icon

Partner klame

dada12345678
26. feb 2016

Baby som uplne smutna z toho co som sa dnes dozvedela. Moj partner na na pokeci nick uz dost dlho a tvrdil mi ze to je nick jeho kamarata a ze ten si robi srandu. Chvilu som si s nim pisal a vravel ze zije na morave. Ale nedalo mi to lebo vzdy tam bol prihlaseny iba ked sme neboli doma. Tak som tam dnes napisala a skoro ma porazilo hovoril ze je v praci do 22:40 ze sa mame stretnut ze on tam bude. Ze kludn by chcel aj sex. Vsetko sedi. Zaprel mna aj deti. Chcem ist na tu schodzku nech ho odhalim ale bojim sa tej pravdy. Nakoniec nezaujem o vnucku nebol najvacsi problem. Je mi hrooozne :(

dada12345678
autor
27. feb 2016

@veronickas krasne si to vystihla

mamcucha
27. feb 2016

@jeannna co ta nuti sem pisat to, co pises? Svoj nazor si uz napisala, k teme sa uz nevyjadrujes, tak preco?

dada12345678
autor
27. feb 2016

Fakt nechapem ako mozete byt taketo myslela som ze budem mat vo vas podporu a po 1. spravila som si novy nick aby ma nikto nespoznal nebolo by mi to prijemne 2. Ano mam taku mamu nemozem zato ze mnohe taku moznost nemate davam jej ju bezne prespat ked si potrebujem nieco vybavit a po 3. pridala som to preto lebo som citila ze so mnou sucitite ale mylila som sa

mamcucha
27. feb 2016

@dada12345678 nesud podla par zien, ktore sa doma nudia. Vacsina sa ti tu snazi pomoct a podporit ta. Na MK sa to zial vacsinou zvrhne sa osocovanie, urazanie a vysmievanie. A ze mamicky...

dada12345678
autor
27. feb 2016

@mamcucha ja viem tym ktore ma podporuju dakujem ale ostatne ma hlboko sklamali a spravili zo mna podvodnicku

macamac
27. feb 2016

@dada12345678 a kde je teraz priateľ? ako to celé dopadlo? čo ďalej ?

dada12345678
autor
27. feb 2016

@macamac zvalil to nakoniec cele na mna ze vraj on tam nikoho necakal a ze si vymyslam ze nevie o com hovorim

macamac
27. feb 2016

@dada12345678 fakt? neuveriteľné
takže aspoň vidíš, koho máš pri sebe
už je na tebe, ako sa rozhodneš
za mňa - koniec dôvery, lebo klame + hádže vinu na mňa, to je vrchol
robiť z niekoho debila....a samozrejme on je čistý človek...pre mňa konečná

katkarina
27. feb 2016

@dada12345678 no to je teda charakter... Mala si sa s nim asi dohodnut nech caka s cervenou ruzou alebo co..bo to uz by nemal ako zdovodnit.. I ked si viem predstavit ze by Ti tvrdil, ze Ta chcel prekvapit...

mamcucha
27. feb 2016

@dada12345678 kasli na ostatne. Uz na nich nereaguj a prestane ich to bavit..
Takze nakoniec to otocil proti tebe? A co dalej? Isla si s nim domov? Teraz je kde?

dada12345678
autor
27. feb 2016

@macamac myslela som ze sa aspon prizna ale on sa este na mna urazil a vykrikoval ze naco som si s nim decko robila ked mi vadi

macamac
27. feb 2016

@dada12345678 typické reakcie
odvádzať pozornosť od problému ( ktorý spôsobil on) a argumentovať úplne odveci rečami - že načo si si s ním robila dieťa, keď ti vadí...slaboch, sračka
keď si si s ním robila dieťa, nevedela si, kto je,nie? keby si to vedela, tak to zvážiš
chudák

katkarina
27. feb 2016

@dada12345678 ach jo...chlapi a ich prapodivna nelogickost spajania veci do divnych protiargumentov... Vies aj co budes dalej robit? Aky mate s vynimkou tohto vztah? Aky je otec?

