Partner chce vydediť dcéru
Dobrý večer, ani neviem čo chcem počuť alebo možno len iný pohľad.
Našla som si chlapa, milý, pozorný, rozvedený 20 rokov, dnes má dcera takmer 23. Začali sme spolu bývať, zoznamovat sa a celkom to fungovalo, až do bodu kým sme, teda hlavne ja nekúpili nehnuteľnosť, ktora bude náš domov . Izba pre dceru podla jej výberu , ktora pride raz za 2 mesiace bola zariadena skor ako naša spálňa, všetky veci okolo nej su vzdy prve vyplatené, kúpené - je to jeho dieťa tak to má byť, aspon som to tak brala. Snažila som sa organizovat nejako aj spoločný čas- divadlo, kino, muzea galérie, spoločný výlet, ale dcéra doteraz fungujuca na volný režim - ona zavolá hodinu vopred či niekam chce, doteraz bez brigády, len VŠ prevažne online nikdy nevie ani tyzden ani deň vopred povedať čo ano a čo nie- nemusím vraviet, že X krát som kupila 3 listky a ona ani nezdvihla telefon, naposledy nenastupila do lietadla do Barcelony- zabudla ktory deň letime. Nikdy som sa nevyjadrovala k tomuto správaniu, ale po tomto “vylete “ si ju partner zavolal a začal s ňou riešiť či vie vobec kolko penazi šlo do vetra, či má páru koľko čo vlastne stoji. To, ale nemal robiť lebo odvtedy začalo peklo, dcera mi vykrikovala , že kym ma otec nemal venoval sa jej, nemusela si nič plánovať, lebo bol vždy k dispozicii. Posledna kvapka bola keď si zo mňa robila srandu, že mam 1 a pol úvazku, že to aby som sa dorovnala jej otcovi- zarábam aj bez toho pol úvazku viac ako on- nevadi mi to, financovanie je hlavne na mne v tomto bývaní- to ale ona vedieť nemusi,všetko si to ale vypočul partner- čo som ja nevedela.
Previedol svoj podiel v spoločnej nehnutelnosti na mna a teraz chce darovať aj polovicu zo svojho bytu mne a tým jej zmenšit dedičstvo- ja s tym nesúhlasim, ale je na ňu tak nahnevaný, že si to nechce dať vyhovoriť. Dcéra už 2 mesiace nedviha telefon jemu, lebo po tom monológu čo mala k mojej osobe, jej povedal nech si vezme veci a odvezie ju k mame, vcera prišiel zo sudu papier na zvýšenie výživného a mne dnes smska, že ona mi ešte ukaže kto je otcovo dievčatko, ja sa s ňou nehodlám dohadovat, nemam 15 ale po hlave by som si tiež asi nemusela dať skakať, ale mrzi ma že som zničila jeho vzťah a dcérou
@anonym_autor dcéra má 23. O 2 roky ma 25 a pravdepodobne dokončenu VŠ. Následne žiadosť o zrušenie výživného.
Výživné ktoré vysudi môžu (a mali by byť) jedine peniaze ktoré od otca dostane. Nech sa stará.
Čo teba po nej?
Pre ňu si macocha a preto ta asi nemá rada, asi by som sa nezavzdusnoval očividne aj tvojho priateľa vytočila.
Aktualne sa ale nebavíme o vydedeni, za života si s majetkom môže robiť čo chce.
@anonym_autor veľmi sprosté dievča. To na akú vš chodí, kde takto osprostela?

@anonym_autor Chlap je blbec, že svoj majetok len tak prepíše na ženu s ktorou momentálne žije. Ale ty budeš zrejme fasa manipulátorka. Ten ešte zaplače.
Dospelá dcéra má zrejme dôvody, prečo sa s vami nechce hrať na šťastnú rodinku.