icon

Partner klame

dada12345678
26. feb 2016

Baby som uplne smutna z toho co som sa dnes dozvedela. Moj partner na na pokeci nick uz dost dlho a tvrdil mi ze to je nick jeho kamarata a ze ten si robi srandu. Chvilu som si s nim pisal a vravel ze zije na morave. Ale nedalo mi to lebo vzdy tam bol prihlaseny iba ked sme neboli doma. Tak som tam dnes napisala a skoro ma porazilo hovoril ze je v praci do 22:40 ze sa mame stretnut ze on tam bude. Ze kludn by chcel aj sex. Vsetko sedi. Zaprel mna aj deti. Chcem ist na tu schodzku nech ho odhalim ale bojim sa tej pravdy. Nakoniec nezaujem o vnucku nebol najvacsi problem. Je mi hrooozne :(

zibi
27. feb 2016

@dada12345678 ahoj mas to tazke...ale nechapem jednej veci, ty si tam sla sa s nim steetnut na tu zastavku, stretla si sa a co si mu povedala? si ha pytala co tam robi a on co?
skoda ze si nemala dajaku znamu co on nepozna , lebo takto co? dokazala si sama sebe , ze to je on ale co to v podstate riesi , kedze on sa tvari , ze ja nic ja muzikant...?
skoda, ze ste sa dohodli na tej zastavke, keby to bolo ine miesto, a nie take, ze on tam bezne vystupuje ked ide z prace, tak je take hrozne opatrne z jeho strany 😝 😖 ty povedala si mu, ze si ty pod tym nickom na pokeci? riesil nieco aj ohladne svojej manzelky a dietata v tej komunikacii??
ja viem, ze je velmi tazke niekoho prinutit rozpravat sa, no nepoznas svojho muza , nevies co na neho plati? ako preco je urazeny? ved to normalne rieste ... normalne dospelo si sadnite a hovorte ..povedz mu, ze si uz mala dlho podozrenie, tak si spravila to a to a proste vies, ze on mal stretnutie s tym nikom na pokeci a ze si to ty, proste nech ta neoblbuje, spytaj sa co dalej chce a ako to chce riesit, ci chce vztah zachranit, spytaj sa ho, preto to vlastne spravil, ako co ta mate za vztahy baby ...ako fungujete? ako komunikujete s partnermi .... ved toto su uz take extremne situacie kde konkretne niekoho pristihnes pri niecom a ten chlap to akoze neriesi ?...to mi pripomina jedno video, kde manzel podviedol manzelku a zena ich pristihla s milenkou v posteli a zacala vrieskat a muz riesil to kde aka mlilenka , co za milenka, nikto ti nie je..kde je a milenka sa medzitym obliekala a odisla a on so svojjej zeny robil idiota, ze ved tu nikto nie je .... bolo to tak vyborne spravene, ze normalne aj mna presvedcil, ze tam ziadna milenka nie je a mame asi vsteci len preludy.... ach jaj ...

macamac
27. feb 2016

@dada12345678 vieš čo, tak sa nerozčuľuj
pokús sa úplne v klude a vecne mu povedať, že nebudeš komunikovať nasilu. že si pri zmysloch a nik ti nevytlčie z hlavy, že včera si niečo zažila a videla. nech to berie ako fakt.
a keďže si sa dozvedela, že to nie vraj pravda a nakoniec ty si štetka, tak vidíš riešenie len v tom a tom (doplň si, čo chceš, ako chceš postupovať) a týmto to uzatváraš. a on nech sa zariadi ako chce a berie na vedomie tvoje rozhodnutie. bodka.

mima86
27. feb 2016

@dada12345678 vytrhla by som mu ten mobil z ruky, hodila ho o zem a opytala sa ho narovinu, co to tu na teba akoze hra, co si akoze mysli, ze robi?

