Partner je zlý človek!
Tento príspevok ma donútila napísať dnešná hádka s partnerom. Neviem ako s ním mám ďalej fungovať. Po slovách čo vyriekol dnes som si uvedomila že je naozaj zlý človek. Hocikedy povie svinstva čo by normalny človek nepovedal ani najhoršiemu priateľovi, teda aspoň podľa mna. Mal nejaké zdravotné problémy a poslali ho na MR. Nebolo to našťastie nič vážne. Potrsilo ma to lebo som sa o neho bála.. a viete čo na to povedal? Že on si želal aby mu našli nádor, mal rakovinu a konečne skapal. Pritom nema dôvod na takéto reči. Mame zdravého syna, ja sa ku nemu správam pekne aj keď on ku mne nie, ma super pracu s parádnym peniazom proste po materiálnej stránke nám nič nechýba. A snažím sa aby mu ani po psychickej no on si to vôbec neváži. Čo ma najviac boli je to čo dnes povedal o jeho VLASTNOM SYNOVI a aj mne. Ja sa to až hanbim citovat. Vynadal mu do rozmaznaneho decka, p*cusa, fagana a to len preto, že mu priateľ urobil zle a maly sa tak s ním nechcel hrať a poslal ho prec z izby. Kvôli tomuto mu tak strašne vynadal. Ja neviem ako to dokáže povedať vlastnému dieťaťu. Keď som doňho vyšla prečo mu tak nadáva tak mi ppvedal že mám drzat hubu lebo mi ju zmasti, vynadal mi že som kur*va, veľmi skarede reči ohľadom mojej rodiny, že som spina, svina a neviem čo všetko možne. a to všetko pred malým. Ja neviem kde sa v ňom berie take strašne zlo. A neviem či mám s ním aj naďalej zit keď sa správa takto. Viem že malému to nerobi dobre ale nemám kam ísť
Psychicky vas tyra a je len otazkou casu, kedy od vyhrazok prejde k realnemu fyzickemu napadnutiu. Uz len kvoli svojmu synovi by si mala od takeho chlapa odist.
Ja už pár rokov radím ženám, najmä z vlastnej skusenosti ale aj z okolia, aby si vždy robili finančnú rezervu. Vždy. A hlavne tajne. V dobrych časoch trochu vytiahnem akoze malé uspory.
V takejto ťažkej situácii ako si aj ty potrebujes rezervu na novy život .
Asi sa tak ľahko a rychlo tvoj a vas status nezmení, ale rob vsetko preto aby si mala zabezpečené aspoň zakladne veci. Pozbieraj vsetky doklady a dokumenty, ulož na bezpečné miesto. Najme jeho doklady o prijmoch - pracovne zmluvy, platové dekréty, vyplatne pásky, vypisy z banky, blocky z nákupov (ake drahe al znackove veci si kupuje - to si aj pofot v jeho skrini), doklady od drahych vecí, ja nevuem hodinky, Pc, motorka auto, hracie boxy....
Vsetko si urob kópie aby si mala doklady o jeho príjmoch. Lebo ked sa rozidete, k comu spejete takýmto jeho agresivnym spravanim, budes to setsakramentsky potrebovať. Výživné, nejaky spolocny majetok, lebo zeny odchadzaju s holou ritou veeeelmi často a páni sa rochnia v blahobyte
Ahoj,napis mi na whatsapp, 0948 902 659, B.V.
Som 7r. vydata a mame 2 deti.Sme zobraty v kostole.Moj muz je taky isty kvietok.Da sa to riesit aj svojpomocne.Viem ti pomoct.Mne pomohol moj ocko a par laskyplnych zien a nesmiem zabudnut na modlitby.U nas su viditelne pokroky.Situaciu mam pod kontrolou,a mozme dobre spavat.Coskoro to zvladneme na 100% ,a bude z nas slusna rodina.PS: milujem ho v dobrom aj v zlom.Viac cez spravy.
Nemá niekoho? A takto sa snaží aby si vlastné ty opustila jeho a on bol a ostal tým dobrákom a tým by si mu uvoľnila cestu?