eveline666
27. feb 2016

@dada12345678 hlavne sa nestresuj si tehotna a ty aj tvoje babo je prvorade,,,,nestoji ti zato nikto,,,,,,a uz vobec nie taky hajzlik,,,,,uz si rozmyslala co bude dalej? a ztych chuder co ti neveria si tazku hlavu nerob,,,,,ja som tu tiez nova a tiez som asi podvod.....

dada12345678
autor
27. feb 2016

@katkarina asi tak to dopadli ze vcera dosiel po tej afere domov vykrical mi ze som znicila cely vikend plus to o tom dietati zobral si dva flase a zdrhol potom som plakala nejak zaspala a rano sa zobudim a o stvrtej spal na zemi potom sa obliekol a odisiel

macamac
27. feb 2016

@katkarina nie všetci chlapi
našťastie pre mňa chlapi, dôležití pre môj život ( otec, manžel), sú úplne normálni ľudia a nikdy som nezažila pri nich trápne debaty, reči, útoky, ponižovanie a komunikáciu typu "všetci okolo sú tí zlí a vadní, len ja som lietadlo".
ale ako vidím, dnes sa vrece roztrhlo s typmi ješitnými, vzťahovačnými, klamármi a "svätými", pričom všetci okolo klamú a idú proti nim, len oni sú čestní 😝
zamýšľam sa, kto ich k tomuto vychoval....

katkarina
27. feb 2016

@dada12345678 fuj... No.. Myslim, dufam, ze mas podporu v mame nech sa rozhodnes akokolvek ale toto co popisujes, s tym by som sa ja vyrovnat nevedela a taketo spravanie by mi prekazalo viac ako som schopna tolerovat hlavne ak dotycny nechce na sebe pracovat aby sa zmenil k lepsiemu.. A este Ti ublizuje..

katkarina
27. feb 2016

@macamac vies kto? Podla mna taky typ frustrovanych babiek ake tu furt z nudy vypisuju a ublizuju miesto toho aby sklapli a pozreli si radcsej nejaku detektivku dalsiu alebo sa na housa a na to ze kazdy klame hrali niekde inde.. 🙂

dada12345678
autor
27. feb 2016

@katkarina uplne so mnou manipuluje a ja som taka citliva povaha mne je to strasne luto a on vobec neciti vinu ani koli detom malej sa uz dlhsie nevenuje bud sa hra na mobile hry alebo vypisuje a to druhe babo sme chceli obaja vtedy sa aj zazdal ze je ako otec dobry zaujimal sa o malu a teraz je zasa vsetko uplne inak

sofia288
27. feb 2016

@dada12345678 ukáž mu komunikáciu a potom nech povie kto pokazil víkend a zničil vzťah...A uteká lebo sa boji a vie presne čo urobil ale hrá to na urazeného!

macamac
27. feb 2016

@katkarina toto sú odpozorované vzorce správania z rodiny, tam vidím ten základ.
komunikácia, fungovanie, správanie rodičov voči sebe
dieťa je špongia a nasáva, učí sa pozorovaním, ešte v útlom detstve nevie vyhodnocovať konanie svojich blízkych
a potom - zvyk a odpozorované a zažité vzorce sú železná košeľa a ťažko sa jej zbavuje
len silné osobnosti dokážu pracovať na sebe, keď zistia, že vo svete sa dá fungovať aj na lepších princípoch než na tých, ktoré videl doma
otázne je, či takéto prostredie vychová silnú osobnosť

dada12345678
autor
27. feb 2016

@sofia288 myslim ze on sa nikdy neprizna a este ma aj pred vsetkymi zhodi ze za vsetko mozem ja a ze som stetka ze sa stretavam lebo hned bol taky ze co tam robim s kym mam stretko to ma dostalo

macamac
27. feb 2016

@sofia288 jasné, potrebuje vyviniť seba a špinu hodiť na druhého
typický manipulátor a slaboch
nič moc do života

