icon

Povedať partnerovi o nevere po rozchode?

21. aug 2026

cauko. Asi aj vam sa stalo ze ste si prestali rozumiet ,alebo vas partner sklamal. A boli ste dohnane k tomu si zacat s iným. Konecne sa rozvediete, mate to za sebou, ale stale vam robi zo zivota peklo.. Povedali by ste mu z truchu, ze nebol jediny a ze ste mali aj dalsich a kolko? Aby ste ho umlcali?

anonym_edfae7
21. aug 2026

Nie, nebudem robiť zo seba väčšiu kur.u ako som

autor
21. aug 2026
@anonym_edfae7

Nie, nebudem robiť zo seba väčšiu kur.u ako som

@anonym_edfae7 nebud vulgarna to si vyprosim. Pytam sa ine.

anonym_95df4d
21. aug 2026

ak si myslis, ze potom bude kludnejsi, tak do toho ... 🙂 dalsich a kolko, takze ich bolo viac ...?

thereisabear
21. aug 2026

Nie

anonym_d0a116
21. aug 2026

Uz ste sa rozviedli, tak načo. A vraj "boli ste dohnaní"🤦‍♀️.

anonym_95df4d
21. aug 2026
@anonym_d0a116

Uz ste sa rozviedli, tak načo. A vraj "boli ste dohnaní"🤦‍♀️.

@anonym_d0a116 zaujimavy argument. 🙂 preco si bol neverny(a)? dohnal(a) si ma k tomu ;)

selest
21. aug 2026

Ako a co tym chces docielit? Stane sa to co potrebujes aby sa stalo ked mu to povies? Tak smelo do toho. Ja by som mlcala a venovala energiu niecomu zmysluplnejsiemu co mi prinesie do zivota nieco pozitivne. Tak ale ty vies co chces. Su ludia co sa radi valaju v sra*kach este aj po rozchode ked uz by malo byt vsetko ukoncene

anonym_29655e
21. aug 2026

Nic a nikto ta k nevere nedohnal, rozhodla si sa pre nu sama a uplne dobrovolne.
Ale ak myslis, ze ti bude lepsie, ked mu povies, ze si sa stala rozhodnozkou este pocas manzelstva, tak smelo do toho. Aj ked si myslim, ze sa ti aj tak neulavi. Len bude o tebe roztrubovat, ze si rozhodnozka co dala kazdemu, tak potom sa necuduj co sa zacne diat.

sissy27
21. aug 2026

@anonym_autor nie, načo? situáciu to nezlepší.
A mimochodom, nebola si k ničomu dohnaná, rozhodla si sa sama, kľudne sa dalo s iným kolíkom počkať až po rozvode, ale to už jedno.

anonym_18267f
21. aug 2026
@anonym_95df4d

ak si myslis, ze potom bude kludnejsi, tak do toho ... 🙂 dalsich a kolko, takze ich bolo viac ...?

@anonym_95df4d podľa mňa ho tým viac vyprovokuje a bude jej ešte aj do ku.iev nadávať.pani asi nebude zrovna najinteligentnejsia

maca1984
21. aug 2026

A kto ťa prosím ťa dohnal k tej nevere ? Pre ňu si sa rozhodla sama.
Nikdy by som sa neznížila k tomu že budem neverná. Vzťah/ manželstvo sa dá ukončiť aj bez nevery. A ešte po rozvode mu to chceš vykričať ?
No nech sa páči. Budeš za curvu kade tade. Good luck.

anonym_b3a6b6
21. aug 2026

Stastny muz, ze uz nema na krku hada.

anonym_1c4891
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor len ten prvý anonym ti povedal pravdu.
Určite NIE. Po istom čase si nájde iný objekt - prestane robiť zo života peklo.

anonym_50b2c8
21. aug 2026

Urobila si dobre ze si ho podviedla ale nehovor mu to môžeš si tým uškodiť

anonym_8a07d8
21. aug 2026

Ako sa da dohnat k tomu, aby som si s niekym nieco zacala? Tak bud chcem, a je to dobrovolne alebo nechcem, a je to znasilnenie. Ked ta teda niekto dohnal k niecomu takemu proti tvojej voli, bolo to potrebne oznamit predovsetkym policii.

patrike
21. aug 2026

Pobavilo, ty si ten typ, ktory je "dohnany" padat chlapom na penis. Nie, si obycajna neverna zenska a este to prezentujes ako nutnost, lebo si si s partnerom nerozumela. Slusna a rozumna odide a potom sexuje inde. Ty mas este potrebu robit si reklamu doma aj tu. Iste vies, ako takym hovorime.

biba_18
21. aug 2026

tým by si ho podľa mňa neumlčala 😏

anonym_56b7cc
21. aug 2026

Toto je veľmi zlý nápad. Tým ho neumlčíš, urobíš opak. Bude o tebe hovoriť aká si šľapka. Použije to proti tebe.
To ho ešte viac naštve nerob to.
Nikdy v živote by som nikoho neodviedla.

anonym_56b7cc
21. aug 2026

Naozaj v dobrom ti radím NEROB TO.
Toto je veľmi zlý nápad, ver mi. Budeš mať ešte väčšie peklo zo života. Urazí sa a bude ti robiť peklo, toto nechceš a nepotrebuješ.
Najlepšie urobíš ak sa ním už nebude riešiť čo sa stalo predtým.

polma
Autor odpoveď zmazal
rachel36a
21. aug 2026

Nie nepovedala, naco po rozvode ...a hlavne nikto nikoho nedonuti k nevere, to bol len tvoje rozhodnutie

anonym_d2ff26
21. aug 2026

@anonym_autor boze, ty si krava neskutocna

anonym_4721c7
21. aug 2026

@anonym_autor aby sa nezačalo ešte väčšie peklo keď sa to dozvie. Ste rozvedení, zatvor tie dvere a pozeraj dopredu.

2691
21. aug 2026

@anonym_autor NIE, pomsta robí iba ďalšiu pomstu!

anonym_4f8619
21. aug 2026

@anonym_autor nie. Keď si bola radodajka, tak si to nechaj pre seba,😁 radšej ho ignoruj, to zaberie viac.

minenkaa
21. aug 2026

Ja mám otázku ,prečo sa s ním bavíš a ako ti robi peklo zo života

anonym_cd75f5
21. aug 2026

V žiadnom prípade by som to nepovedala ani keby to nebola pravda a vymyslela by som si to. Použije to proti tebe a nevieš ako by ho to rozzúrilo, mohol by ti ublížiť. Až tak mu povedz, ze po rozvode máš novú známosť, nech ti dá pokoj , ale aj to ho moze naštvať.

anonym_9ee934
21. aug 2026

Pockaj s tym este dva mesiace... Potom smelo do toho. Ked budes mat monokel po tomto priznani, tak ho aspon vyuzijes na Halloween a usetris na sminkach.. 😁

anonym_0917a7
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie nikdy
Toto ma nema co vohnat do postele cudziemu chlapovi potom sa vratit domov a hrat zienku domacu
Na to mas bud silny zaludok alebo nemas chrbtovu kost
Ukoncila som to a odisla so vztycenou hlavou
Dala si cas pre seba a prestala riesit muzov, naco si hned zase komplikovst zivot