icon

Čo robiť, keď partner vyhorí a rozíde sa?

15. sep 2026

Ahojte. Iba sa chcem opýtať na názor. Bola som s partnerom dlhší čas vo vzťahu (8 rokov). Myslim si, že sme boli šťastní. Tešili sme sa vždy po práci na toho druhého. Rozprávali sa, smiali sa. Boli aj ťažšie časy ale vždy sme to zvládli. No po tomto čase prišiel dosť nečakaný rozchod. Vlastne potom, čo povedal že vyhorel. Ja som to akceptovala ale stále mi bolo smutno a myslela som si, že to je len chvíľka, ktorá zase zmizne a všetko bude naspäť pekne. Po rozchode to bolo chvíľu horúce, chvíľu studené. Raz ma ľúbil a chcel byť so mnou, no nakoniec mi vždy povedal, že už ma teda neľúbi a nevie si predstaviť život so mnou. No ja už mám toho niekedy aj dosť. Áno, ľúbim ho ale neviem prečo sa tak správa.

biba_18
15. sep 2026

😏 proste ho už nechaj tak keď ťa neľúbi…

beata_k
15. sep 2026

@anonym_autor Zlakol sa? Tlaci na neho rodina so svadbou a dietatom?

anonym_e64c93
15. sep 2026

Je s tebou uz len zo zvyku, alebo preto, ze nema po ruke nic lepsie. Treba to ukoncit definitivne.

anonym_8495b7
16. sep 2026

@anonym_autor SEBAÚCTA !!!!! moja zlata, maj sa trochu voda, ťaha ťa za nos, zablokuj ho, dovi dopo

anonym_e7965c
16. sep 2026

Ked sa nudi, tak zavola … nema nahradu, vyuzije, co sa ponuka. Ked si niekoho najde, tak sa neozve. Nemate buducnost a pre tvoje dobro, zablokuj ho a zacni novy zivot

evcagabi
16. sep 2026

Sprava sa tak,lebo ta proste nechce 🙄

anonym_f8d5fc
16. sep 2026

@anonym_autor zunovala si sa mu.
Totiz takto, chodite spolu 8 rokov, kam ste sa za ten cas posunuli? Ake ste mali spolocne plany, ciele, tuzby? Planovali ste deti? Kolko mate rokov? Vztah sa rokmi vyvija, hlavne u mladych ludi. Vela dnesnych vztahov je len o uzivani si, praca, sport, sex, dovolenka, zurky, turistika, divadlo. Nemaju ziadny iny ciel len uzivat si pritomnost. No a tam sa to moze casom zunovat, pride nejaky novy impulz, novy zaujimavy clovek a ide sa uzivat s inym. Kludne zase par rokov kym sa ho nabazi.

anonym_f5e7a2
16. sep 2026

Myslím si, že na jednej strane chce byť s tebou, lebo je to komfort zóna, niečo čo dlho pozná, jednoducho zvyk. Na druhej strane si občas uvedomí, že to už nechce.
A taký vzťah by som nechcela. Zametá s tebou.. kvôli sebe by som bola ja tá, ktorá to sekne.

anonym_7b3c1a
16. sep 2026

A ty si na spagatiku, ze raz ta namota a potom odmota a takto dokola? Keby chcel, tak je s tebou stale(ocividne nechce). Trochu hrdosti do zivota...

anonym_a3ac8e
16. sep 2026

@anonym_autor to co z vasho vztahu si v tych apr slovach vyzdvigla mi pride ako kamaratsky vztah a necudujems sa, ze vyhorel. Partnersky vztah by som opisala inymi slovami. Jednoducho uz asi nezvladol byt v takom vztahu.

anonym_f9041a
16. sep 2026

Ma narcisticke maniere.Pouziva taktiku cukor a bič.Raz sa priblíži a potom sa odtiahne.Teplo a chlad.Toto by sa vám striedalo stale a zničil by ta psychicky.Zila by si v neistote, nikdy nevedela na čom si.Hadzal by ti omrvinky lasky, pozornosti, keby videl že sa vzďaľuješ, hodil by ti trochu viac aby ta mal stále na špagáte.Ty si taka bábka v jeho rukách
Jedine čo ti môže pomôcť, utekat ako vieš keď nechceš skoncit zle
A pozri si na YT videa od Dvořáka

domkakvet
16. sep 2026

@anonym_autor tesila si sa na neho iba ty, toto nevznikne zo dna na den, mali ste dlhodoby problem, ty si bola zrejme iba prechodnou stanicou.

anonym_0c12a7
16. sep 2026

Tak nech ta chvilu lubi, chvilu nelubi, je to jeho problem. Ty konecne uzavri tuto kapitolu, prerus kontakty a zacni zit svoj zivot inac ako taka vecna cakatelka, ktora len caka kedy sa k nej vrati a za ten cas jej zivot pretecie cez prsty ani nevie ako. Uz teraz vidis, ze si premarnila 8 rokov zivota s nespravnym clovekom, kolko ich este chces premarnit cakanim na to, ze sa vrati?