helka101
27. feb 2016

@dada12345678 ten mobil by som mu praskla o hlavu minimalne!!!!!!😡

cawes
27. feb 2016

@dada12345678 dievca ja nechapem co ty tu riesis. Bud si mimo alebo si nevies otvorit usta. Isla si sa s tretnut za zamienkou ze zistis co robi na pokeci. Mala si dohodle stretko s nim prisla si videla si ho a co si sa otocila a isla domov????
Cele zle. Mala si mu hned tam povedat nick z ktoreho si pisala co ti pisal atd. Aby vedel o com sa rozpravate, tiez mas posledne spravy na pokeci aj ked nemas plusko. Dalsia vec akoze co riesis co on povie alebo co jeho rodina, by som mu hned povedala co mi pisal a hotovo a este by som mu povedala ci ma chrbtovu kost takto ti do oci klamat. Vyhadzaöa by som mu veci pred dvere, vymenila zamky a dovidenia.

oldman50plus
27. feb 2016

Násilie nie. Za prvé, on len na to čaká a bude ukazovať rozbitý mobil a hovoriť že hormóny tebou tak mykajú že si sa zbláznila. Okrem toho, fyzicky sa s chlapom biť nemôžete, toto bude asi sráč ale chlap aj sa v amoku aj spakruky zaženie...
Najprv by som mu teda zastavil akýkoľvek servis. Za druhé - mobil asi skratovať nevieš, ale čo keby si ho obliala napríklad sladkým čajom? Ak namočíš do čaju a utrieš určite ho môže vyhodiť a nemusí to ani zistiť (ak to nie je odolný model) . Ovšem kúpi si nový ak na to má a ten už nepustí z dohľadu. Len sa musíš pripraviť že ti prestane dávať financie, ale k tomu aj tak dôjde ak sa dostanete do vojny. Sama si dobre premysli všetky kroky čo chceš urobiť. Očividne si ťa nechce všímať, pozná ťa a verí že to prejde.

jeannna
27. feb 2016

@mamcucha Tebe dakujem za upozornenie, zoberiem si ho k srdcu. Podobnym prispevkom sa zamerne snazim vyhybat. Asi to nedokazem pochopit, co uz. A ak je tento pribeh a tato zena skutocna, o to viac si nedokazem predstavit, ako mohla tuto situaciu takto riesit, ked ho nedokazala splachnut priamo na tom stretku a konfrontovat ho so situaciou, tak pochybujem, ze sa jej podari vyhodit ho z bytu. Ma ho doma, lezi jej na gauci, urazeny a ona je z toho este viac zdeptana. Aby sa mu este nakoniec neospravedlnila za krive obvinenie. Ale ze to nechapem, to je moj problem, viem ...

ukulela
27. feb 2016

ad 1 - velka smola, oscara si nazasluzis, uhrala si to ozaj zle. ze co tu robis? no sledujem ta ... mam ta pockat, kym sa stretsnes s tou slapkou, co sa chces vyspat? nestretnes, lebo to ti pisala moja kamoska .... (alebo milion verźii) ... nenechavaj sa vmanipulovat do jeho hry. a ser na to, co rodina, cojeho mama, co otcov konov bratov pes .... mas dokaz pre seba? mas. bol tam? bol... cotam robil? no krumple asi kupit nesiel, krista!kolko rozumu ti este treba naliat ....
nemozes ho vyhodit? tak ta bude musiet vyplatit.
je na tebe, co dalej, ak rozchod, tak rozchod.ries vyzivne, na dieta, na seba, vysporiadanie bytu. ak si taka poddajna a ovplyvnitelna, tak radsej cez pravnika.

anatalia77
27. feb 2016

to je tak,ked sa ide s bubnom na zajace

lubkavargova1
27. feb 2016

Tak zeny stratila som totalne nit...bol tam na tom makoze stretku? Nacapalo ho???? 🙄

macamac
27. feb 2016
lubkavargova1
27. feb 2016

@macamac hmmmmm ta finom....a happyend nebude????

