Partner je zlý človek!

31. jan 2021

Tento príspevok ma donútila napísať dnešná hádka s partnerom. Neviem ako s ním mám ďalej fungovať. Po slovách čo vyriekol dnes som si uvedomila že je naozaj zlý človek. Hocikedy povie svinstva čo by normalny človek nepovedal ani najhoršiemu priateľovi, teda aspoň podľa mna. Mal nejaké zdravotné problémy a poslali ho na MR. Nebolo to našťastie nič vážne. Potrsilo ma to lebo som sa o neho bála.. a viete čo na to povedal? Že on si želal aby mu našli nádor, mal rakovinu a konečne skapal. Pritom nema dôvod na takéto reči. Mame zdravého syna, ja sa ku nemu správam pekne aj keď on ku mne nie, ma super pracu s parádnym peniazom proste po materiálnej stránke nám nič nechýba. A snažím sa aby mu ani po psychickej no on si to vôbec neváži. Čo ma najviac boli je to čo dnes povedal o jeho VLASTNOM SYNOVI a aj mne. Ja sa to až hanbim citovat. Vynadal mu do rozmaznaneho decka, p*cusa, fagana a to len preto, že mu priateľ urobil zle a maly sa tak s ním nechcel hrať a poslal ho prec z izby. Kvôli tomuto mu tak strašne vynadal. Ja neviem ako to dokáže povedať vlastnému dieťaťu. Keď som doňho vyšla prečo mu tak nadáva tak mi ppvedal že mám drzat hubu lebo mi ju zmasti, vynadal mi že som kur*va, veľmi skarede reči ohľadom mojej rodiny, že som spina, svina a neviem čo všetko možne. a to všetko pred malým. Ja neviem kde sa v ňom berie take strašne zlo. A neviem či mám s ním aj naďalej zit keď sa správa takto. Viem že malému to nerobi dobre ale nemám kam ísť

thewitch
31. jan 2021

Vážne sa pýtaš či s ním máš ďalej žiť? Nemáš rodičov alebo brata, sestru nejakých priateľov kamošky? Lebo ak ti povedal tieto veci, brala by som malého a šla hoci aj na kraj sveta. Wow.... a stále sa udivujem na takýchto podpriemerných slovákoch čo ešte dokážu existovať a ruinovať životy druhým...

leuchtturm
31. jan 2021

nuz, co si si vybrala, to mas. Teraz mozes ostat s nim, vydiskutovat si s nim, preco sa tak vyjadruje a ze sa ti to nepaci alebo sa rozviest.

pistala58
31. jan 2021

Tu je dobrá rada ťažká. Treba najskôr zistiť stav. Prečo je to tak? Či nemá nádej a perspektívu do života? Či má telesné problémy, ktoré ho ťažia? Či má inú a hľadá zádrapky na rozchod? Či ho ťaží svedomie? Potom to rozhodnúť. Aby si bola schopná rozpoznať to a urobiť správne rozhodnutie, požiadaj Boha o pomoc. Ak sa rozhodneš odísť, konaj rýchlo. Nenechaj aby došlo k zlému. Na druhej strane je to, že ak chceš s ním žiť, tak so záväzkom manželstva. Ináč je to len trápenie. Čo sa týka dieťaťa, poškodzuje mu všetko, čo mu nezaručuje rodinu.

autor
31. jan 2021

Nikdy v živote nebol takýto hnusný. Bol veselý, vtipkar, pozorný, pred každým si ma zastával. Zrazu je posledný rok takýto... zobratí nie sme a ani neviem či mám chuť ísť s ním do manželstva keď sa už teraz správa takto. Myslím že to speje skôr ku rozchodu Aj keď z mojej strany to nechcem ale nemienim mu toto tolerovať... naozaj neviem čo mám robiť, už som mu veľakrát povedala aby sa tak nesprával dokonca som mu aj hrozila že odídem a nič sa nezmenilo. Aj som ho prosila aby aspoň pred synom nebol takýto a s ním to ani nepohne. Maly mu povedal že ho nemá rad a on povedal že je mu jedno že ho nemá Rado jedno rozmaznané decko... ako je možne že dokáže byt taký bezcitny... nikdy to nepochopím