@bluka2
Je potrebne si zhodnotit kto to je.
Ten moj je z najvacsich byvalych grazlov..ja som to vsetko vedela,povedala som si no a co ved ja viem ja ho aj tak milujem. vsak vtedy bola najdolezitejsia laska,svadba, a deti,peniaze.Dom prerobit..makali sme rodili sme.noo.A teraz uz vsetko mame a riesim toto..///
..Staci si dat do kopy manzelstvo jeho rodicov,agresivnu domacnost uz od mala.Ci niekto z jeho rodicov pil..Dalej skola?4 zo spravania,partia,zial momentalne vacsinou basisti ANO ja viem.Ale stretli sme sa ked sa akurat dal do kopy nasiel si v pracu a ja v nej.Cize manzelstvo a deti,praca ho posunuli na inu uroven.OK.Cize vybusna povaha sedi z minulosti,nedovera tak isto.Paranoidne vymysli..obvinenia atd,hystericke hadky,dobre ze nie policia za polozeny noz na linke po dokrajani peciva.Proste jeho byvaly nastastie este nie krimi zivot.Vlastne som jedina normalna osoba ktoru stretol.Ale..vsetko ide normalne,rodina,deti,praca,peniaze,starostlivost o dom oslavy.Lasky je plno a tesime sa aj z hojdania deti na dvore vsetko je uprimne.Lenze agresivita sa este neodstranila hej.Spustacom su jeho rodicia.On chodi hned v tych zachvatoch k nim kedze mame generacny dom.Zapalit si a ukludnit sa.No a samozrejme.Vsetko je nekontrolovatelne,temy sa riesia Ona je Pi..deti su...no strasne.Pred vcerom som si zvolala hned po jeho vystupe svokrovcov.Lebo vsak oni aj ked sa zamotavaju s nim do reci a nevedomky nas vlastne ohovaraju a dohovaraju mu..//tiez su normalny a dobry a tiez chcu aby sa jeho zachvaty skoncili ved koniec koncov to si cely zivot priali ale..nevedeli ako...takze vravim.im mama,oco..prosim vas pekne ked pride muz k vam nesmiete s nim v ziadnom pripade akokolvek rozoberat mna a deti.Ja viem oco ze mu chces dobre ,proste ho prosim ta vzdy posielaj za mnou On musi komunokovat so mnou nie sa tebe stazovat.Proste si to nezelam,ja uz dalej nemozem takto fungovat.Vsetko si snim ja dam do kopy.//Cize toto mam vybavene.Dalej oznamila som aj jemu.Ja takto dalej zit nemozem.Vseko bude uprimne,a nasa rodina slusna.BODKA.
Odisla som prec od neho do kuchyne.Hned sa chytam roboty,kaficko.Sluchatka,hudbicka.Deticky ...upravim sa.Prehodim este pre dnim mojim exkluzivnyn dokonale upravenym copom.Dam si lesk.A idem na dvor.Vezmem deti,macky..a on sa pekne prida a robi si.Potom sa vratime,obed zase neporiadok uz ma zacina komandovat,nadavat..Ja ignore.Uz ho poznam..Mam zasadu nepovedat ani slovo,a minimalne na hodinu s nim nemam nic.Momentalne s nim nespim.Jednoducho ,, ja a snim?AKOZE je nadherny,milujem ho ale nemam vobec chut.Absolutne ma nebali,nesmeje sa so mnou,nadava mi robi mi zle,zle a zle.pretoze cely den vymenil pocas korony za komandovanie.Ziadne zasadne rozhodnutia.ako rozvod.rozdelenie financii.nic...proste su to len keci.aby ma nutil k jeho manierom.Myslite si ze mu mam chut nabrat jest?Nie prirodzene..Sedi za stolom robi si,prave dopapuloval ale..ja mam chut nabrat len detom a sebe.Krasne si sadnem oproti nemu a odychujem a papkam.Ziadna hadka nic.Klud.Vcera som si vysprejovala ruru.? Este pred casom nemozne.nedam mu ani jedinu sekundu z mojho zivota na priestor pre hadku
