Partner chodí každý deň k ex za synom
Ahojte,pridavam prispevok potrebovala by som radu mam priatela o 8rokov starsieho. Je rozvedeny a z prveho manzelstva ma jedneho syna. Nebyvame spolu ale coraz viac ma privadza do zufalstva jeho byvala zena.. To ako jej hladi a urobil vsetko co by jej na ociach videl. Rozviedla sa ona s nim . maju ale vsak velmi "dobry" vztah.. Nemaju problem chodit na spolocne dovolenky koli synovi o rodinnych oslavach ani nehovorim. Ked sa k tomu ja vyjadrim hned som ta najhorsia ze som proti jeho synovi a on to robi pre neho atd atd. Ja to ale nemyslim v zlom, ale tak on ako keby tam mal zadne vrata, stale tam chodi ako domov. Pomaly denno denne, ja sa uz citim ako cisty pako preto sa pytam na vas nazor ze ci to nieje prehnane aj z ich strany alebo iba ja som..
Hlavným rozdielom medzi mužom a ženou nie je pišulka a pišiačik ale to že žena vždy naviac miluje svoje dieťa, chlap ženu. Zbožňovaná je vždy len jedna a vôbec nemusí byť tá jeho, nemusí s žiť ňou žiť, dokonca o tom v extrémnych príkladoch ani nemusí vedieť a skutoční chlapi ak sa nedá inak sú ochotní čakať roky alebo aj desaťročia. Pozor, v tomto nesmieš veriť slovám ale musíš posudzovať činy, mnohí z nás toho natárajú... Podľa toho ako sa správa ty to proste nie si. Ty si zrejme najlepšie možné náhradné riešenie a určite je pre teba ochotný urobiť hodne, ale ani zďaleka nie toľko ako pre tú ktorú miluje zo všetkých najviac. Ak by mal rád teba, schmatne syna a ak by mu jeho exka bránila alebo syn nechcel chodiť k vám vymyslí taký program pre vás troch že by ste sa čudovali. Ak chlap uprednostňuje svoje dieťa pred tebou proste nie si tá pravá.
@oldman50plus Ty kokos, ale si to teda otvorene napísal. Ale zrejme pravdivo.
@oldman50plus @natalym To je cela pravda. Raz mi jedna 70rocna mudra zena povedala "Chlap je tam kde je zena ktoru lubi". Zena ma ten materinsky instinkt, ktory moze byt ovela silnejsi ako laska k muzovi, ale u muza maju deti a zena ktoru lubi rovnaku alebo podobnu prioritu. Preto by som ex nikdy, nikdy nebranila aby mal pekny vztah s dietatom, lebo keby som branila, po case by to s velkou pravdepodobnostou zabalil, a z toho by malo skodu len dieta.
@sasska1988 vadilo by mi to. A spolocne dovolenky a rodinne oslavy??? To snad nemyslis vazne. Pride mi, akoby sa tvoj partner stale nadejal, ze sa k sebe vrátia...je mi luto, ale podla toho ako sa to javi, to coskoro aj tak bude. Cudny vztah.
@macamac
a my so zavazkami teraz nemame mat druhu sancu na lasku v zivote? 🙂
aj my sme len ludia a tuzime byt znova milovani...ja v tom problem nevidim ze ma zavazky
ale v tom ako sa stavia k ich vztahu
ak chce vztah tak sa musi onho starat tak aby bol aj vlk syty a ovca cela :-P
inak by do vztahu potom radsej nemal ist
@miriam11 ani to nevyzera ako cudny vztah.. skor to je taky vztah, nevztah ;)
@keram3053 tvrdím niečo také?
ja radím JEJ, nie JEMU, že nemá nárok na lásku 😉
on má tiež nárok na lásku. tak ak ju cíti k zakladateľke, nech jej to dá pocítiť svojimi činmi, v zmysle ako písal
@oldman50plus
a píše veľmi múdro 😉
zakladateľka má však chlapa, ktorého to ťahá stále k ex. takže tej dokazuje najviac....
@macamac
Mozes si najst slobodneho, ktory s tebou prezije vsetko po prvy krat, nie druhy, svadba, narodenie dietata, dokonca mozebyt aj panec! :D Ale to ti nezaruci dozivotne stastie, ani to ze si o zopar rokov mozno stastie najde inde, potom ti bude jedno ci s tebou prezil nieco prvy krat ci nie.
@keram3053
@jani_uk
nechápete pointu
odpovedám konkrétnej babe, tej, o ktorej je daná téma. na jej konkrétny problém.
a tej kočke to zjavne prekáža, sama píše
tak som jej dala takúto odpoveď. nech si hľadá chlapa bez záväzkov, ak jej jeho správanie prekáža, resp. aj so záväzkami, ale takého, ktorý jej dá pocítiť, že ráta s ňou ako s novou partnerkou a nie že bude behať za bývalou a tráviť čas s ňou
ako bolo spomenuté, sú rozvedení chlapi (ženy), ktorí majú záujem o deti, ale napr.berú si ich k novej partnerke, na dovolenku idú s deťmi a novou partnerkou - a nedávajú deťom falošnú nádej, že rodičia sa opäť dajú dokopy.
tento chlap zjavne zakladateľku odsúva, rieši svoj čas so synom v spoločnosti bývalky.
tak nech zakladateľka loví v iných vodách, slobodný, resp. rozvedený, ale taký, pri ktorom sa nebude báť a pochybovať o jeho citoch
a ty
@keram3053 ma prosím ťa nechytaj za slovíčka 😉 už v jednej téme si ma chytal a stále ti musím polopate vysvetľovať, čo a ako myslím. tak neviem, buď ti to robí radosť, alebo nerozumieš reči môjho kmeňa 😀 čo ti ale nevyčítam 😉 nie každý pochopí každého 😉
denne polopate vysvetľujem veci malým deťom, tak už sa mi nechce aj tu, kde relaxujem, dospelému chlapovi 😀 😀 😉
@keram3053 niektori ludia sa ale na to z ineho uhla pohladu pozriet nevedia 🙂
@keram3053 som si myslela 😀 😀 😉
ale neboj, ja sa pozerám zo všetkých strán 😉
a aj ja som nedokonalá 😀 dokonalosť neexistuje a popravde, nudila by ma 😀
ja len proste odpovedám vždy na konkrétny problém z môjho pohľadu
kebyže sa bavíme vo všeobecnej rovine, tých pohľadov by bolo 😲 😀 😀 😉
To je ake mile, ze na jednej strane chlap, ktory sa o rozvedene dieta nezaujima alebo zaujima maximalne v case urcenom sudom, je v podstate chrapun. A ten, co sa zaujima az tak, ze to "nahradnicke" prekaza, je tiez zly. Tento rozvedeny par zrejme naozaj ma "nestandardny" vztah, ale to neznamena, ze je to zly vztah.
Obavam sa, ze @sasska1988 sa zamilovala do niekoho, koho by zo svojho priatela chcela mat; nie do toho, kym naozaj je. Ja by som osobne hladala inde, zvlast ak planuje s dotycnym zakladanie rodiny...

@sasska1988 Zabudni na neho, ten sa asi v hlave este nerozviedol. Dieta moze zit v dvoch domacnostiach, mad dve rodiny, u matky a u otca, ale partneri raz ked sa rozidu nie. On nemoze mat dve rodiny.