3petka
31. jan 2021

Maj svoju hrdosť a odíď a už sa nikdy nevracaj a ani neobzeraj. Len raz by mi takto chlap povedal a už by má videl len ak by sa stretával s dieťaťom ....

thewitch
31. jan 2021

@3petka by som mu nedovolila ani stretnutie s dieťaťom ... takýto človek by ani dieťa nemal mať... chudák malý...

adrestia
31. jan 2021

Píšeš, že predtým nikdy taký nebýval. Možno sa mýlim, ale napadlo ma, že sa u neho rozvíja nejaká duševná choroba. Nevieš, či jeho rodičia alebo iní príbuzní nemali takéto problémy?

bluka2
31. jan 2021

Chudak dieta. Keď on nemá všetkých po hromade, nevieš to aspoň ty zariadiť, aby syn nepočúval takéto zranujuce reči? Však hádam máš nejakú zodpovednosť za budúcu generáciu a nechceš, aby syn robil to isté alebo sa z toho v dospelosti musel ťažko dostávať....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkati
31. jan 2021

Nezostávaj s ním kvôli synovi, naopak odíď kvôli synovi. Aj keby len tebe nadával, už by to nebolo dobre, ale synovi pre takú banalitu? Tebe sa vyhráža bitkou? Aj keby zomieral alebo mal miliónovy dlh, toto naozaj robí iba zlý človek. To vyzerá najskôr na milenku, žerie ho asi, že nevie kudy-kam.

thewitch
31. jan 2021

@elizabet173 mne je to jasné

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucilucik20
31. jan 2021

@leuchtturm to jej naozaj pomoze takyto koment

zuzinapipina
31. jan 2021

Ak toto dokáže povedať muž zene a dieťaťu, v momente by som zobrala veci a odisla. Si predstav zeby si nasiel tvoj syn nejaku frajerku a správal by sa k nej takto. Zasiahla by si? Nebolo by ti ľúto tej dievciny? Ak nechceš aby to takto dopadlo, tak ak mas kam, odid. Lebo tvoj syn to môže veľmi rýchlo obkukat.

lucilucik20
31. jan 2021

Uz kvoli synovi ist od neho co najdalej. Lebo od slov je blizko k cinom, ked sa uz vyhraza bitkou, tak to aj urobi, najskor zmasti vas a potom aj synceka. A tu uz nejde iba o vas. Maly bude mat traumu na cely zivot. Uz to, ze mu nadava vlastny otec je strasne a verte ci nie, dieta to intenzivne vnima a psychicky ho to poznacuje. Ci ma alebo nema partner psychicku poruchu je teraz vedlajsie. Vasa uloha matky je zabezpecit pre seba a syna bezpecny a zdravy domov. Mozno sa vam zda, ze to nedokazete, ale mozno ste sa iba nechali zdeptat svojim despotickym partnerom. Ste silnejsia nez si myslite! Urobte razny krok co najskor, lebo toto sa bude uz iba stupnovat. Ak vam nepomoze rodina, existuju utulky pre zeny s detmi na zaciatok, kym sa neodrazite na vlastne. Verte, ze cokolvek bude lepsie nez nechat tyrat seba a svojho synceka!

pbra40
31. jan 2021

Spravanie je neakceptovatelne,to sama vies.
A reci typu, zbalit sa OKAMZITE a odist, by som chcela vidiet, kolke by to urobili, ked by nemali kam ist.
Sama pises, ze nie je problem s peniazmi. Tak uz by som odteraz odkladala peniaze pre seba a pre syna, o ktorych by nevedel. Medzicasom sa pokusit o poslednu zachranu (rozhovor, poradna,....). Natvrdo sa proste pripravit financne na buduci odchod.

starshopping
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tequelinka
31. jan 2021

psychopat..

keby mu ťu rakovinu našli, potom by reval a chcel by sa realne zabiť...magor sprosty, asi nevie co je rakovina !

