icon

Partner ma po každej hádke ingnoruje

2. feb 2022

Ahojte dievčatá
Mám taký "problém"otázku... Môj partner (sme spolu už 5 rokov ) ma po každej väčšej hádke úplne ignoruje neozve sa aj pár dní keď mu vypisujem(lebo toto ja dokážem fakt neviem si pomôcť 😒👎)tak nič absolútne mi ani len neodpíše hra urazeneho a dnes je to už druhý deň čo je zas "urazený" ja mu píšem dookola v každej sms že ak to chce ukončiť nech to urobí aspoň ako chlap nech mi normálne aspoň napíše že je koniec a hotovo nebudem to ďalej riešiť... Že keď sa chce rozísť nech mi napíše... A nič..nič nič nič toto ma neskutočne ubíja...
Inak aby ste boli v obraze ...ja mám 33 rokov on 42 neobývané spolu ale väčšinu času sme buď u mňa alebo u neho (to je na dlhšie)máme pekný vzťah pomáhame si ľúbime sa rozumieme si po každej stránke len ako píšem pri tých hádkach je to takto...... Neviem čo mám už robiť ako sa zachovať ďalej... Či sa mám ešte ozývať alebo nie alebo .....? poraďte prosím lebo ja som citlivá povaha a takéto veci a hlavne ignorácia ma strašne vyčerpávajú a je mi z toho smutno ďakujem za každý názor.

autor
3. feb 2022

@jennky13 ja jednoducho neviem pochopiť lebo toto mi príde ako že so mnou skončil keď má toľko ignoruje tak prečo to nedokáže ukončiť normálne?keď je zbabelý povedať to do očí stačí napísať že so mnou viac nechce byť a hotovo.a nie takto sa odmlcat a ignorovať..... Mne by sa tiež lepšie dýchalo keby som vedela na čom som nie takto že to len naťahuje (PS:ja rozchod nechcem takže to nie je o Tom že to chcem nechať na ňom nech to ukončí on)ale to správanie mi proste príde ako že sme skončili......

zmrzlinka2021
3. feb 2022

Dievča, mne je ta aj luto, ty si strasne zamotana a zavisla a hlavne ti chyba zdrave sebavedomie.
Ten chlapec nasiel skvelu partnerku, na ktorej sa moze odbavovat - dievča, čo rieši ze je zbabely jej nieco povedat ale rozist sa nechce...

Tebe uz nic nepomoze, ty potrebujes v zivote proste len poriadne padnut na hubu.

elizabet173
3. feb 2022

ale on to nechce ukončiť jemu robí dobre, že sa vždy priplazíš. On si je veľmi dobre vedomý toho, že ty rozchod nechceš a vyžíva sa v tom, že sa ty umáraš, kým on sa neozve, cíti sa ako neodolateľný hrdina. Tak čakaj, kým sa ozve a neozývaj sa mu ty, ak to dokážeš, užívaj si váš "úžasný" vzťah, kým ho to bude baviť a nenájde náhradu

zmrzlinka2021
3. feb 2022

@elizabet173 ... aj toto su tie priklady idealizovania partnera a potom ked to psychicky nezvladne, tak vyhovaranie sa na to, ako sa "on zmenil".
zial je vela takych zien, co si zatvaraju oci pred realitou, nechaju so sebou manipulovat, a su stastne, ze vobec ich niekto chce...

retatka
3. feb 2022

Ešte raz sa mu podakuješ,že s tebou skončil.Ver mi.Teraz zatváraš oči pred vážnym problémom.Koľko žien ti tu píše,že on iný nebude,bude sa to stupňovať...chceš si ozaj pokaziť život?Prepána ,čo je jediný na svete?Ste len 5 rokov spolu,máš ešte šancu na šťastný život s iným mužom a nie s týmto agresorom.