macamac
27. feb 2016

@lubkavargova1 neviem
vyšla z toho ona ako debil, že čo tam robí 😀 a že je štetka 😅 🙄
to v skratke

lubkavargova1
27. feb 2016

@macamac akoze on sa jej spytal??? Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikovny 😀

ektherese8
27. feb 2016

@lubkavargova1 bola nacapala

lubkavargova1
27. feb 2016

dostal by take dovi-dopo-dopi ze by chlapcatkovy az sopel vyskocil 😠

macamac
27. feb 2016

@lubkavargova1 a urazený je on. nie ona. chápeš.
jeho reakcie - typický manipulátor.
škoda reči a času a stratených rokov...

lubkavargova1
27. feb 2016

@macamac vsak jasne ze bude ved musi prejst do proti utoku...a potom nacapala ho ako si chcel suchnut mimo....jooooj pokazila mu plany...na toto len jedno: hajzel...a bohviekolko ma nickov. jeden zablokuje a na druhom bude frcat...klasika.

dada12345678
autor
27. feb 2016

Tak mam nove info konecne prehovoril a ze on vedel ze som to ja ze mu to hned kamos pisal a ja ze tak mi ukaz kde to pisal a neukazal nic takze zasa len hra na city a odisiel

macamac
27. feb 2016

@lubkavargova1 problém nastáva, ak manipulátor je odhalený, v čomkoľvek
teraz začala u nich fáza, že ju obvinil, že ona vlastne klame, že vlastne nič "nevidela, nikde nebola" a to ona mala stretko s niekým iným, nie s ním 😀 a že je štetka 😀 🙄 chápeš, prerozprávané jeho keci do našej reči
takže, jediný zlý človek je tu ona a on je absolútne čistý, čestný a samá svätosť chodiaca
bude do nej bušiť, čo to dá, deptať, kopať, znižovať sebavedomie, presviedčať o to, že vlastne tom, čo ona videla a zažila vôbec nie je tak, ako to videla a zažila. a až sa mu to podarí, zneistiť ju, tak vyhral...chvíľku bude hrať krásneho a potom....veď vieš...

macamac
27. feb 2016

@dada12345678 😀 😀 😀
čakala som haluz a nesklamal
fakt, manipulátor a psychopat, nič iné
oni dokážu také konšpirácie vymyslieť, že kto nezažil, nie že nepochopí, ale normálne neuverí, že dobre počuje 😅 😅 😝 🙄

lubkavargova1
27. feb 2016

Jaaaaaaaaaaaaasne ze vedel ze si ty...dufam, ze si mu to nezhltla s navyjakom..jezisi, to nema ani gule na to, aby to priznal? booooooooze to je babovka a nie chlap

sofia288
27. feb 2016

@dada12345678 :D jasneeeee :D trápny je dosť. Dúfam že mu to neveríš. A už by si mu mohla aj konečne dačo povedať! Ja by som ho chytila a vyšmarila holého bosého a nech ide k matke!

arwen88
27. feb 2016

@dada12345678 to by asi nebol taky prekvapeny,ked ta tam zbadal...dobre dlho mu trvalo vynysliet tuto primitivny vyhovorku,on ma.ozaj velmi jednoduche rozmyslanie..

sofia288
27. feb 2016

@dada12345678 A načo mal tie kondómy keď vedel že si to ty???? To nie je už ani manipulátor ale obyčajný debil trapko

sofia288
27. feb 2016

Teraz odišiel aby si vymyslel ďalšiu vetu :D :D

lubkavargova1
27. feb 2016

@sofia288 on mal aj kondomy???? ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibistu doooooooooobre....no vravim, ze si nesuchol tak je nasraty a muzs ego poslo dolu vodou 😀 😀

macamac
27. feb 2016

@sofia288 aj na kondómy bude veta 😀
kdesi čítal, že aj tehotné môžu ovulovať, tak jej nechce komplikovať tehotenstvo prípradným ďalším "tandemovým" 😀 😀 😀

dada12345678
autor
27. feb 2016

@lubkavargova1 rozosmiala si ma :D

sofia288
27. feb 2016

@lubkavargova1 áno našla mu ich vo vrecku či kde :D a ona je tehotná :D tak ja neviem no....ja sa smejem ale keby je to môj muž nie preto že ma chcel podviesť ale už hlavne preto ako klame by som mu rozbila ústa