icon

Partner chce dieťa, ale ja sa necítim pripravená

9. sep 2025

Vstupili sme nedavno do manzelstva predtym sme spolu roky zili. Muz najorv ze on nechce dieta ze naco potom zacal krutit ze a vsak hadam jedno niekedy take nejendoznacne
On je ale z 5 deti. No moc nema vztah k detom

Ja som jedinacik. Vstupila som do manzelstva s tym ze uvidime neviem.. Podla situacie.
Biologicke hodiny mi ale neuprosne tykaju.
Sme 4 mesiace po svadbe a manzel zacal ori sexe hovorit ze chc3m sa urobit do teba ze aspon bude mimco. My nic nebereme nijako sa nechranime len prerusovana suloz. Co je super.
Preroze je to bezpecne
Mam 35 rokov ale neviem si dieta predstavit
Nakoniec som mu ori sexe povedala ze nie esze ze pockajme
Tak ze ok
Mna tym vykolajil ja si neviem predsravit mat s nim dieta
Ved on sa sprava ako decko cely den visi na smartphone ledva porobi v robote. Robotu mame nic moc penazi nazvys vobec mali yme aj malu komornu svadbu len rodina lebo nemame nazvys sme v podnajme a on trieska blbosti ze dieta. Ja som mu zatial niv nepovedala ale viem ze chce. Uz mi to objasnil. No ja akosi nemam zaujem. Mat potomka.

Strana
z2
autor
9. sep 2025

Ja som jedinacik a nikdy som nevidela pri sebe male dieta nikdy som sa nehrrala s dietatom nikdy som nevymenila plienku absolutne netusim co by som. S tym dietatom robila.
Muzovi som povedala ze sa akosi necitim a on ze ok tak par mesiacov pockame. Mne skkdk zabehlo.
Ja som taka ze som rozbehana mam konicky zaluby rada turistikujem kamosky volejbal citanie knih som ziva a mam rada svoje pohodlie. Nemam beatranca sesternicu znamych. Ja som videla deti iba cudzie behaz lietat kricaz v parku. Nikdy som ziadne ani len nepopestovala nic.
Neviem si predstavit o niekoho sa starat 24 hodin denne. Ja chcem cestovat nasporit si peniaze rozbehnu.t podnikanie menssie a nie plienky vymienat. A manzel ze to je uloha zeny a bla bla. No ja zial sa na to necizim a necitim aa ani na vynosenie toho dietata. A ze cely zivot uz budw pri mne to dieta min do Vs.

anonym_4d95f4
9. sep 2025

Dobre si sa vydala. 👍👍

autor
9. sep 2025

Myslim ze ak budr muz dalej tlacit tak to asi nezvladnrm a budu hadky rozbroje a aj tak dojde k rozvofu.
som.mu povedala ze pockat musime najorv chcem. Podnikanie potom byt kupit a tak pozicku a potom dieta... Nie takto hrrr vsetko a aj tak neviem.. Mam strasne 9bavy z komplikacii v tehotenstve a samotneho porodu ktory nedam fyzicky to uz viem teraz

anonym_731fae
9. sep 2025

Tak ten vek maš sama o sebe hraničny , ale vidno že tam nie su materinske cizy resp. ono ženy viac pozeeraju na to zabezpečenie financii lebo materinske city ma kazda ale potom vyhra ego alebo to ze nemate peniaze na dieta , cize radsej sa starat o jedno dieta ktore mas druhe netreba zatial hrotit😊👌🏻

anonym_152598
9. sep 2025

adminy našli výživnú tému

anonym_731fae
9. sep 2025
@anonym_autor

Ja som jedinacik a nikdy som nevidela pri sebe male dieta nikdy som sa nehrrala s dietatom nikdy som nevymenila plienku absolutne netusim co by som. S tym dietatom robila.
Muzovi som povedala ze sa akosi necitim a on ze ok tak par mesiacov pockame. Mne skkdk zabehlo.
Ja som taka ze som rozbehana mam konicky zaluby rada turistikujem kamosky volejbal citanie knih som ziva a mam rada svoje pohodlie. Nemam beatranca sesternicu znamych. Ja som videla deti iba cudzie behaz lietat kricaz v parku. Nikdy som ziadne ani len nepopestovala nic.
Neviem si predstavit o niekoho sa starat 24 hodin denne. Ja chcem cestovat nasporit si peniaze rozbehnu.t podnikanie menssie a nie plienky vymienat. A manzel ze to je uloha zeny a bla bla. No ja zial sa na to necizim a necitim aa ani na vynosenie toho dietata. A ze cely zivot uz budw pri mne to dieta min do Vs.