deti95060810
31. jan 2021

poznám tieto typy..... Trepe čo mu slina na jazyk donesie. Nikdy sa to nezmení. Vždy pre niečo bude nahnevaný, pre niečo naštvaný. kliať bude na všetkých. Jeho stavy zúrivosti si odnesú vždy najbližší. On bol takýto vždy. Len si dával pozor. Bol zaľúbený a dával si dobrý pozor aby ťa nezranil. Po čase zaľúbenosť prejde a jemu už nezáleží na tom čo si ty myslíš o jeho atakoch.... Je len na tebe aká si psych. silná. O pár rokov budeš načisto mimo z jeho psych. týrania...
Asi by som si rozmyslela sobáš s týmto magorom, ako aj ďalšie dieťa....možno by ti mohol ako tak pomôcť psycholog...

autor
31. jan 2021

Prišiel sa mi ospravedlniť že ho to mrzí že to nemyslel vážne a uznal že je hlupák. Ja neviem ako mám reagovať. Zatiaľ ho ignorujem a rozprávam sa s ním len ohľadom malého. Viem že by sme si to mali vyrozprávať ale asi by bolo dobre dať mu pocítiť to čo urobil... čo myslite?

starshopping
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pbra40
31. jan 2021

Mal by sa ospravedlnit aj synovi.

anka939
31. jan 2021

Od takého partnera len utekať a neotačať sa, peniaze nie sú všetko.

lucilucik20
31. jan 2021

Prosim vas porozpravajte sa s odbornikmi na domace nasilie, lebo presne toto oni robia. Ospravedlnia sa, naslubuju hory-doly, no ked nastane hadka, zareaguju este horsie nez minule. Dokonca vedia velmi dobre svoje zle spravanie hodit na vas, presvedcia vas ze to iba kvoli vam sa tak rozculili. Uplne suhlasim s @deti95060810, ze uz taky bol, je to v nom, iba si daval pozor.
Zapamatajte si, ze:
1. Nikto, ale vobec nikto nema pravo vam hnusne nadavat. A uz vobec nie dietatu! Respekt medzi partnermi musi byt. Ak tam raz nie je, dobre sa to nemoze skoncit.
2. Ked raz hadka vyeskaluje do slovnych nadavok, vyhrazok a nebodaj telesneho kontaktu, bude sa to pri dalsich hadkach iba ZHORSOVAT. Raz zistil, ze ste pri nom ostali napriek tomu, ze sa k vam spraval otrasne a hrubo a vie, ze vas ma v hrsti a nabuduce sa nebude tak ovladat, lebo strach, ze ho opustite sa bude zmensovat, az sa uz vobec nebude bat vasej reakcie.
3. Nikto sa NEZMENI! A nezalezi na tom, kolko krat sa bude kajat, slubovat prve posledne, ze odteraz to bude ine, ze sa poucil, ze sa zmeni. Neverte tomu. On sice tomu mozno aj veri, ale bohuzial pravda je taka, ze ked to raz v nom je, tak sa nezmeni. Bodka.
4. Odist sa naozaj da. Clovek nemoze byt odkazany na tyrana. Ako som uz spominala, v krajnej situacii existuju utulky pre zeny s detmi. Existuju sudy, ktore mu prisudia vyzivne aby ste neboli bez penazi. Kazdopadne vam tiez odporucam sa co najviac financne zabezpecit a tiez si nahrat buducu hadku, posluzi ako dokaz, ze vas a syna psychicky tyra.
A ked uz raz od neho odidete (dufam, ze sa podari coskoro), pripravte sa na to, ze bude plakat, na kolenach prosit...poznam. Vedia zahrat na city. No faktom je, ze sa nezmenia. Bohuzial.
Prosim verte mi, s domacim nasilim mam svoje skusenosti, aj zo svojho okolia.
Drzim silno palce!

