja som tiez pribrala a sama muzovi poviem ze som ako mrochta musim zo sebou nieco robit, netreba byt vztahovacny.
Ako povedal kamaratkin manžel, keď mu porodila druhé dieťa a niečo na nej ostalo: veľká riť je základom rodinného šťastia. 🙂
1. Nemá ju až tak veľkú, ale väčšiu ako kedysi
2. Týmto odzbroji všetkých neprajníkov. Svoju ženu miluje za to, aká je a čo pre neho znamená, nie koľko ukazuje váha
3. 63 kg človek mužského pohlavia (schválne nepíšem chlap) pre väčšinu z nás teda chlapom nie je. To by mohlo tomu tvojmu hrdinovi docvaknúť 😉.
@cuci22 dobre znamenie je, ze chce sexovat. To ti zavidim. To schudnutie mozes skusit sama a nenapadne. Sama sa mozes lepsie citit a potom si das strop casu, dokedy by sa mal sam od seba rozhybat. Ak nic, tak nic. Nemusis s nim ostat. Pekne schudnuta si mozes vyberat. Ak neschudnes, budes mat na krku vola a inych napadnikov asi pomenej.

@butterfly333 a co ak ano? co ak je spokojna?