ZASLO to u nas prilis pridaleko.Inak ked je kludny..pohodicka.Dnes sme oslavovali narodky.,,,Nabijacka je objednana..deticky spinkaju ja relaxujem.Samlzrejme co treba mu pomozem som.mila,pekna..sama sebou.Uz sa velmi tesim ze budeme zase coskoro spolu tak ako to bolo na zaciatku.Zalubeny,vonku pri bazene.Cele dni ani jedna nadavka..takto to chcem...Medzi tym este za.mnou chodieva stale ze prepac mrzi ma to..bozkava ma..ale to je nic..to som uz vyskusala milon krat.aj v noci.Nee
.. a ja mu na to uvidime moj.co bude dalej ako sa to bude zlepsovat.No a teraz sa mi dostal priestor konecnee sa za nas modlit,pravidelne.Dam si cely ruzenec za muza a deti..Nabuduce to budu litanie k svatym.Omsicka na Lumene.Cokolvek.PS:muz je perfektny manzel,otec..tuto zlu vlastnost vybusnost a agresivitu ..doriesime a tie ostatne ze fajcenie nadavky ohovaranie..pojdu s tym ruka v ruke do haja.Deti uz vedia ze ocko robi bebe.Vybuchol,,my to tak robime ze im obidvaja ihned ideme ospravedlnit.Aj muz prepacte ved ja vas milujem..Deti,, jasne pohodicka.Ja ho necham aj ked je aj s nimi niekedy neslusny..uz len kricim ..haloo slusne poprosiim...
No toto by len raz povedal niekto môjmu/o mojom synovi , to by bolo to posledné čo by urobil, letel by aj s dverami a ani sekundu by som nerozmyšlala. Psychopat narušený
Radšej sa s ním rozíď a nájdi si u niekoho bývanie. Napríklad u svojej rodiny. Ja by som takému chlapovi ukázala. Nikto by mi nemal právo hovoriť že mi zmastí hubu! A to ako nazval syna...Slová niekedy bolia viac ako bitka. Áno, je to psychopat a zlý človek, ktorý by mal ísť do blázinca alebo dostať poriadnu do hlavy aby sa spamätal. Ja by som neostávala-utiekla by som kadeľahšie. Sú aj lepší ľudia ako tento magor. Nestojí ti zato a hlavne len sama sebe uškodíš. Radšej zdrhne rýchlo než sa povie slovo beh, dievča!🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️
Vies prexo sa tak sprava? Lebo ma o sebe ubohu mienku... Proste nema sebavedomie... A nie je stastny.
to znie skor ako vyhorenie, depresia alebo kriza stredneho veku, nie ze je vyslovene zly clovek
Polož si otázku? Seriózne.. Správa sa takto muž ktorý miluje svoju zenu a dieťa?....... NIE... držím palce aby sa ti podarilo osamostatniť sa od neho

Mrzi ma to, co zazivas. Su fyzicke hrozby opakovane, alebo spraval sa k tebe nasilne? Pokial ano, kontaktuj prosim organizaciu na pomoc zenam. Oni vedia pomoct Tebe aj jemu. Pokial to bolo prvy krat. Sadnite si niekedy rano v klude v kuchyni a vypocuj dokladne jeho dovody, preco sa tak chova. Potom jasne a asertivne mu vysvetli, ze v hadkach fyzicke hrozby a nadavky su neprijatelne. Opytaj sa ho, co on by potreboval obmedzit v hadkach. Napiste to na papier ako pravidla hadok a dohodnite sa, na dohodnuti pravidiel. A pravidle, ze kto to porusi, musi sa tomu druhemu uprimne ospravedlnit. Ano, niektori vedia sa spravat zle, ale taketo chovanie nepride len tak a je niecim spustane. Okolnostami, pracou, nizkou sebadoverou a podobne. Opakovany kludny rozhovor je dolezity aby tieto informacie vysli na povrch. On totiz o nich ani nemusi vediet. Ked si ich uvedomi, bude s nimi vediet robit.