katkarina
27. feb 2016

@dada12345678 nenechaj sebou prosim manipulovat.. Ja viem, ak si citliva vie to s Tebou lahko poznam aj ten typ chlapa, ktory urobi zle, ublizi a vzapati Ti vsetko "povysvetluje" takym sposobom, ze sa este Ty potom citis vinna, malo empaticka a neviem este aka.. A nakoniec to jeho chovanie vie clovek este aj ospravedlnit..to su take svinky tito... S maminou by sa nedalo o tom porozpravat, zdoverit?

dada12345678
autor
27. feb 2016

@macamac ja som uplne bezradna

sofia288
27. feb 2016

@dada12345678 ale veď máš na pokeci alebo kde ste si to dohodli stretko čo ti písal. Tak mu to ukáž. Veď ešte ti aj napísal čo má na sebe oblečené! máš potom jasné dôkazy.

katkarina
27. feb 2016

@macamac to su ako moje slova... Nepozname sa??

oldman50plus
27. feb 2016

@dada12345678 @dada12345678 Mňa si presvedčila aj keď na začiatku sa mi to zdalo fakt telenovelovité, ale teraz verím.
Ako chlap ktorý ti môže byť otcom ti hovorím jedno. Pud "loviť" nové ženy je v nás veľmi zakorenený a silný a ani jeden chlap s normálnou hormonálnou hladinou sa toho nevzdáva ľahko. Len niektorí si rozkázať vieme a niektorí nie. Ale viem pochopiť že niekto sa vydá "na lov" napriek tomu, že má rodinu s ktorou chce zostať, pochybí, ale môže sa napraviť a už to nikdy neurobiť.
Ale musí si tú chybu priznať, nesmie obviniť teba a musí poprosiť o odpustenie. Ja osobne ako žena (urobil som to isté v opačnom garde ako muž) by som druhú šancu dal, ale to znamená že druhý sa jej musí chopiť. A prvým krokom k tomu aby to bolo vôbec možné je priznanie si chyby.
Ja by som sa ho opýtal: "Ty ma naozaj považuješ za debila, po tom čo sme si na pokeci dohodli stretnutie, kedy si ma balil a nahováral na sex že si myslíš že sa to dá uveriť? Prečo myslíš že som tam v noci prišla ak by som nevedela že ty tam budeš? Si naozaj taký slaboch čo sa ani pristihnutý neprizná potom čo mi urobil to najstrašnejšie čo sa dá partnerovi urobiť? Možno by som bola ochotná hovoriť o odpustení s niekým kto oľutoval a chce to napraviť, ale nie som ochotná žiť s klamárom a slabochom."
Nie som praznivcom toho keď sa dvaja rozchádzajú napr kvôli dvom akokoľvek blbým výrokom alebo hoci aj nejakému pomeru na školení a pod. ale v tomto prípade nevidím šancu že by sa mohol zmeniť ak si chybu neprizná. Lož je jeho životným štýlom a pracovnou metódou. Je mi ľúto ti to povedať ale šanca že sa napraví je malá, skoro žiadna. Je ti určite strašne ľúto za zničeným životom ale táto situácia sa bude znova a znova opakovať. Lepšie sa vrátiť z kratšej cesty. Ak by mu na tebe záležalo, bude prosiť o odpustenie a sľubovať že to nikdy viac neurobí (či to dodrží alebo nie je druhá vec, ale keď ani to neurobil ...). Život je pes.

dada12345678
autor
27. feb 2016

@katkarina zatial som jej nic nenaznacila nechcela som jej pridavat ja mam totiz otca alkoholika ktory je dost agresivny tak teraz neviem nechcem tam ist s detmi ale zasa jeho tazko vyhodim z bytu on nepojde

dada12345678
autor
27. feb 2016

@sofia288 urcite povie ze taku bundu a rifle moze mat hocikto a ze to neni jeho nick