kvetinka75
31. jan 2021

Bud by isiel on alebo ja. Urcite bybsom s takymto clovekom nebola iz ani.minutu

siasis
31. jan 2021

Boze moj, zober chlapca a cjod kdesi prec k rodicom hockde...ako povedat to o vlastnom synovi je fakt cez ciaru..chod od neho na par dni prec a pokial sa neuvedomi ale skutocne ani sa nevracaj.... nedovol aby z tvoojho syna vyrastol
podobny blb ako je tvoj partner lebo to je len otazkou casu kym podedi tieto vlastnosti....

dilino
31. jan 2021

Nemá nejaku schizofréniu.Chviľu tak chviľu tak ked povedal synovi toto a tebe sa vyhražal že ti zmasti papuľu, že si k.., špina, sviňa a ty si pri ňom mňe by už blikalo na hakabarkavo že to je ako časovana bomba teraz sú to vyhražky nabuduce ťa fyzicky pred synom napadne a nedajbože zbije aj jeho.Nič mu neodpušťaj zbaľ veci sebe malému a chod k rodine.Pišeš nemá kam ísť a potom že nádava na tvoju rodinu tak asi nejakých pribuznych máš aspoň na čas ísť k nim či ho tak neuveriteľne miluješ že mu odpustiš všetko.Už len kvôli malemu aby si mu nepokazila detstvo odid.Pišeš že mate peniaze tak ja ked mám peniaze zbalim seba a dieťa a aj keby som mala žiť na ubytovni odidem.Polož si otázku čo ťa pri ňom drži zobraty nieste a ani si ho neber a odid kým je čas.To že sa teraz diali vyhražky nabuduce to už môže byť realna situácia.A tu zakeracku chorobu neidem ani komentovať to môže povedať iba magor čo to nema v hlave v poriadku ved ked na seba privolava nikdy nevie aby nakoniec neplakal presne psychopat a aj asi zrejme duševne chory, alebo schizofrénik lebo normálny človek nikdy by žiadnu chorobu na seba neprivolaval ani druhemu neželal.Určite je na niečo chorý neverim že nie ked take sproste reči trepe.Alebo ma nejaku chcel by odisť ale chce byť ON ten dobrý tak bude robiť take debiliny aby mal dôvod zvaliť na teba že ON neodišiel ale ty.Take spravanie z ničoho nič je nepochopiteľne.Mohla mu poškodiť aj zlé urobiť kontrastna látka ktoru pred MR pred vyšetrenim pichajú do žily.A tam musi ísť na lačno a pred vyšetrenim nesmie piť 2 hodiny.Aj s toho mohol byť nervozni lebo ta látka má aj po vyšetreni ešte učinok byť v krvi tak asi bol s toho podraždeni.Ked to bolo prvý krát čo sa tak správal dajme tomu ale ked už to bolo viac krát mala by si to s nim ukončiť v zaujme tvojho synčeka ako pišeš povedal že nemá rád otca tak asi ked ho nema za mala rád nebude ho mať rád ani ked bude väčši.Ja by som skôr zvažovala odchod ako byť postrašovana že ťa zmasti že si k, p, a rôzne nádavky na tvoju rodinu pred malým to je akože čo.Odtiaľ potiaľ správanie.Ak to bolo teraz prvý krát no ešte sa to dá nejako urovnať ale aj tak by som bola v strehu.Rozhodni sa správne držim ti palce.

vollino5
31. jan 2021

najlepšia cesta von je odísť preč, k rodine, známym, kamošom ku hocikomu in=emu

podmostom
31. jan 2021

To vyzerá na psychopata. Hlavne ak sa ti správanie opakuje, vynada, ospravedlňujem sa.. Pozor ak teba začne vynit z jeho nešťastia a následne začneš ty vynit seba. Nie, ty si v poriadku, on nie je! Ak sa to bude opakovať spoj sa zo psychologickou, aby ta priateľ nezmanipuloval tak, že nebudeš vedieť čia si.
Dnes bol rozhovor na Postoji s pani co žila s mužom s narcistickou poruchou, odporúčam.

zuzicka256
31. jan 2021

Je to kkt a bodka ☝️ ak s nim ostanes tak si nevazis ani seba ani syna.
Panko sa ospravedlni a vsetko je OK.