@anonym_autor prídes mi taka dosť jednoducha aj s manželom 🙂) ďalej svoje geny ani nemnozte

petronelag
9. sep 2025

V 35 rokoch by ste mali byť na tom lepšie aj finančne, aj s prácou, aj vzťahom k deťom, toto je akoby ste mali 20 rokov.

kiki68
9. sep 2025

Na co ste sa brali? Lebo si chcela mat hracku pre seba? Tiez som jedinacik, ale takto rozmyslat a este teda takeho cloveka tahat do manzelstva s tym, ze mozno budeme mat, prerusovana suloz… no comment. jemu moze pekne ujst a povie sorry not sorry, taka metoda…

autor
9. sep 2025
@anonym_731fae

Tak ten vek maš sama o sebe hraničny , ale vidno že tam nie su materinske cizy resp. ono ženy viac pozeeraju na to zabezpečenie financii lebo materinske city ma kazda ale potom vyhra ego alebo to ze nemate peniaze na dieta , cize radsej sa starat o jedno dieta ktore mas druhe netreba zatial hrotit😊👌🏻

@anonym_731fae no on sa tiez sprava ako decko a nie zrely chlap. Je lenivy. Kebyzw chce moze aj po veceroch taxikara robit alebo co a mame viac penazi. Zial. On je taky.

autor
9. sep 2025
@petronelag

V 35 rokoch by ste mali byť na tom lepšie aj finančne, aj s prácou, aj vzťahom k deťom, toto je akoby ste mali 20 rokov.

@petronelag no zial nie sme. Niekedy bol nezamestnany on niekedy ja a zijeme v podnajme od vyplaty k vyplate. Ako mam. Tu priviest dieta? Plus mali. Sme velke hadky problemy.. Manzel. Mal pred svadbou aferku jednu a tak
To je na dlho

simona20201309
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
Na jaku rit ste sa brali? Aby ste dedili ci výhodnejší úver?

autor
9. sep 2025
@kiki68

Na co ste sa brali? Lebo si chcela mat hracku pre seba? Tiez som jedinacik, ale takto rozmyslat a este teda takeho cloveka tahat do manzelstva s tym, ze mozno budeme mat, prerusovana suloz… no comment. jemu moze pekne ujst a povie sorry not sorry, taka metoda…

@kiki68 ale nie. Ved sexujeme takto prerusovane uz 4 roky a pohoda
Len neviem si ho predstavit ako otca mojho dietata. Sla som. S nim do toho, ze mozno niekedy
Amozno nikdy. Lenze on chce. Lenze chciet je jedna vec a mat a starat sa druha. To manzel nechape
A furt mi tvrdi ze vsak ked dieta pride boh da navyse peniaze to nie je ale pravda je naivny

autor
9. sep 2025
@simona20201309

@anonym_autor
Na jaku rit ste sa brali? Aby ste dedili ci výhodnejší úver?

@simona20201309 my uver nemame

autor
9. sep 2025
@anonym_731fae

@anonym_autor prídes mi taka dosť jednoducha aj s manželom 🙂) ďalej svoje geny ani nemnozte

@anonym_731fae preco ma urazas? Mame obaja s manzelom ukoncene vs vzdelanie v cr kde sme aj istu dobu zili a pod.

ivik4
9. sep 2025

Kazdy den rovnaka tema posledny tyzden

ivik4
9. sep 2025

Prerusovany sex bezpecny nieje ked dieta nechces

anonym_244e23
9. sep 2025

@anonym_autor keď nechceš dieťa, narovinu mu to povedz a ďalej sa zariad podľa toho. Ďalšia vec, že by ste sa mali chrániť. Dieťa by mali mať len rodičia, ktorý ho chcú a tešia sa naňho.

petronelag
9. sep 2025
@ivik4

Prerusovany sex bezpecny nieje ked dieta nechces

@ivik4 Veru prerušovaný sex nie je spoľahlivá metoda, a ak u vás funguje môže byť za tým niečo celkom iné, že sa vám ešte nič neprihodilo.
Na VŠ mi takýto spôsob života pripadá dosť zvláštny...
Asi by vám mali ešte pomáhať rodičia.

