Partner ma po každej hádke ingnoruje
Ahojte dievčatá
Mám taký "problém"otázku... Môj partner (sme spolu už 5 rokov ) ma po každej väčšej hádke úplne ignoruje neozve sa aj pár dní keď mu vypisujem(lebo toto ja dokážem fakt neviem si pomôcť 😒👎)tak nič absolútne mi ani len neodpíše hra urazeneho a dnes je to už druhý deň čo je zas "urazený" ja mu píšem dookola v každej sms že ak to chce ukončiť nech to urobí aspoň ako chlap nech mi normálne aspoň napíše že je koniec a hotovo nebudem to ďalej riešiť... Že keď sa chce rozísť nech mi napíše... A nič..nič nič nič toto ma neskutočne ubíja...
Inak aby ste boli v obraze ...ja mám 33 rokov on 42 neobývané spolu ale väčšinu času sme buď u mňa alebo u neho (to je na dlhšie)máme pekný vzťah pomáhame si ľúbime sa rozumieme si po každej stránke len ako píšem pri tých hádkach je to takto...... Neviem čo mám už robiť ako sa zachovať ďalej... Či sa mám ešte ozývať alebo nie alebo .....? poraďte prosím lebo ja som citlivá povaha a takéto veci a hlavne ignorácia ma strašne vyčerpávajú a je mi z toho smutno ďakujem za každý názor.
5 dni je už celkom dosť. On pekne čaká kedy sa ozves. Verim ze by potiahol aj na 2 tyzdne ticha, lebo vie ze ty sa ozves prva. Mna by takéto hrajkanie sa nebavilo. Lubis ho ale co z toho ked ta takto VEDOME trapi? Taketo veci clovek ktory ta uprimne lubi nerobi. A reci ze sa za ten cas trapil, su len reci. Ja by som si toto nenechala. Take kopacky by dostal, ze by ho rit bolela. Ale nie po 5 rokoch, ale po pol roku.
42.no,ale to nebude on🤣 roznava.ty budes asi iny kut Slovenska..ale tiež ma vydrz ten tvoj😁
Noo tak nemôžem hovoriť za vsetkych, co su take povahy, ze ignoruju. Ale tak u mna aspon to nie je tak, že zrazu nelubim toho cloveka alebo ze jakeby váham ci s nim ostat a podobne. Len proste potrebujem priestor na to si usporiadat svoje emocie a potrebujem akokeby sa "nic nedialo" aa ked na mna hovori ten s kym sa pohadam (aj partner) tak to proste nedokazem a snazim sa dostat preč. Ak to neurobim, tak ma to zvnutra zoziera a postupne vyhorim. Nema to nic s "nelubenim" alebo manipulovanim. A ak mu das najavo, ze privitas ked sa ozve, tak on to urobí. A ak nie (co si myslim ze je malo pravdepodobne) tak to proste nie je ten pravý.
Ale taktiež ta musim varovat, ze podla mňa takehoto cloveka nemas sancu zmeniť. Bude taký vždy.
Vôbec nerozumiem prečo ste spolu 5 rokov a ešte spolu nebyvate, v tomto veku. To ešte len budú hádky keď začnete fakt spolu žiť.
A áno zažila som to čo ty od partnera. Tolerovala som mu to možno tak 3 mesiace kedy som mu dala na výber že buď sa bude ofukovat ako decko a ja to skončím lebo nemám na to kapacitu znášať také maniere alebo začne aspoň nejak komunikovať. Vybral si druhú možnosť.
Podľa mňa je normálne ak po nejakej hádke sa dvaja nebavia hoci dve hodiny, každý potrebuje vychladnúť a pozrieť sa na problém z inej perspektívy ale odtiaľ potiaľ.
Tvoj hlavny problém je v tom, že sa bojíš že ťa nechá. Tváriš sa akoby bol jediný muž na svete tak sa ho držiš zubami nechtami. Lenže tento problem ste očividne mali od začiatku tak si stále mala čas aj pred rokmi si rozmyslieť či toto je to čo chces. A keďže sa bojíš tak sa mu doprosuješ. Nechaj ho tak. Neozyvaj sa a rob si svoje. Ja ti garantujem, že keby od teba nemal čo i len jedno písmeno za 24 hodín tak ho to prejde hneď.
Vypni si mobil a vyraz s kamoškami niekam von. Pekne sa namaluj, obleč a urob si pekny den. Keď sa chce zduvat ako male decko tak nech sa zduva, ty sa pre to nemusíš cele dni trapit. Ved na hádku ste boli dvaja tak prečo by si sa mala neustále ty ospravedlňovať. Urči mu hranice a ukáž ze mas hrdosť. Uvidíš ako priletí keď sa odmlcis
@autorka
Si vezmi, ze pravdepodbne uz 7 dni ta priatel ignoruje?
A co keby si bola v nemocnici po uraze? Proste ta ma uplne v riti...
Tebe to fakt este nedocvaklo?
To naozaj chces s takymto clvoekom zdielat zivot?
Je to vlastne druh manipulácie. On sa odmlčí neozve sa. Spolieha na tvoju lásku a závislosť na cite voči nemu. Keď sa ozveš a neukoncis to otočí to proti tebe úplne. Buď je dobrý manipulátor alebo naopak úplne nevyzreta osobnosť. Ja by som to ani nechcela vedieť. Takýmto spôsobom ti utečú roky a to nehovorím o tom že sa budeš cítiť úplne zle. Teda vôbec nereaguj a počkaj. Alebo keď už ho máš prekuknuteho tak mu napíš svoje a odstrihni ho. Pri manipulácii takejto hrubej a nevyrovnanosti takejto silnej nečakaj zázraky. To je vyslovene na tebe. Nikom inom. A odpovedám iba na to čo píšeš.
No ako to dopadlo, kto sa ozval prvý?
@monikakralik ano?
@nikynike preklep
Autorka, mňa by po tak dlhom čase zaujímalo ako tvoj príbeh dopadol? 🙂

@lenus1818 a koľko má teraz tvoj bývalý rokov?odkiaľ je?😂nie ešte sa neozval ... Od pondelka