autor
3. feb 2022

Viem že veľa z vás má pravdu... Ja si ho možno trochu idealizujem ale pravda je taká že vždy keď som potrebovala pomoc bol tu a pomohol vždy v každom smere som sa na neho mohla spoľahnúť... Keď sa nejedná o hádku tak fakt sa chová super oproti iným chlapom až veľmi dobre verte mi... To je realita.... Ale realita pri hádke je toto čo píšem a to ma ubíja... Od včera rána som sa neozvala samozrejme a už ani nemienim... Stačilo. Ja mám dosť aj bez týchto neho "stavov"takže už to nechávam tak... Len ma serie zbabelosť ľudí ktorí nevedia povedať jednoducho koniec a bodka ale dávajú najavo svojim správaním že mu je partner ukradnutý... Mám rada veci povedané narovinu nechcem byť s tebou nechcem hotovo.vybavena vec a ideme ďalej ale sme si to povedali narovinu.to je u mňa základ.nemam rada neukončené veci..

laska86
3. feb 2022

Nechapem ked pises ako super si rozumiete ked je nejaky problem viete sa o tom porozpravat tak potom preco tie hadky?🤔

panda21
3. feb 2022

Nanedarmo sa hovorí že činy sú za tisíce slov. Ty to potrebuješ ústne, ale on ti to hovorí už dávno svojimi činmi.

ckocka
3. feb 2022

A ja nechápem kde furt berieš ten rozchod, ak takéto správanie trvá 5 rokov a stále ste spolu.

autor
3. feb 2022

@laska86 pretože keď sa mi niečo nepáči a mám napríklad zlý deň a chcem sa rozprávať on vtedy napríklad nechce počúvať negatívne veci alebo to čo mi vadí tak vybuchnem a skončí sa to hádkou je to vtedy keď sa to na mňa nakopi z každej strany už preto je to fakt raz za pár mesiacov možno za pol roka cca.on neznáša hádky nerád sa háda

lucik90
3. feb 2022

A hlavne si nevšímaj tie pohoršené komentáre žien, že ako je možné, že ste spolu 5 rokov, keď sa hádate 😄 A hneď tu z neho robia psychopata, keď ťa ignoruje... Treba pochopiť, že chlapi rozmýšľajú inak ako my ženy a keď ich pochopíš, pôjde to aj bez častých hádok 🙂

ckocka
3. feb 2022

No vidíš, tak nakoniec ty si tá kto vyvoláva hádky, a on má zas blbú reakciu po hádke. Nemáte si čo vyčítať.

laska86
3. feb 2022

Tak skus sa kludne rozpravat nekricat nebyt podrazdena..a skus hovorit o tych problemoch takym stylom ze co keby sme hento tamto..je mi stebou dobre ale je toho namna vela..vies tak kludne..ale ak ani potom nebude mat zaujem pocuvat tak by som bola ja ta ktora ho zacne ignorovat

laska86
3. feb 2022

Tazko mudrovat ked ho nepozname..ale myslim ze vzdy je chyba v oboch...netrap sa..nepis mu..on sa mozno uvedomi ked sa mu ty tyzden neozves nakolko je zvyknuty ze ty mu po kazdej hadke vypisujes a on je na koni..

elizabet173
3. feb 2022

@zmrzlinka2021 mne je to jasné, preto neverím ženám v témach, kde píšu, že zo začiatku taký nebol. Aj tu autorka píše, aký majú pekný vzťah. No ďakujem pekne za taký vzťah. Oveľa lepšia je hádka, kde sa vyčistí vzduch, ale toto je správanie pubertiakov, aj on aj ona.

autor
3. feb 2022

@elizabet173 ako mám vyčistiť vzduch keď ten druhý sa otočí odíde a ignoruje ma X dni???ja mám snahu vždy napraviť to a dať to medzi nami do poriadku.... Ja sa snažím ale jediné čo dostanem je ticho... Ignorácia

ckocka
3. feb 2022

Kto opakuje stále rovnaký postup a očakáva iný výsledok je mierne povedané nedovtipný.