jaskolka
9. sep 2025

Vy ste ako malé deti obaja... neviem, možno,asi , uvidíme, hádam...tak buď si jednoznačne určite,či dieťa áno alebo nie,lebo toto ,čo robíte,je totálne že nezodpovedne a na úrovni 15 ročných

ninusa221
9. sep 2025

Otázky detí ste sk mali prediskutovať pred svadbou. A keď na neho nakadaš aký je tak načo si si ho brala?

kiki68
9. sep 2025
@anonym_autor

@kiki68 ale nie. Ved sexujeme takto prerusovane uz 4 roky a pohoda
Len neviem si ho predstavit ako otca mojho dietata. Sla som. S nim do toho, ze mozno niekedy
Amozno nikdy. Lenze on chce. Lenze chciet je jedna vec a mat a starat sa druha. To manzel nechape
A furt mi tvrdi ze vsak ked dieta pride boh da navyse peniaze to nie je ale pravda je naivny

@anonym_autor a preco je teda manzel? Lebo nemas nikoho lepsieho? Akoze sorry, ale obidvaja ste fakt ako teenageri. Ta VS cloveku nemusi pomoct v tom, aby di vedel upratat zivot ako taky.

dadis
9. sep 2025

To ti asi mohlo dopnut, ze sa manzel chce zenit kvoli detom a usadit sa...ci co si si myslela, ze to je odmena za tu jeho aferku? Lubis ho vobec?

anonym_6a2b39
9. sep 2025

@anonym_autor Jedna lepšia diskusia ako druhá! 🙈 Vy ste sa našli 🤦‍♀️🤦‍♀️👍

anonym_e0179d
9. sep 2025

Príde mi to ako pubertalny prejav
Ved ked niesi s nim spokojna tak sa rozidte

anonym_e0179d
9. sep 2025

Lebo mať chlapa len aby si na neho frflala a pritom môže mať inu ženu co bude spoko a ešte aj dieťa mu dá
Ved mu povedz pravdou co si o ňom myslíš a ako to beres ak mas na to gule

anonym_731fae
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_731fae preco ma urazas? Mame obaja s manzelom ukoncene vs vzdelanie v cr kde sme aj istu dobu zili a pod.

@anonym_autor Autorka prepac ked som sa ta dotkla , jednoducha nie je hlupa . Mozes byt mudra a vynikat v odbore ale jednoduchost - muz ktory sa chova ako dieta , nemate asi iste financie na ten život cize ani na dieta a je v plane (potom v zamene manzeliek to vidime ..) mal aferku pises a vezmes si ho (dalsi vykricnik ) vidis ze to nebude idealny otec proste aj ked je z 5 deri zo slusnosti mat dieta je najhorsie co moze byt

Ked sme sa s manzelom zasnubili zacala som seba duchovne riesit ale ze na vesmir silno. Spajala som sa s takym svojim materskym ja milovala deri deti mna a cakala na tu dusu…prisla po 4 mesiacoch od zasnub 🫶🏻vytuzeny syn . To nema byt z nudze cnost to ma byt proces hlboky a uprimny . A verim ze si z toho vezmu priklad viacere zeny . Ked raz co len raz zapochybujes nemajte dietatko nikto lebo takto sa to proste nema . OBOJSTRANNA TUŽBA JE SMER

autor
9. sep 2025
@ivik4

Kazdy den rovnaka tema posledny tyzden

@ivik4 n3chapem daj mi link na rovnake temy? Pretoze toto je moja prva tema o tomto

anonym_403a84
9. sep 2025
@petronelag

@ivik4 Veru prerušovaný sex nie je spoľahlivá metoda, a ak u vás funguje môže byť za tým niečo celkom iné, že sa vám ešte nič neprihodilo.
Na VŠ mi takýto spôsob života pripadá dosť zvláštny...
Asi by vám mali ešte pomáhať rodičia.

@petronelag tak aj nemusi, nam to fungovalo 9 rokov a potom, med sme sa prestali chranit uplne, som bola do polroka tehotna a o rok po porode znova.
Ale su syrasne zvlastni, tito dvaja ludia...🥴

anonym_e0179d
9. sep 2025

A strašne si protirecis,bud toto je vymyslené alebo jednoducho máš muza len na to aby si si mohla kopnúť

autor
9. sep 2025
@anonym_e0179d

A strašne si protirecis,bud toto je vymyslené alebo jednoducho máš muza len na to aby si si mohla kopnúť

@anonym_e0179d nie je vymyslena. Sme manzelia

Strana
z2