Partner klame
Baby som uplne smutna z toho co som sa dnes dozvedela. Moj partner na na pokeci nick uz dost dlho a tvrdil mi ze to je nick jeho kamarata a ze ten si robi srandu. Chvilu som si s nim pisal a vravel ze zije na morave. Ale nedalo mi to lebo vzdy tam bol prihlaseny iba ked sme neboli doma. Tak som tam dnes napisala a skoro ma porazilo hovoril ze je v praci do 22:40 ze sa mame stretnut ze on tam bude. Ze kludn by chcel aj sex. Vsetko sedi. Zaprel mna aj deti. Chcem ist na tu schodzku nech ho odhalim ale bojim sa tej pravdy. Nakoniec nezaujem o vnucku nebol najvacsi problem. Je mi hrooozne :(
Sme tu s tebou viacere bud silna 🙂 🙂
Som na mieste pytala som sa ho co ma oblecene a sedelo to na neho :(
aj ja som tu neboj! A rozbi mu hubu! Pardon ale ja by som mu rozbila aj za dadku!
Ak sa potvrdí to, o čom písala zakladateľka témy, bude to veľmi bolestivé, ale aspoň prestane žiť v klamstve.
Radšej sama s dvomi deťmi ako s klamárom na krku, nech si trtká kade bude chodiť, ale v živote nebude šťastný.
Raz so si na pokeci prečítala zaujímavý poznatok : "Dávajte si pozor koho pozývate na rande, aby ste nestretli vlastnú mamu".
@sofia288 za 10 minut ma dojst
@dada12345678 som schovana zatial
preco mám pocit..ze niekto sa tu dobre zabava na ucet tunajsich zien...
Sme s tebou 🙂 🙂
Tak v telke ide nezvratný osud5. Nejdem ani pozerať taký krvák..
@dada12345678 a volala si zo svojho mobilu,či si sa pýtala cez net?
@mima4 ved uvidíme
@anatalia77 cez net tel cislo mi nechcel dat a prisaham na svoje babo ze je to pravda
@anatalia77 to si pisu cez pokec...sak nie je pipi aby mu volala z mobilu 🙂
Uz som normalne nervozna co z toho bude. Ty kokos toto keby spravil moj prisaham ze tm idem z vidlami a napchcem na neho jeho rit aj z prislusenstvom.
cely den nuda a tu jaka telenovela ..... hlavne to dobre uhraj, nie ze ta on obvini, ze pokecujes a podvadzas ho.
Smutny zazitok. Drz sa
je 22:40! už ho asi nakopala!
@sofia288 bol to on stretli sme sa na rohu
@dada12345678 A? čo bolo potom?
@dada12345678 Si v poriadku?
To niee ☹
Este sa ma opytal co tam robim
@dada12345678 ako to dopadlo ? :(
@dada12345678 no a byva on u teba, ci ako to mate poriesene?

May the force be with you(hlaska zo Star Wars..at te sila sprovazi)🙂