0silvia0
3. feb 2022

Jasne, ked jedna strana nechce komunikovat, neurobis s tym nic. Mozes sa stiahnut a povedat mu, ze nech sa ozve ked ho to prejde. Ale nevnucovat sa, naozaj pockaj, kym sa ozve on. Ak o neho stale stojis.

elizabet173
3. feb 2022

ja nepíšem, že ty máš vyčistiť vzduch, u vás to nejde, keď máš partnera, ktorý sa vyžíva v tom, ako ťa psychicky týra. A ty opakuješ 5 rokov tú istú chybu. Veď sa mu neozývaj. Ak príde on, tak mu povedz, že toto urobil posledný krát, ďalej toto správanie pubertiaka nebudeš trpieť. Ak by sa neozval vôbec, niet za čím ľutovať. Ja sa ti aj tak divím, že si na ňom taká závislá. Že ti pomohol? To sa hádam od partnera očakáva, nie? Ty si ideš stále svoje, už na štyroch stranách. Kým si ty neuvedomíš svoju hodnotu a to, že ak by sa neozval nikdy, nenastane koniec sveta, tak on sa bude takto bavkať ďalej.

autor
3. feb 2022

@elizabet173 áno tak to je ako vravím neozvala som sa od včera rána a ani sa neozvem.... Dosť bolo. On je chorý ja sa od pondelka zaujímam či mu je lepšie atď ja som chorá on sa nezaujíma absolútne..... Trápi ma to aj ma to bolí ale nenapíšem mu už viac.... Len to je fakt pre mňa dosť nepríjemný pocit... Smutné to je že je proste taký... 😟

jennky13
4. feb 2022

ale preco si myslis, ze po kazdej hadke on chce rozchod ?

autor
4. feb 2022

@jennky13 neviem proste tak raz čakám že keď sa neozýva neozýva ignoruje tak že sa raz už neozve vôbec.....

elizabet173
4. feb 2022

držím ti palce, aby si to vydržala

26sara
4. feb 2022

Takto presne som sa správala ja na začiatku nášho vzťahu...keď bola väčšia hádka povedala som mu rôzne veci, krivdy a nepekné slová. Správala som sa ako hystérka ...k mužovi ktorý bol úžasný, miloval má. Tiež sa potom odmlčal aj na dva tri dni ...vypisovala som mu ako aj ty, bola som nešťastná . Viac krát mi ale povedal že bol taký nešťastný so mňa že len vždy tie dva tri dni premýšľal čo robiť, ako má byť so ženou ktorá sa správala ako hystérka...a bilo sa v ňom láska s rozumom ...nechcel stráviť zbytok života s takým človekom ako ja aj keď ma veľmi miloval.
Až sama som si uvedomila že nebola chyba v ňom ale vo mne...začala som na sebe pracovať a uvedomila Si že moje chovanie bolo hrozne . Odvtedy sme už 8 rokov manželia máme malú dcérku a niet stastnejsich manželov ako sme my. Zmena musela prísť hlavne odomna ..on je muž ktorý už má vek na to že chce žiť možno vklude ,...užívať si s tebou život a všetko pekne a svojou hysteriou to ničis. To je môj názor ...hádať sa nie je potrebné , aj to čo sa ti nepáči sa dá vykomunikovat v kľude s chladnou hlavou. Na vzťahu treba stále pracovať , vždy začať od seba, počúvať toho druhého, skúsiť sa vžiť do kože toho druhého ...

autor
4. feb 2022

@26sara so všetkým čo píšeš úplne súhlasím ... Len ten tvoj teraz už manžel sa ti niekedy po týchto dňoch čo sa odmlcal vedel aj sám prvý ozvať?lebo môj nikdy sa neozve prvý...ešte sa tak nestalo. Ja si uvedomujem svoju chybu to ako dokážem vybuchnúť to sama na sebe nemám rada ale keby ma ignoroval deň dva ok ale od pondelka ani bodka ... To mi už fakt príde cez čiaru...

teleskop
4. feb 2022

MANIPULANT

teleskop
4. feb 2022

@teleskop MANIPULATOR SORRY...

juliet86
4. feb 2022

mna by zaujimalo o cim a aka bola ta hadka

lenus1818
4. feb 2022

A este sa neozval?🤦 Ci pana ozaj moj ex🤣 len ten moj si ani nepriznal chybu ked sa nakoniec ozval nejak to islo do zabudnutia vzdy🤣