icon

Partner chce, aby som schudla

cuci22
20. dec 2020

Ahojte baby.Prosim vas neviem čo mám robiť.
S mojim partnerom sme spolu 7 rokov a ja už konečne som začala tému svadba a rodina.
Bývanie už máme a tak som chcela niekam posunúť naše životy.
Dnes keď som začala túto tému mi povedal že o takýchto veciach sa budeme baviť keď začnem zo sebou niečo robiť.A ja že čo napríklad? A on že musíš schudnúť do svadobných šiat.
Dosť ma to zabolelo,nezmohla som sa na jediné slovo a hneď som plakala.
Už nemám chuť nic riešiť keď ma nemá rád takú aká som.Ale v posteli mu to nevadí,sex chce stále.

Strana
z4
nistika
21. dec 2020

@butterfly333 a co ak ano? co ak je spokojna?

froschka
21. dec 2020

Vzdy su na vec dva pohlady, zalezi kotory si vyberies. V okoli poznam vela parov kde je muz stihly a žena nad 75kg. Vsetko su to pohodaci s stastny ludia. Taka Evelyn je mi velmi sympatická ju si chudu ani neviem predstavit. Navyse vsetko je o sebavedomi. Aj silnejsia zena ked je pekne upravena moze mat viac sexepilu ako chuda teplakova zirafa. Zalezi co vyzarujes navonok a co chces ty, a aj ako ti to ten partner povie. Na jednej strane si vaz uprimnost - lepsie vediet ze sa mu to prestava pacit a ma obavy, ako keby ta mal klamat a potom podvadzat nebodaj. Poloz si aj ty otazku ako by sa ti on pacil s velkym pupkom? Je to len o diskusii medzi vami na com sa zhodnete.

miadi
21. dec 2020

@froschka ale Ved nahà sa mu pàči to len v svadobnych šatach by bol problem. To vobec nie je uprimne od neho. Skor naopak .

butterfly333
21. dec 2020

@nistika no tak neviem stále nevieme o akej váhe sa bavíme. No ale ak je ona spokojná tak ten jej nech si nájde inú potom ju asi nemá rád inak by jej to nepovedal.

yoxinka
21. dec 2020

@froschka
Toto som chcela aj ja napísať. Nie je všetko o postave ... pokiaľ sa nebavíme o nejakej brutálnej obezite. Poznám chudé baby a presne, nevyžaruje z nich nič. Mala som spolužiačku a kolegyňu, ktoré boli obe také guličky, ale boli úžasné. Vedeli sa perfekne obliecť a mali toľko elegancie a šarmu v sebe a také perfektné vyžarovanie ... každý bol rád v ich spoločnosti 🙂

butterfly333
21. dec 2020

@froschka presne tak ako si napísala. Nemôžme byť všetky rovnaké niekomu sa páčia chude inemu pevnejšie ide o to co v tom cloveku ju ake ma srdiečko ja neodsudzujem nikoho život nieje len o tom kto a ako vyzerá.

nistika
21. dec 2020

@butterfly333 s tym suhlasim, taku moznost ma kazdy z nas

karelova
21. dec 2020

Jemu nejde o to, aby si reálne schudla (to mu je evidentne jedno, keďže spávať s tebou dokaze). On si ta proste nechce zobrať, tak ti povedal niečo, čím ťa rani a ublíži ti. Poslala by som ho do kelu. Uz len z toho dôvodu, že je to obyčajný zbabelec a nedokáže ti priamo povedať, že si ťa nechce zobrať, tak na to išiel cestou tvojho poníženia.
A keď by chcel teraz niekedy sex, tak by som mu povedala, že až keď priberie a bude vyzerať ako chlap.

anka246
21. dec 2020

@cuci22 staré porekadlo.. kto nemá chuti, ľahko vykrúti

babydesire
21. dec 2020

@cuci22 no vidis,u nas naopak, najprv sme mali syna a on ze hned druhe chce a ja ze ne,lebo chcem schudnut do siat...dnes mame dve deti a dva velke pupky, a o dietovani sa snim bavim viac ako s kamoskou 😅😅😅

0kristina0
22. dec 2020

Podla mna ti naznacil ze sa mu prestavas pacit alebo pritahovat, podla mna je to lepsie ked je k tebe chlap uprimny ako keby to v sebe dusil a neskor sa s tebou rozisiel lebo si nasiel atraktivnejsiu. Sama pises ze si pribrala tak je normalne ze sa to priatelovi nepaci. Ja som tiez pribrala a sama muzovi poviem ze som ako mrochta musim zo sebou nieco robit, netreba byt vztahovacny.

lentilkaxxx
22. dec 2020

Ako povedal kamaratkin manžel, keď mu porodila druhé dieťa a niečo na nej ostalo: veľká riť je základom rodinného šťastia. 🙂
1. Nemá ju až tak veľkú, ale väčšiu ako kedysi
2. Týmto odzbroji všetkých neprajníkov. Svoju ženu miluje za to, aká je a čo pre neho znamená, nie koľko ukazuje váha
3. 63 kg človek mužského pohlavia (schválne nepíšem chlap) pre väčšinu z nás teda chlapom nie je. To by mohlo tomu tvojmu hrdinovi docvaknúť 😉.

kassandra25
22. dec 2020

@cuci22 dobre znamenie je, ze chce sexovat. To ti zavidim. To schudnutie mozes skusit sama a nenapadne. Sama sa mozes lepsie citit a potom si das strop casu, dokedy by sa mal sam od seba rozhybat. Ak nic, tak nic. Nemusis s nim ostat. Pekne schudnuta si mozes vyberat. Ak neschudnes, budes mat na krku vola a inych napadnikov asi pomenej.

sasa1310
22. dec 2020

@cuci22 keby si ťa chcel vziať a mať s tebou deti, tak by to nikdy nepodmienoval niečím, čo nikdy nemusí byť. Možno nikdy neschudneš, tak sa možno ani nikdy s tebou neožení a nebude mať deti.

bennn
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4